- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Kizlar ya.. benim kizim halen babasi ve ben haric kimsenin yanina gitmiyor. Yarim dakika kalmadan basiyor çigliği. Eger tasimakta diretirlerse hem aglayip hem titriyor. Bana yaklasinca kendini uzerime atıyor kurtulmak icin ama neden boyle oldu ki
İnsanları yabancılamaya başlamış canım ondan benim bebede öyle ben eşim annem babam eşimin annesi babası dışında eve biri gelince ağlıyor hemenKizlar ya.. benim kizim halen babasi ve ben haric kimsenin yanina gitmiyor. Yarim dakika kalmadan basiyor çigliği. Eger tasimakta diretirlerse hem aglayip hem titriyor. Bana yaklasinca kendini uzerime atıyor kurtulmak icin ama neden boyle oldu ki
Benim kızda öyle. Çözümü söyle bulduk; biri gelince yada biz bi yere gidince, etrafı tanımasına izin veriyoruz. Bu süreçte kimse laf atmıyor ve kucağına almıyor. Yarım saat içinde etrafa gülmeye basliyor zaten.Kizlar ya.. benim kizim halen babasi ve ben haric kimsenin yanina gitmiyor. Yarim dakika kalmadan basiyor çigliği. Eger tasimakta diretirlerse hem aglayip hem titriyor. Bana yaklasinca kendini uzerime atıyor kurtulmak icin ama neden boyle oldu ki
1 bucuk 2 saat arasıBebislerin uyku aralıkları kaç saat kızlar?
bu benim kızBenim kıza kucak olsun da kimse kim tın
Baştan beri sadece ikiniz mi baktınız canım
Benim kızda öyle. Çözümü söyle bulduk; biri gelince yada biz bi yere gidince, etrafı tanımasına izin veriyoruz. Bu süreçte kimse laf atmıyor ve kucağına almıyor. Yarım saat içinde etrafa gülmeye basliyor zaten.
Korkup tehdit olarak gorurlermis yabancıları. Yakında geçer zaten.
Biz olduk sünnet kızlar, çişini yaptıkça ağlıyor ya ağrı kesici veriyorum sürekli memede durmak istiyor, doğru düzgün de uyuyamadi
Hayirli olsun ve de çok gecmis olsun canim insallah hemen iyilesirBiz olduk sünnet kızlar, çişini yaptıkça ağlıyor ya ağrı kesici veriyorum sürekli memede durmak istiyor, doğru düzgün de uyuyamadi
İnşallah cnm inşallah, dünden beri stresden miğdeme ağrı girdi yaçok geçmiş olsun canım, yarına toparlar inşallah.
bizde 4 temmuza iki cocuk için randevu aldık, gözümde büyüyor ama yaptırmak zorundayız :/
Amin insallah cnmHayirli olsun ve de çok gecmis olsun canim insallah hemen iyilesir
Geçmiş olsun. Çok şükür zor kısmı atlattınız. Hızla toparlar inşallah. Hayırlı uğurlu olsunBiz olduk sünnet kızlar, çişini yaptıkça ağlıyor ya ağrı kesici veriyorum sürekli memede durmak istiyor, doğru düzgün de uyuyamadi
Çok geçmiş olsun canim. Canı acıyor kuzum çok normal,yarına daha iyi olur. Bardak kapatsaydin bez değmez en azından.Biz olduk sünnet kızlar, çişini yaptıkça ağlıyor ya ağrı kesici veriyorum sürekli memede durmak istiyor, doğru düzgün de uyuyamadi
Evet canim. K.valide geldi arada ama hic gitmezdi ona da.
Muhtemelen ondan canım yavaştan farklı kişilerin yanına götürmeye başlarsanız değişir diye düşünüyorum
Bunu deneyelim bi ama uzaktan herkese guluyo zaten. Gecer insallah bakalim
Allah damatlığını göstersin canım o zaman, bizde ekim-kasım gibi havalar serinleyince yaptıracağız şu yaz sıcaklarını atlatalım da. Kime yaptırdınız biz Fsm’de Ünal adıgüzel’e yaptıracağız sanırımBiz olduk sünnet kızlar, çişini yaptıkça ağlıyor ya ağrı kesici veriyorum sürekli memede durmak istiyor, doğru düzgün de uyuyamadi
Ah bu şubat bebeleriBerilyumm Aslinda gidiyoruz, gorumce babamgil kardeslerim vs haftada en az iki uc defa gidiyoruz ama tavri cok net
Bekliyim bakiyim insallah sorunsuz hallederiz
İnş cnm inş sağolGeçmiş olsun. Çok şükür zor kısmı atlattınız. Hızla toparlar inşallah. Hayırlı uğurlu olsun
Geçmiş olsun hızla iyileşir inşallahBiz olduk sünnet kızlar, çişini yaptıkça ağlıyor ya ağrı kesici veriyorum sürekli memede durmak istiyor, doğru düzgün de uyuyamadi