- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
yapmazsın herhalde yaa. tuvalet eğitimi var di miBenim şimdi yeni moda şey. Emzirirken bir anda bezinden çıkıyor çişi kendim mi yaptım ne oluyor diye şüphe ettim ilk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapmazsın herhalde yaa. tuvalet eğitimi var di miBenim şimdi yeni moda şey. Emzirirken bir anda bezinden çıkıyor çişi kendim mi yaptım ne oluyor diye şüphe ettim ilk
Emin olamıyorum bütün eğitimlerim şaştı zirayapmazsın herhalde yaa. tuvalet eğitimi var di mi
Ben de fenayım. Uyuyamadıkça gözümdeki kanlanma da artıyor. Acaba suni gözyaşı kullanabiliyor muyuz emzirirken :/
Kullanıcı adın hayal kırılığına uğrattı beni bak şimdi. Ben ona hep böyle şey gibi bakıyordum, bir Japon felsefesiymiş falan gibi
Ben de diyorum bu kim
Benim be ya korkmayınkııız sen insta mı açtın. beni ekleyen sen miydin yeni hesap diye emin olamadım. sensen eklicem. sensen bi de o profildeki hatun sen misin
tnmznln güzel qıslar eqlesinBen nasil bulcam ya seni ve sak_ran i
Oojbuldum da nolii burda pek bilmiyorumHoşgeldin instaya
Beni de ekle de 10 üzerinden puanlaHanımlar gerçekten hoş
Benim oğlum hiç uyumuyor cnm 11 12 saat, 8 9 saat en fazla, malesef kabul edicez onları öyle başka çaremiz yokDireniş Neal: Üç gündür 19.00 gibi çıldırmaya başlıyor. 20.30 gibi emmeye başlıyor. Bir o bir bu meme derken bir saat öyle uyuyor. Ona ne kadar uyku denirse... İlk memeden sonra yatağına bırakıyorum ama ben salona gelene kadar uyanıyor. 06.00'da uyku muyku kalmıyor. Gece 11-12 saat nasıl uyuyacak bu çocuk?
Ayaklandıklarında kesin rahat olurda şimdide bezi giydirirken çok hareketli zor bağlıyorum bezi ondan bi merak ettim
Len sil onu sil çabuk aahshh
Yaa neydi o neydiii aşırı merak ettimtaam ya ne bagrıyon
Ya benim kızda'' keyfimiz ellere dert oldu'' şarkısıyla uyuyor. Müzik zevki değişir umarım ilerideYeni uyku müziği keşfimiz : bir haftadır bununla uyuyor. Gece gündüz bangır bangır açıyorum. Tüm ev halkı ruhani lider gibi geziyoruz
Bu neydi böyle ya. Gittikçe kısaldıBenim oğlum hiç uyumuyor cnm 11 12 saat, 8 9 saat en fazla, malesef kabul edicez onları öyle başka çaremiz yok
TC kimlik numaramı yazmıştı KIRMIZILIKUCUKKIZBizim bez giydirmeler savaş filmi gibi
Yaa neydi o neydiii aşırı merak ettim
Link atsana kardeş böyle roman yazar gibi mi yazalım arama şeysineYeni uyku müziği keşfimiz : bir haftadır bununla uyuyor. Gece gündüz bangır bangır açıyorum. Tüm ev halkı ruhani lider gibi geziyoruz
Ben burdan devam. Oranın hızı için fazla yaşlı kaldımAyyy ortalık fena karıştı yetişemiyom ben
Ee ne var iyi bir stalker benimkini de bulur
Link atsana kardeş böyle roman yazar gibi mi yazalım arama şeysine
Ben daha gencimBen burdan devam. Oranın hızı için fazla yaşlı kaldım
Ben de valla zaten yeni şeyettim nerden noluyo bilmiyorumBen burdan devam. Oranın hızı için fazla yaşlı kaldım
Olum ben normalde de girmiyorum oraya pek. Mesaj şeysini hele hiç kullanmamışım gibi bir şeyBen daha gencim
Buyrunuz efenimBu neydi böyle ya. Gittikçe kısaldı
TC kimlik numaramı yazmıştı KIRMIZILIKUCUKKIZ
Link atsana kardeş böyle roman yazar gibi mi yazalım arama şeysine
Ben bildiğim halde şaapamadım işteBen de valla zaten yeni şeyettim nerden noluyo bilmiyorum
Buyrunuz efenim
Uyurken nasıl keseceğiz? Biz uyanmasın diye kırk takla atıyoruz. Ana kucağına koyuyorum ya da koltuğa yatırıyorum. Öyle kesiyorum. Ayak tırnakları yeni uzamaya başlamış. Onları ilk kez keseceğim. TırsıyorumBen hala tırnak kesmekte zorlanıyorum Uyurken mi kesiyorsunuz siz de