Benim ablam da kullandı çok rahat diyorbilmiyorum ya ben kullanmadım pek büyük kızda da ama mesela ablam aşırı rahat etti kullandı. onun cocuklar daha zırzoptu kaçıyolardı falan arkasından koşarken giydiriyodu. ben mesela bazen açıyorum çok yapmamış kapatıyorum. kulot bezde o olmuyo yırtıp açman lazım. ben zengin degilim
Geçen parmağımla diş etlerini gıcırdattım biraz. Çok hoşuna gitti ama oyun gibi mi geldi yoksa görünmeyen dişler alttan zorlamaya mı başladı bilmiyorum ki
Onu bende tam çözemedim yaDireniş Neal: Üç gündür 19.00 gibi çıldırmaya başlıyor. 20.30 gibi emmeye başlıyor. Bir o bir bu meme derken bir saat öyle uyuyor. Ona ne kadar uyku denirse... İlk memeden sonra yatağına bırakıyorum ama ben salona gelene kadar uyanıyor. 06.00'da uyku muyku kalmıyor. Gece 11-12 saat nasıl uyuyacak bu çocuk?
Bende öyle yapıyorum canım birkaç kere geldi başıma çünküBen bezi açmadan önce altına yeni bezini de açıyorum. Üsttekiyle işim biter bitmez onu çekiyorum, popo hemen alttakine temas etmiş oluyor çünkü bezini açınca da yapabiliyor tuvaletini
işte bunlar kişiye göre degişiyo bir paket alıp denenebilir. az daha hareketlensinlerBenim ablam da kullandı çok rahat diyor
Aman nazar değmesinmaşallah ev maşallah ahalisi maşallah uyuyor maşallah ben maşallah kahve maşallah içiyorum. nazar bükücü
İşte o yüzden külot bez deneyeöiyorum şu andaBende öyle yapıyorum canım birkaç kere geldi başıma çünkü
O da var. Onun üstüne yeni bez açıyorum. Ben de havalandırıyorum. O arada olanlar oluyor işteben hep altaçma serip açıyorum. çünkü havalandırıyorum biraz açık kalıyo totosunu falan sevmem lazım
tam donanımlısın maşallahO da var. Onun üstüne yeni bez açıyorum. Ben de havalandırıyorum. O arada olanlar oluyor işte
Aiy N Neal cim gelmişDireniş Neal: Üç gündür 19.00 gibi çıldırmaya başlıyor. 20.30 gibi emmeye başlıyor. Bir o bir bu meme derken bir saat öyle uyuyor. Ona ne kadar uyku denirse... İlk memeden sonra yatağına bırakıyorum ama ben salona gelene kadar uyanıyor. 06.00'da uyku muyku kalmıyor. Gece 11-12 saat nasıl uyuyacak bu çocuk?
O kadar masraf zarar zatenbilmiyorum ya ben kullanmadım pek büyük kızda da ama mesela ablam aşırı rahat etti kullandı. onun cocuklar daha zırzoptu kaçıyolardı falan arkasından koşarken giydiriyodu. ben mesela bazen açıyorum çok yapmamış kapatıyorum. kulot bezde o olmuyo yırtıp açman lazım. ben zengin degilim
O zaman daha cırtlı bezlere devam riske gerek yokbüyüdükçe altını açınca çiş yapmamaya başlıcaklar o zaman kulkanmak daha mantıklı herhalde
Ben de fenayım. Uyuyamadıkça gözümdeki kanlanma da artıyor. Acaba suni gözyaşı kullanabiliyor muyuz emzirirken :/
Benim şimdi yeni moda şey. Emzirirken bir anda bezinden çıkıyor çişi kendim mi yaptım ne oluyor diye şüphe ettim ilkbüyüdükçe altını açınca çiş yapmamaya başlıcaklar o zaman kulkanmak daha mantıklı herhalde
Ben de fenayım. Uyuyamadıkça gözümdeki kanlanma da artıyor. Acaba suni gözyaşı kullanabiliyor muyuz emzirirken :/
Kullanıcı adın hayal kırılığına uğrattı beni bak şimdi. Ben ona hep böyle şey gibi bakıyordum, bir Japon felsefesiymiş falan gibi
Benimkide kaka kaçırıyor sinir oluyorum o zamanBenim şimdi yeni moda şey. Emzirirken bir anda bezinden çıkıyor çişi kendim mi yaptım ne oluyor diye şüphe ettim ilk
Goon'un Dalin serisinde hiç böyle bir şey olmazdı. Şimdi Molfix'te ara ara oluyor çünkü bizimki aşırı sıvı yapıyor hep ishal gibiBenimkide kaka kaçırıyor sinir oluyorum o zaman