Akıl yaşı beş olan biriyle evlenip ondan bir de çocuk yaptığım için... Her yer dağınık diyormuşum. Ortalığı toparlayacakmış. Kaö gündür buzdolabı poşetini nereye koyayım diye soruyormuş. Söylemiyormuşum. Bırak karışma diyorum. O cevaptan sayılmıyor. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Benim derdim zaten bana yetiyor. Bir de bu akıl yoksununu mu pışpışlayacağım
Anne sütünü bıraktıktan sonra rahatlarız Allahin izniyleİlkokuldaki okuma yazmayı öğrendikten sonra anca rahatlarız bu gidişle
Kendini üzme ortalık da dağınık olsun. Toparlanır.Akıl yaşı beş olan biriyle evlenip ondan bir de çocuk yaptığım için... Her yer dağınık diyormuşum. Ortalığı toparlayacakmış. Kaö gündür buzdolabı poşetini nereye koyayım diye soruyormuş. Söylemiyormuşum. Bırak karışma diyorum. O cevaptan sayılmıyor. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Benim derdim zaten bana yetiyor. Bir de bu akıl yoksununu mu pışpışlayacağım
Kuzum üzme kendini.. inan çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz, kafaya takarsak ohoo...Akıl yaşı beş olan biriyle evlenip ondan bir de çocuk yaptığım için... Her yer dağınık diyormuşum. Ortalığı toparlayacakmış. Kaö gündür buzdolabı poşetini nereye koyayım diye soruyormuş. Söylemiyormuşum. Bırak karışma diyorum. O cevaptan sayılmıyor. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Benim derdim zaten bana yetiyor. Bir de bu akıl yoksununu mu pışpışlayacağım
Kuzum takma ben benim koca düğüne gitti bu gece yok cinnet geçirmem lazım ama ben naptım bebeleri aldım dışarı çıktım her yaptığı hareketi takacak olsam 9 senedir 900 kez boşnırdık bebek olunca biraz sinirler geriliyor sonra geçiyor merak etme bebe büyüyünce adam da tekrar büyüyorAkıl yaşı beş olan biriyle evlenip ondan bir de çocuk yaptığım için... Her yer dağınık diyormuşum. Ortalığı toparlayacakmış. Kaö gündür buzdolabı poşetini nereye koyayım diye soruyormuş. Söylemiyormuşum. Bırak karışma diyorum. O cevaptan sayılmıyor. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Benim derdim zaten bana yetiyor. Bir de bu akıl yoksununu mu pışpışlayacağım
Robot süpürge hayalim ya.hangi marka model sizinki.Doğumdan önce bir kere yaptım. Tamam dedim yeterSonra yeni akdığım kıyafetleri bile ütülemedim.
Bence de kurutma makinasına atcan gitti bitti.
Bende arçelik var yıkama kurutma, baya memnunum, hamileliğimi öğrenip almıştımİyi ki de almışım ha müthiş bir rahatlık. Tüm tozu kılı saçı topluyor bir de. Alerjim hafifledi. Bir de robot süpürge aldım tabi o da iyi oldu.
2 yaşta her bebekte sendrom olmuyor korkma olumlama yap2 yaş sendromunu arkadaşların çocuklarından biliyorum o ara biraz fenalaşıyorlarda inşallah onu atlattıktan sonra dediğin gibi rahatlarız
Okul zamanı iyidir bizim velilere birbirini yiyor ben hiç oralı olmuyorum grupları okumuyorum yazmıyorum geçiyor ne olursa öğretmene giderim ben. Hı tabi bizim oğlan dan ilerde şikayet gelirse mecbur o vekillerle muhatap olurum ama kızda yaşamadık şimdilikBeyaz eşyalar da bayaa artmış fiyatı
Yaa bana da okul zamanları zor gelicek bence , o zamanlar gelmesin istiyorum . Diğer çocukların anaları falan ohooo
Hepimiz aynı seylerı yasıyoruz bu aralar. Bende özellikle gece her saat başı kalkarken onun yanımda fosur fosur uyumasına sinir oluyorum.bigun sabah dedim seni geceleri boğmak istiyorum diye .oda istersen bi tepik at rahatla dedi.denemeyecegimi sanıyor ama her an yapabilirimAkıl yaşı beş olan biriyle evlenip ondan bir de çocuk yaptığım için... Her yer dağınık diyormuşum. Ortalığı toparlayacakmış. Kaö gündür buzdolabı poşetini nereye koyayım diye soruyormuş. Söylemiyormuşum. Bırak karışma diyorum. O cevaptan sayılmıyor. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Benim derdim zaten bana yetiyor. Bir de bu akıl yoksununu mu pışpışlayacağım
