- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Bendeki sleepyler hala bitemededi sleepyde oluyor ara ara ishal değil ama bazen bi anda çok yapıyor beline çıkıyor yada yandan çıkıyorGoon'un Dalin serisinde hiç böyle bir şey olmazdı. Şimdi Molfix'te ara ara oluyor çünkü bizimki aşırı sıvı yapıyor hep ishal gibi
O bizde de oluyor prima premium careBendeki sleepyler hala bitemededi sleepyde oluyor ara ara ishal değil ama bazen bi anda çok yapıyor beline çıkıyor yada yandan çıkıyor
3 aydan sonra benimki hiç müziklere kanmadı ya hep gözler açılıyor acaba bi tekrar denesem mi uyutmak içinBuyrunuz efenim
Kullandıkça alışırsınBenim be ya korkmayın
tnmznln güzel qıslar eqlesin
Oojbuldum da nolii burda pek bilmiyorum
Beni de ekle de 10 üzerinden puanla
Biraz daha büyüyünce nasıl giydircez merak ediyorumBizim bez giydirmeler savaş filmi gibi
Yaa neydi o neydiii aşırı merak ettim
Primada da oluyorsa tamam sleepye hiçO bizde de oluyor prima premium care
Karikatür paylaşmak yasak. Telif şeysi şey oluyor. Federaller gelmeden kaldır
Kaliteli müzüğün tek adresi: BENTişekkür ederiz kızımla göbecikler attık
Benim oğlanın halayda uyumasına mı güldün bacım sende yoksaYa benim kızda'' keyfimiz ellere dert oldu'' şarkısıyla uyuyor. Müzik zevki değişir umarım ileride
Karikatür paylaşmak yasak. Telif şeysi şey oluyor. Federaller gelmeden kaldır
Kaliteli müzüğün tek adresi: BEN
Kız bacım siz niye böyle şeyler alıonuzElele Life 2in1 Vakum Bebek Banyo Oturağı ve Mama Oturağı Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kızlar oturak olarak bunuda buldum güzele benziyor oturmaya başladıktan sonra banyoda rahat yıkanır
Müsrüflük haramdır diye diye çocuğuma hiç bişey almadım benKız bacım siz niye böyle şeyler alıonuztam oturmaya başladığında kucakta da yıkanır ben mi acayibim acaba küvet zaten var
Bacım ben kendini karikatürlerle ifade eden biri olarak (dizi falan izlemem hep belgesel hep) aynı haltı defalarca yediğimden dolayı üyeliğine zeval gelmesin diye dedimNalet olası federaller. Kaldıramıyorum düzenle şeysi çıkmıyor. Hapse mi giricem şimdi
Sen de maşallah ahlak polisi gibisin
Yataklardan sandviç yapmışın çocuğa nasıl haram bir müsrüflükseMüsrüflük haramdır diye diye çocuğuma hiç bişey almadım ben
Kinadiysam demek senin oğlanıBenim oğlanın halayda uyumasına mı güldün bacım sende yoksa
Nalet olası federaller. Kaldıramıyorum düzenle şeysi çıkmıyor. Hapse mi giricem şimdi
Sen de maşallah ahlak polisi gibisin
Ah ne kadar güzelmiş buu bayıldım. Dur deniyorum uyuyacakmi bakalimUyusun diye bunu açtım. Önce sesin geldiği tarafa sonra yüzüme bakıp gülmeye başladı. Asaplarım bozuldu. İki kere uyuttum bıraktığım gibi uyanıyor. Çıldırmama ramak kaldı
Bu benMüsrüflük haramdır diye diye çocuğuma hiç bişey almadım ben