2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Çok yoruluyoruz, cok uykusuz kaliyoruz. Tahammulumuz cok azaliyor. Belki normalde gözümüze batmayacak şeylere bile sinirlenebiliyoruz. Karsimizdakiler bizim kadar yorulmadiklari icin anlayamiyorlar, kendi caplarinda bize sabir gosterdiklerini iddia ediyorlar üstelik.
Fevri hareket etme dur, inan aynilarini yaşadim yasiyorum

Kendini üzme ortalık da dağınık olsun. Toparlanır.

Kuzum üzme kendini.. inan çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz, kafaya takarsak ohoo...

Kuzum takma ben benim koca düğüne gitti bu gece yok cinnet geçirmem lazım ama ben naptım bebeleri aldım dışarı çıktım her yaptığı hareketi takacak olsam 9 senedir 900 kez boşnırdık bebek olunca biraz sinirler geriliyor sonra geçiyor merak etme bebe büyüyünce adam da tekrar büyüyor

Robot süpürge hayalim ya.hangi marka model sizinki.

2 yaş sendromunu arkadaşların çocuklarından biliyorum o ara biraz fenalaşıyorlarda inşallah onu atlattıktan sonra dediğin gibi rahatlarız
2 yaşta her bebekte sendrom olmuyor korkma olumlama yap
Beyaz eşyalar da bayaa artmış fiyatı

Yaa bana da okul zamanları zor gelicek bence , o zamanlar gelmesin istiyorum . Diğer çocukların anaları falan ohooo
Okul zamanı iyidir bizim velilere birbirini yiyor ben hiç oralı olmuyorum grupları okumuyorum yazmıyorum geçiyor ne olursa öğretmene giderim ben. Hı tabi bizim oğlan dan ilerde şikayet gelirse mecbur o vekillerle muhatap olurum ama kızda yaşamadık şimdilik

Hepimiz aynı seylerı yasıyoruz bu aralar. Bende özellikle gece her saat başı kalkarken onun yanımda fosur fosur uyumasına sinir oluyorum.bigun sabah dedim seni geceleri boğmak istiyorum diye .oda istersen bi tepik at rahatla dedi.denemeyecegimi sanıyor ama her an yapabilirim

Biz de geçen hafta çok ağır hastalandık. İlk eşim hastalandı klima çarptı baya ağırdı. Sonra ben de covid oldum. Odaları ayırdık çocuğa daha fazla virüs yüklemeyelim diye. sonra iyileştik baktım bu hala diğer odada yatıyor dedim rahat heralde orası. Ben geceleri çok öksürüyorum çocuğu uyandırırım diye gelmiyorum dedi ben de tabi tabi doğrudur diye inanmadım. Baya bir kızdı sen bilirsin dedi geldi bütün gece öksürdü gerçekten uyku arasında çocuk uyandı sürekli. Meğer haklıymış

Ben başlarda bunu yaptım sonra ipin ucu kaçtı kilo konusunda. Pişmanım. Ama herkes yapsın herkes kilo alırsa ben zayıf görünürüm çünkü

Robot süpürge hayalim ya.hangi marka model sizinki.
Dreame F9 aldım. Xiomi üretiyo. Her yere giriyo ya mükemmel. Baza altı, mutfak dolabı altı falan baya şimi görüyo
Kurutma ve yılamanın birlikte olduğu cihazları almayın. O teknoloji henüz tam gelişmedi.

Ortalığı toparlarım demesi bile bi nimet aslında sinirlisin anlıyorum ama benim herif ölüyorum desem bir bardak suyu getirmeye erinir. 300 m2 ev iki çocuk temizlemekten yetişmekten kollarım bacaklarım bereler içinde sevgili kocam koltukta şapurdana şapurdana meyve yiyip sularını akıtıyor. WC ye girip sifonu çekmiyor, diş fırçalayıp musluğun üzerine tükürüyor lavabo yerine vs vs .. Biri boşanacaksa bu ilk ben olmalıyım bence takatim kalmadı ne herife laf anlatmaya ne arkasını toplamaya

Dreame F9 aldım. Xiomi üretiyo. Her yere giriyo ya mükemmel. Baza altı, mutfak dolabı altı falan baya şimi görüyo
Kurutma ve yılamanın birlikte olduğu cihazları almayın. O teknoloji henüz tam gelişmedi.
Katılıyorum ben evlenirken 6 sene önce yani yıkamalı kurutmalı almıştım Samsung’un. Hiç memnun değilim kurutmasından hiç de kullanmıyorum. 6 yıllık evliliğimde 6 defa anca kullanmışımdır. Evim müsait olduğu için bi daha ekstra kurutma almadım ama evim müsait olmasaydı mutlaka ayrı alırdım bende.

Ben tuvalet eğitimi bile verdim kocama Fabrika çıkışı sıfırdı Öldürmekle tehtit edin, işe yarıyor
Makinen atıyorum 8 kiloysa anca 4kg kurutuyordur seninki. Azaltmayı denedin mi. Birde makinenin fan çıkışı öndeyse hadi neysede, arkadaysa duvara tam yaslanmaması lazım. Nemsiz bir ortamdan hava çekebiliyor olması lazım falan filan.

Bacım sakin ol, zıvanadan çıkıyor bazen babalar. Yardımcı olmak yerine işimize çomak sokuyolar, hepimize oluyor. Ya sabır çek

9 kg yıkayıp 6 kg kurutuyor ama ben sevmedim işte kullanmıyorum ne bileyim hoşlaşmadım kendisinin kurutma özelliğinden

Sakin ol yahu bebeler büyüsün az rahatlicaz , adamlarda hepsi aynı boşver , biz her akşam kapışıyoruz . Bebeyi bırakıp az gidiyorum oynat konuş deyip , geliyorum bebeyi yatırmış tv ye kitlenmiş .
Valla ben biraz asabiyim veli toplantıları karışır
Eneee senin adam çok çılgın

Doğum fotoğrafından konusmussunuz.
Benim doğumdan sonra kapı önünde çekilen eşimle fotoğrafım var ve her baktığımda üzülüyorum.
Nerdeyse 1 haftadır hastanede olmamın o yorgunluğu, stresi, üzüntüsü, o kadar yüzüme yansımış ki bitik durumda olduğum belli. Bakmıyorum o fotoğrafa.

Kizlar o hastane dönemi bende travma yarattı resmen. İğneden korkuyorum, hastaneye gidince geriliyorum. Nasıl atlatacagim bilmiyorum

Benim de felaketti , bi ara süslenip fotocuya gidip çektiricez 3-5 foto napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…