Bence uyandır. Hep onlar mı bizi uyandıracakŞu anda şelale + kuş sesiyle emziriyorum. Uyandırıp bu attığınla deneyeyim mi?
Uyumazsa sana getiriyorum. OkkibbyeBence uyandır. Hep onlar mı bizi uyandıracak
Hanım hanım Benim ana kucağım yok. Ben hep uyurken kestim Ama gündüzleri artık çok az uyuduğu için genelde kesemiyorumUyurken nasıl keseceğiz? Biz uyanmasın diye kırk takla atıyoruz. Ana kucağına koyuyorum ya da koltuğa yatırıyorum. Öyle kesiyorum. Ayak tırnakları yeni uzamaya başlamış. Onları ilk kez keseceğim. Tırsıyorum
Uyumazsa sana getiriyorum. Okkibbye
Koltuk da olur. Yanına Kleopatra gibi uzanarak kes işteHanım hanım Benim ana kucağım yok. Ben hep uyurken kestim Ama gündüzleri artık çok az uyuduğu için genelde kesemiyorum
Altını temizledikten sonra az biraz gülücükler atarkenBen hala tırnak kesmekte zorlanıyorumUyurken mi kesiyorsunuz siz de
Uyurken kesiyorum ben . Çok kıpraşıyor uyanikken yapamıyorum.Ben hala tırnak kesmekte zorlanıyorumUyurken mi kesiyorsunuz siz de
Tmm kleopatra gibiyim zaten çok kolaymışKoltuk da olur. Yanına Kleopatra gibi uzanarak kes işte
Bebeğin banyosunu böyle anlatmıyorlar mı ama bak. Doğru söyle. Dürüst ol taam mı, tarafsız tarafta olTmm kleopatra gibiyim zaten çok kolaymış
Ben de ilk keserken babasıyla kanattık çok korkuyorumUyurken kesiyorum ben . Çok kıpraşıyor uyanikken yapamıyorum.
Banyo çok kolay bence sen yapamıyorsun. ( bu mesajı annem yazdı) ben telefonu tuttum sadece çırak olarakBebeğin banyosunu böyle anlatmıyorlar mı ama bak. Doğru söyle. Dürüst ol taam mı, tarafsız tarafta ol
Bebek tırnağı kesmek hayatımda yaptığım en zor işti. Banyo bile o kadar zor değil ama tırnakta kıdemli oldum, banyonun acemisiyimBanyo çok kolay bence sen yapamıyorsun. ( bu mesajı annem yazdı) ben telefonu tuttum sadece çırak olarak
Ya biz kanattık ilk ondan korkuyorum. İşin kötüsü annemin de yapamadığı tek şey o.Bebek tırnağı kesmek hayatımda yaptığım en zor işti. Banyo bile o kadar zor değil ama tırnakta kıdemli oldum, banyonun acemisiyim
Benimki de kulağını temizlemekBebek tırnağı kesmek hayatımda yaptığım en zor işti. Banyo bile o kadar zor değil ama tırnakta kıdemli oldum, banyonun acemisiyim
Ona benzer bir şey ben de yaptım bir defa. Sıyrılmıştı etiYa biz kanattık ilk ondan korkuyorum. İşin kötüsü annemin de yapamadığı tek şey o.
O da zor. Ben banyodan sonra dışarı çıkanlarım kabasını alıyorum sadeceBenimki de kulağını temizlemek
Reca ediyorum biri bana sakine kim söylesin
Ben değilim o kesin bilgiReca ediyorum biri bana sakine kim söylesin
Tişekkür ederiz kızımla göbecikler attıkOna benzer bir şey ben de yaptım bir defa. Sıyrılmıştı eti
O da zor. Ben banyodan sonra dışarı çıkanlarım kabasını alıyorum sadece