2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hiiğğğ kızlar dün gece benim oğlana güncelleme gelmiş, bugün giyinirken yatağın üzerine koydum bi döndüm geri almak için dönmüş yüz üstü. Sonra hoşuna gitti heralde bi sırt üstü bi yüz üstü döndü durdu fıldır fıldır daha düne kadar yarım dönüyordu bir gecede olanlar olmuş Bundan sonra gelsin emeklemeler sıralamalar hadi bakalım

Biz ona yaptırdık cnm cok memnun kaldık, cok güzel bi oda yapmışlar çocuklar için

Rahat duş aldirmadi yine zalımın gızı ama bu sefer tedbirli davrandim kovayi doldurdum kenara koydum. Aglayinca şoroloppp döktüm durulandim cabucak

Siz yikanabiliyo musunuz ya rahatça?

Rahat duş aldirmadi yine zalımın gızı ama bu sefer tedbirli davrandim kovayi doldurdum kenara koydum. Aglayinca şoroloppp döktüm durulandim cabucak

Siz yikanabiliyo musunuz ya rahatça?
Evet ama geceleri o uyuduktan sonra derin uykudayken girip yıkanıyorum. Gündüz yıkanacaksam eğer yatakta durmuyorsa ki genelde durmuyor yada ablası rahat vermiyor. Ana kucağını banyoya koyup içine bunu oturtup duşakabinin camını kapatıp yıkanıyorum su sesiydi laylaylom sesiydi amanda oğlum geldim de oğlum diye diye yıkanıyorum

Yaaa ay çok iyi denk geldi iyiki sormuşum ücreti nasıl peki
1500 cnm, yengem çocuk hastanesinde çalışıyor, o izlemis sünnet ederken, kendisi herşeyi beğenmez, baya beğenmiş, resim falan çekildik cok güzeldi o anlar

Sende katıldın kervana ben bu durumun korkusuna bıraktım ya kundağı uyurken sıkıntı olmasın diye

Kızlar bebişler erken kalkarsa belki yardımcı olur

Eklentiler

• 4DF2B2C9-A9C4-469D-8005-1CD6537457E5.png
    412,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 1B0F5D56-DC70-4C6C-90D8-3AD47044826F.png
    429 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…