Biz de geçen hafta çok ağır hastalandık. İlk eşim hastalandı klima çarptı baya ağırdı. Sonra ben de covid oldum. Odaları ayırdık çocuğa daha fazla virüs yüklemeyelim diye. sonra iyileştik baktım bu hala diğer odada yatıyor dedim rahat heralde orası. Ben geceleri çok öksürüyorum çocuğu uyandırırım diye gelmiyorum dedi ben de tabi tabi doğrudur diye inanmadım. Baya bir kızdı sen bilirsin dedi geldi bütün gece öksürdü gerçekten uyku arasındaHepimiz aynı seylerı yasıyoruz bu aralar. Bende özellikle gece her saat başı kalkarken onun yanımda fosur fosur uyumasına sinir oluyorum.bigun sabah dedim seni geceleri boğmak istiyorum diye .oda istersen bi tepik at rahatla dedi.denemeyecegimi sanıyor ama her an yapabilirim
Ben başlarda bunu yaptım sonra ipin ucu kaçtı kilo konusunda. Pişmanım. Ama herkes yapsın herkes kilo alırsa ben zayıf görünürüm çünküOkurken yoruldum. Temizlik deme ya evi b.k götürüyor. Banyo yapabildiğimde kendimi şanslı sayıyorum artık
Baş ucuna atıştırmalık bişeyler koyAlacaksak hepimiz birlikte kilo alalım, emziriyoruz sonuçta, biz yemicez kim yicek, acımızdan ölelim mi bunu mu istiyorlar
Dreame F9 aldım. Xiomi üretiyo. Her yere giriyo ya mükemmel. Baza altı, mutfak dolabı altı falan baya şimi görüyoRobot süpürge hayalim ya.hangi marka model sizinki.
Ortalığı toparlarım demesi bile bi nimet aslında sinirlisin anlıyorum ama benim herif ölüyorum desem bir bardak suyu getirmeye erinir. 300 m2 ev iki çocuk temizlemekten yetişmekten kollarım bacaklarım bereler içinde sevgili kocam koltukta şapurdana şapurdana meyve yiyip sularını akıtıyor. WC ye girip sifonu çekmiyor, diş fırçalayıp musluğun üzerine tükürüyor lavabo yerine vs vs .. Biri boşanacaksa bu ilk ben olmalıyım bence takatim kalmadı ne herife laf anlatmaya ne arkasını toplamayaAkıl yaşı beş olan biriyle evlenip ondan bir de çocuk yaptığım için... Her yer dağınık diyormuşum. Ortalığı toparlayacakmış. Kaö gündür buzdolabı poşetini nereye koyayım diye soruyormuş. Söylemiyormuşum. Bırak karışma diyorum. O cevaptan sayılmıyor. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Benim derdim zaten bana yetiyor. Bir de bu akıl yoksununu mu pışpışlayacağım
KatılıyorumDreame F9 aldım. Xiomi üretiyo. Her yere giriyo ya mükemmel. Baza altı, mutfak dolabı altı falan baya şimi görüyo
Kurutma ve yılamanın birlikte olduğu cihazları almayın. O teknoloji henüz tam gelişmedi.
Ben tuvalet eğitimi bile verdim kocamaOrtalığı toparlarım demesi bile bi nimet aslında sinirlisin anlıyorum ama benim herif ölüyorum desem bir bardak suyu getirmeye erinir. 300 m2 ev iki çocuk temizlemekten yetişmekten kollarım bacaklarım bereler içinde sevgili kocam koltukta şapurdana şapurdana meyve yiyip sularını akıtıyor. WC ye girip sifonu çekmiyor, diş fırçalayıp musluğun üzerine tükürüyor lavabo yerine vs vs .. Biri boşanacaksa bu ilk ben olmalıyım bence takatim kalmadı ne herife laf anlatmaya ne arkasını toplamaya
Makinen atıyorum 8 kiloysa anca 4kg kurutuyordur seninki. Azaltmayı denedin mi. Birde makinenin fan çıkışı öndeyse hadi neysede, arkadaysa duvara tam yaslanmaması lazım. Nemsiz bir ortamdan hava çekebiliyor olması lazım falan filan.Katılıyorumben evlenirken 6 sene önce yani yıkamalı kurutmalı almıştım Samsung’un. Hiç memnun değilim kurutmasından hiç de kullanmıyorum. 6 yıllık evliliğimde 6 defa anca kullanmışımdır. Evim müsait olduğu için bi daha ekstra kurutma almadım ama evim müsait olmasaydı mutlaka ayrı alırdım bende.
