Gerçekten enteresan şeyler yaşanıyorçok değil yahu karikatür başına 32.000 TL : ))) Paranız çoksa paylaşmanızda benim için hiç bir sakınca yok. Hatta o dönem bir öğretmeni (eğitim forum sitesi sahibi) evinden alıp götürdüler tam pandemide, adamın bilgisayarına el kondu, evde başka cihazı olmadığı için öğrencileri ile zoom üzerinden ders yapamadı. Sanırsınız hoca yasa dışı örgüt üyesi, militan. Öğretmenin suçu ; üyelerinden biri karikatür paylaşmış : ))) karikatüre mi gülelim hocanın düştüğü duruma mı?
ben sizin içeriği kaldırdım, bilginiz olsun...
Neyi napmışım yaYataklardan sandviç yapmışın çocuğa nasıl haram bir müsrüflükse
İki tane yatağı yok senin çocuğunun? Zengin müsrüf bebesi işte! Öyle değil mi ki?Neyi napmışım ya
Yoo alt tarafı karikatür demediğimiz için silinsin diye talep şey ediyoruz. Açılan davalardan sözlük üzerinden haberim olduğunda gelip burada paylaştığım karikatürleri tek tek bulmaya çalıştım da belli bir tarihe kadar gidebildim hala. Federaller işin esprisi. Teşekkür ederizFederalleri bilmemde daha davamız geçen hafta bitti. Biz BTK yer sağlayıcı olduğumuz için suçusorumluluğu paylaşan üyedir dedik ama dava edilen bizdik. Dava sonucu ne oldu? kazandık! bir avukat parası, ofise ifadeye götürmek için gelen polisler(ofisimiz üniversite içinde rezilliği siz düşünün) ile geçen hafta davamız bitti. Talep edilen rakamı duysanız üyeliğinizi kapatırsınız ve bundan sonra tüm sorumluluk sizde. Dileyen dilediği gibi paylaşır zira ben BTK belgemi aldım ve hiç bir sorumluluğum yok. Alt tarafı karikatür böyle şey mi olur diyorsanız buyrun okuyun ;
erdil yaşaroğlu'nun herkese telif davası açması
erdil yaşaroğlu internette karikatür paylaşılan her paylaşıma bir avukatlık şirketi üzerinden dava açmasıdır. 50 milyon tl gibi bir paranın döndüğü söyleniyor. haber linki: https://twitter.co…eksisozluk.com
bilin istedim...
Bana yalnızca 32.000 tele borçlusunGerçekten enteresan şeyler yaşanıyorTeşekkür ediyorum
Ya park yatak aldım tek normal yatağını ablam vermiştiİki tane yatağı yok senin çocuğunun? Zengin müsrüf bebesi işte! Öyle değil mi ki?
Buyrun gelin kendiniz toplayın o zamanBana yalnızca 32.000 tele borçlusunÖdemeyi dalından koparılmış yılansız, taze limon olarak kabul ediyoruz
Niyemiş ya paket servisiniz yok mu?Buyrun gelin kendiniz toplayın o zaman
küçük bedende çıkıyodu bizim büyüge gecince olmadı küçük mü acabaBendeki sleepyler hala bitemededi sleepyde oluyor ara ara ishal değil ama bazen bi anda çok yapıyor beline çıkıyor yada yandan çıkıyor
kanks mama sandalyesi ne alcan. bak yine söylüyom ikea tipi alacaksan bunlara gerek yok yere eğilip yıkaman lazım cocuguElele Life 2in1 Vakum Bebek Banyo Oturağı ve Mama Oturağı Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kızlar oturak olarak bunuda buldum güzele benziyor oturmaya başladıktan sonra banyoda rahat yıkanır
zenginsen tamam. bakElele Life 2in1 Vakum Bebek Banyo Oturağı ve Mama Oturağı Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kızlar oturak olarak bunuda buldum güzele benziyor oturmaya başladıktan sonra banyoda rahat yıkanır
Yok geliceksiniz dedimNiyemiş ya paket servisiniz yok mu?
32.000 telesi yok demek istedin sanırım ceza ödeyeceğim yazenginsen tamam. baksak_ran zengin mesela 32 bin telesi var artık o alabilir.
Senin özel jeti mi göndereceksin ama?Yok geliceksiniz dedim
Kırışacağız o parayı. Kalmadı ki öyle bir karikatür. Hani çıkarsın göstersin avukat hani32.000 telesi yok demek istedin sanırım ceza ödeyeceğim ya
Taam ben çocuğu hazırlıyorumHallederiz o kolay
Ne karikatürü ?Kırışacağız o parayı. Kalmadı ki öyle bir karikatür. Hani çıkarsın göstersin avukat hani
yok kız kurtardın işte paçayı 32bin telen sende kaldı32.000 telesi yok demek istedin sanırım ceza ödeyeceğim ya