2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ah kuzum benim. Hızla toparlanır inşallah. Hiç ameliyata gerek bile kalmadan iyileşsin, sütün şifa olsun annesi

Bunu hediye olarak kim aldı
Amin canım inşallah
Doğrudur o zaman ama dediği kaşık mamalar pakette satılıyor kavanozdakiler değil canım
hipp in bi listesini verdi kavanozda yulaflı pirinçli kaşık mama kullanabilirsin dedi, almadım zaten , kendim yapıcam biraz sütümle karıştırıp
Toz aldım bende, evde deneyeceğim

Amin canım inşallah

hipp in bi listesini verdi kavanozda yulaflı pirinçli kaşık mama kullanabilirsin dedi, almadım zaten , kendim yapıcam biraz sütümle karıştırıp

Toz aldım bende, evde deneyeceğim
150 ml su ile yapılıyor sanırım onlar ama 150 ml süt ilete olur herhalde kıvama göre ayarlanıyor sanırım

İyileşsin inşallah hemen.. güzel kuzucuklar hiç biri hasta olmasın

Sürekli ayakta emzirmekten ve kucağımda uyumasından sürekli boynum omzum tutuluyor gerçekten 70 yaşındayım artık

Kutlayacak mısın?
Pasta yemiyorum diyetteyim o yüzden kutlamam da manasız.

Benim de sırtım çok fena. Kamburdum, iyice büküldüm

Ya sorma uyanacak diye kımıldamamak için o kadar şekilsiz oturuyorum ki kambur yamuk oturmaktan şeklim bozuldu.

Aslında iyi bir influencer buraya emzirme koltuğunu yapıştırırdı ama benden olmaz o

Meltem Smart Sallanan Dinlenme Emzirme Koltuğu Sandalye + Markiz Fiyatları ve Özellikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…