Bacım sakin ol, zıvanadan çıkıyor bazen babalar. Yardımcı olmak yerine işimize çomak sokuyolar, hepimize oluyor. Ya sabır çekYa işte uyusa keşke. 7-8'de "Uykum var" krizine giriyor, uyuması 21.30-22.30'u buluyor. Gece uyanınca hemen emer uyurdu. Şimdi o aralar da uzadıkça uzuyor. 3-4'ten sonraki uykular yalandan uyku. 06.20'de kesin uyanış. O saatten beri uyanık. Yarım saat memede uyudu o kadar. Şimdi de uykusu var diye ağlıyor. Sanki ben engel oluyorum uyumasına. Her şey çok yolunda gibi bir de kavga ettik. Çocuk yarım saat kendine gelemedi. Şeytan diyor boşan def ol git ne çekiyorsun bunu
9 kg yıkayıp 6 kg kurutuyor ama ben sevmedim işte kullanmıyorum ne bileyim hoşlaşmadım kendisinin kurutma özelliğindenBen tuvalet eğitimi bile verdim kocamaFabrika çıkışı sıfırdı Öldürmekle tehtit edin, işe yarıyor
Makinen atıyorum 8 kiloysa anca 4kg kurutuyordur seninki. Azaltmayı denedin mi. Birde makinenin fan çıkışı öndeyse hadi neysede, arkadaysa duvara tam yaslanmaması lazım. Nemsiz bir ortamdan hava çekebiliyor olması lazım falan filan.
Sakin ol yahu bebeler büyüsün az rahatlicaz , adamlarda hepsi aynı boşver , biz her akşam kapışıyoruz . Bebeyi bırakıp az gidiyorum oynat konuş deyip , geliyorum bebeyi yatırmış tv ye kitlenmiş .Ya işte uyusa keşke. 7-8'de "Uykum var" krizine giriyor, uyuması 21.30-22.30'u buluyor. Gece uyanınca hemen emer uyurdu. Şimdi o aralar da uzadıkça uzuyor. 3-4'ten sonraki uykular yalandan uyku. 06.20'de kesin uyanış. O saatten beri uyanık. Yarım saat memede uyudu o kadar. Şimdi de uykusu var diye ağlıyor. Sanki ben engel oluyorum uyumasına. Her şey çok yolunda gibi bir de kavga ettik. Çocuk yarım saat kendine gelemedi. Şeytan diyor boşan def ol git ne çekiyorsun bunu
Valla ben biraz asabiyim veli toplantıları karışır2 yaşta her bebekte sendrom olmuyor korkma olumlama yap
Okul zamanı iyidir bizim velilere birbirini yiyor ben hiç oralı olmuyorum grupları okumuyorum yazmıyorum geçiyor ne olursa öğretmene giderim ben. Hı tabi bizim oğlan dan ilerde şikayet gelirse mecbur o vekillerle muhatap olurum ama kızda yaşamadık şimdilik
Eneee senin adam çok çılgınOrtalığı toparlarım demesi bile bi nimet aslında sinirlisin anlıyorum ama benim herif ölüyorum desem bir bardak suyu getirmeye erinir. 300 m2 ev iki çocuk temizlemekten yetişmekten kollarım bacaklarım bereler içinde sevgili kocam koltukta şapurdana şapurdana meyve yiyip sularını akıtıyor. WC ye girip sifonu çekmiyor, diş fırçalayıp musluğun üzerine tükürüyor lavabo yerine vs vs .. Biri boşanacaksa bu ilk ben olmalıyım bence takatim kalmadı ne herife laf anlatmaya ne arkasını toplamaya
Benim de felaketti , bi ara süslenip fotocuya gidip çektiricez 3-5 foto napalımDoğum fotoğrafından konusmussunuz.
Benim doğumdan sonra kapı önünde çekilen eşimle fotoğrafım var ve her baktığımda üzülüyorum.
Nerdeyse 1 haftadır hastanede olmamın o yorgunluğu, stresi, üzüntüsü, o kadar yüzüme yansımış ki bitik durumda olduğum belli. Bakmıyorum o fotoğrafa.
Kizlar o hastane dönemi bende travma yarattı resmen. İğneden korkuyorum, hastaneye gidince geriliyorum. Nasıl atlatacagim bilmiyorum