2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ama bak geçti ve kızın kucağında, sağlıklı...
Bunları düşün, geriye bakma.

Oğlum da senin yaşadıklarını yaşadım. Son 2 ayım hastanede geçti. Doğum yaptım, kuveze aldılar. Çok çok zor seni anlıyorum ama geçti, cok şükür.

Ya ben de sezaryende guya foto cekilcem diye saclarimi fonledim falan filan.. gittik ameliyatta nefes alamaz oldum. Anestezinin yan etkisi miymis neymis akcigerlerime bişe olmuş. Beyaz kocaman bi igne vurdular serum yerinden. Sonra şiddetli basim dondu. Gerisi yok bende. Beynim dondu desem yeridir uyaniktim ama hic bir sey hatirlamiyorum. Kizimi yuzume koymuslar ben ölü balik gibi bakmisim falan.. esim fotolari gosterdi ama korkunc bi goruntu :/

Kanser etti beni vallahi bak 6 senedir adam edemedim daha da edemem

Öyle tabi çok çok şükür.
Travmalarımı da halletsem süper olacak

Ay ben hem sezeryan hem miyom ameliyatı oldum çok kötüydü hiç foto falan düşünemedim.tek hatırladığım annem.kafama bi taç takmaya çalışıyordu benim tek isteğim ise nolur agrikesici lütfen diye soylenislerim.

4 saat sürüyormuş doğru mu o çamaşır makinesi ile birlikte olan kurutma

Amin inşallah sendrom olmaz şimdiden başlamak lazım olumlamaya

Robot Süpürge var şükür zaten onu iyi ki almışım bide kurutma alsam tamam

Erkeklerde bizimle birlikte doğumdan sonra bi değişiyor sıkıntı orda bence benimkide benimle lohusa depresyonuna girmişti bi ara. Salla gitsin valla kendini yıpratma boşyere

Benimde çok batıyor uyuması geceleri bana ya benimkinin cevabı hazır ziraat mühendisliğini kazanmıştı daha hamileyken hem okuyorum hem çalışıyorum çok yoruluyorum diyor

Benim de felaketti , bi ara süslenip fotocuya gidip çektiricez 3-5 foto napalım
Ben oğln 1 yaşına gelince çektircem o zaman belki tekrar 55 kilo olurum Amin doğumdan önce çekildik doğumdan sonra hastane fotoğrafçısı çekti ama nasıl şişim nasıl felaket doğuma girerken manken çıktıktan sonra ecüş bücüş şiş bir şey olmuşum 1 kere baktım bir daha bakamadım

Kizlar ya.. benim kizim halen babasi ve ben haric kimsenin yanina gitmiyor. Yarim dakika kalmadan basiyor çigliği. Eger tasimakta diretirlerse hem aglayip hem titriyor. Bana yaklasinca kendini uzerime atıyor kurtulmak icin ama neden boyle oldu ki

Baştan beri sadece ikiniz mi baktınız canım

Benim de az biraz fazlalıklar var ama bebe daha da büyümeden istiyorum birkaç güzel poz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…