2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Goon'un Dalin serisinde hiç böyle bir şey olmazdı. Şimdi Molfix'te ara ara oluyor çünkü bizimki aşırı sıvı yapıyor hep ishal gibi
Bendeki sleepyler hala bitemededi sleepyde oluyor ara ara ishal değil ama bazen bi anda çok yapıyor beline çıkıyor yada yandan çıkıyor

Nalet olası federaller. Kaldıramıyorum düzenle şeysi çıkmıyor. Hapse mi giricem şimdi

Sen de maşallah ahlak polisi gibisin
Bacım ben kendini karikatürlerle ifade eden biri olarak (dizi falan izlemem hep belgesel hep) aynı haltı defalarca yediğimden dolayı üyeliğine zeval gelmesin diye dedim
Mune ya da K Kazen kaldırabilir 10 dk geçmiş

Nalet olası federaller. Kaldıramıyorum düzenle şeysi çıkmıyor. Hapse mi giricem şimdi

Sen de maşallah ahlak polisi gibisin

Federalleri bilmemde daha davamız geçen hafta bitti. Biz BTK yer sağlayıcı olduğumuz için suçusorumluluğu paylaşan üyedir dedik ama dava edilen bizdik. Dava sonucu ne oldu? kazandık! bir avukat parası, ofise ifadeye götürmek için gelen polisler(ofisimiz üniversite içinde rezilliği siz düşünün) ile geçen hafta davamız bitti. Talep edilen rakamı duysanız üyeliğinizi kapatırsınız ve bundan sonra tüm sorumluluk sizde. Dileyen dilediği gibi paylaşır zira ben BTK belgemi aldım ve hiç bir sorumluluğum yok. Alt tarafı karikatür böyle şey mi olur diyorsanız buyrun okuyun ;

bilin istedim...

Son düzenleme:
Uyusun diye bunu açtım. Önce sesin geldiği tarafa sonra yüzüme bakıp gülmeye başladı. Asaplarım bozuldu. İki kere uyuttum bıraktığım gibi uyanıyor. Çıldırmama ramak kaldı
Ah ne kadar güzelmiş buu bayıldım. Dur deniyorum uyuyacakmi bakalim

Vay canına ben karikatürist olsam paylaşılsın isterim eserim şahsen
Silemedim düzenle kısmı çıkmıyor. Teşekkür ederim bilgi için K Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…