2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
K.validemdeyiz.. çay, çekirdek var bide halley. K.validem halleyi eline almış ''Alina'ya yalatayim mi '' diyor. Eşimle oturduğumuz yerden kalkıp bebeği aldık kucağından. Sinirden köpürüyorum şuanda.
Şöyle demiyorlar mı sinir oluyorum ya. Benimki de her yemek yediğimizde şu yemekten vereyim mi diyip duruyor bide bi ara bende mememi vereyim diyordu sözde şakasına diyormuş

Şöyle demiyorlar mı sinir oluyorum ya. Benimki de her yemek yediğimizde şu yemekten vereyim mi diyip duruyor bide bi ara bende mememi vereyim diyordu sözde şakasına diyormuş
Çıldırmamak elde değil bu cehalete.. sonra gelinler kötü oluyor işte.. Sen bi konuştuğun lafa bak!

K.validemdeyiz.. çay, çekirdek var bide halley. K.validem halleyi eline almış ''Alina'ya yalatayim mi '' diyor. Eşimle oturduğumuz yerden kalkıp bebeği aldık kucağından. Sinirden köpürüyorum şuanda.
Alıp sen ona yalatsaydın tövbe tövbe meyve olur anlarımda halley nedir y
Yahu

1500 cnm, yengem çocuk hastanesinde çalışıyor, o izlemis sünnet ederken, kendisi herşeyi beğenmez, baya beğenmiş, resim falan çekildik cok güzeldi o anlar
Aaa iyi fiyatıda abartı değil. Tamam canım ben takip ediyorum o adamı zaten beğeniyorum darısı bizimkinin başına

Ay benim man kafalı kocam kızım emmedi diye 5 yaşına geldi hala lafını sokar bunuda emziriyorum tam tersine 4 aylıkkenden beri yemek istiyor çocuk tatdır çocuğa ver çocuğa yesin yazık yoğurt yap meyve ver yemek suyundan ver diye diye ömrümü yediiiii. Neymiş doktor 4. Aydan itibaren hafif tadımlar yapın damak tadı aşina olsun herşeye demiş miş. E dediyse dedi vereceksem ben bilirim vermiyorsam birşey bildiğimden ne başımın etini yiyorsun dır dır. Geçen yemek yiyoruz bak yalanıyor yazık hadi ver hadi ver, al lan dedim attım çocuğu kucağına. Besle doyur uyut büyüt benden bu kadar dedim emzirmiyorum otur kendin emzir dedim sofradan da kalktım. Bana mısın demiyor 3 dk sonra geldi ecoooşşşşş al emzir bende durmuyor. Ecoşlar kovalasın seni. Ecoşlar kadar taş düşsün başına. Karabasan olsun çöksün üstüne ecoş inşallah.

Bu adamların hepsi bi garip be ya

İyi yapmışsın ama anlamıştır en azından seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…