- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Kapattık cnm ins sağolÇok geçmiş olsun canim. Canı acıyor kuzum çok normal,yarına daha iyi olur. Bardak kapatsaydin bez değmez en azından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapattık cnm ins sağolÇok geçmiş olsun canim. Canı acıyor kuzum çok normal,yarına daha iyi olur. Bardak kapatsaydin bez değmez en azından.
Biz ona yaptırdık cnm cok memnun kaldık, cok güzel bi oda yapmışlar çocuklar içinAllah damatlığını göstersin canım o zaman, bizde ekim-kasım gibi havalar serinleyince yaptıracağız şu yaz sıcaklarını atlatalım da. Kime yaptırdınız biz Fsm’de Ünal adıgüzel’e yaptıracağız sanırım
Yaaa ay çok iyi denk geldi iyiki sormuşum ücreti nasıl pekiBiz ona yaptırdık cnm cok memnun kaldık, cok güzel bi oda yapmışlar çocuklar için
Evet ama geceleri o uyuduktan sonra derin uykudayken girip yıkanıyorum. Gündüz yıkanacaksam eğer yatakta durmuyorsa ki genelde durmuyor yada ablası rahat vermiyor. Ana kucağını banyoya koyup içine bunu oturtup duşakabinin camını kapatıp yıkanıyorum su sesiydi laylaylom sesiydi amanda oğlum geldim de oğlum diye diye yıkanıyorumRahat duş aldirmadi yine zalımın gızı ama bu sefer tedbirli davrandim kovayi doldurdum kenara koydum. Aglayinca şoroloppp döktüm durulandim cabucak
Siz yikanabiliyo musunuz ya rahatça?
Aynı :/
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce toparlarBiz olduk sünnet kızlar, çişini yaptıkça ağlıyor ya ağrı kesici veriyorum sürekli memede durmak istiyor, doğru düzgün de uyuyamadi
1500 cnm, yengem çocuk hastanesinde çalışıyor, o izlemis sünnet ederken, kendisi herşeyi beğenmez, baya beğenmiş, resim falan çekildik cok güzeldi o anlarYaaa ay çok iyi denk geldi iyiki sormuşum ücreti nasıl peki
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce toparlar
[/QUOTE ins cnm sağol
Sende katıldın kervana ben bu durumun korkusuna bıraktım ya kundağı uyurken sıkıntı olmasın diyeHiiğğğ kızlar dün gece benim oğlana güncelleme gelmiş, bugün giyinirken yatağın üzerine koydum bi döndüm geri almak için dönmüş yüz üstü. Sonra hoşuna gitti heralde bi sırt üstü bi yüz üstü döndü durdu fıldır fıldır daha düne kadar yarım dönüyordu bir gecede olanlar olmuş Bundan sonra gelsin emeklemeler sıralamalar hadi bakalım
Ya okudum da biraz cnm seni modu düşük görünce üzülüyorum amaboşver sen arada ayarları kaçıyor bu erkeklerin ya sadece seninki değilAynı :/
Aa sende mi bursadaydın unutmuşum ya benAllah damatlığını göstersin canım o zaman, bizde ekim-kasım gibi havalar serinleyince yaptıracağız şu yaz sıcaklarını atlatalım da. Kime yaptırdınız biz Fsm’de Ünal adıgüzel’e yaptıracağız sanırım
Bende azalttım cnm yavastabSende katıldın kervana ben bu durumun korkusuna bıraktım ya kundağı uyurken sıkıntı olmasın diye
Bende azalttım cnm yavaş yavaş birakcam ya bende korktumSende katıldın kervana ben bu durumun korkusuna bıraktım ya kundağı uyurken sıkıntı olmasın diye
Bırakınca sende bebişte rahatlıcan canım benim kızın uykularını kundaksızlıkta uzattı sanırım 2 saat gibi en azından bende uyuyorumBende azalttım cnm yavastab
Bende azalttım cnm yavaş yavaş birakcam ya bende korktum
Yaa inşallah bizim de öyle olur cnmBırakınca sende bebişte rahatlıcan canım benim kızın uykularını kundaksızlıkta uzattı sanırım 2 saat gibi en azından bende uyuyorum
İnşallah canım iyileşsinde çabucakYaa inşallah bizim de öyle olur cnm