Ama bak geçti ve kızın kucağında, sağlıklı...Doğum fotoğrafından konusmussunuz.
Benim doğumdan sonra kapı önünde çekilen eşimle fotoğrafım var ve her baktığımda üzülüyorum.
Nerdeyse 1 haftadır hastanede olmamın o yorgunluğu, stresi, üzüntüsü, o kadar yüzüme yansımış ki bitik durumda olduğum belli. Bakmıyorum o fotoğrafa.
Kizlar o hastane dönemi bende travma yarattı resmen. İğneden korkuyorum, hastaneye gidince geriliyorum. Nasıl atlatacagim bilmiyorum
Kanser etti beni vallahi bak 6 senedir adam edemedim daha da edememSakin ol yahu bebeler büyüsün az rahatlicaz , adamlarda hepsi aynı boşver , biz her akşam kapışıyoruz . Bebeyi bırakıp az gidiyorum oynat konuş deyip , geliyorum bebeyi yatırmış tv ye kitlenmiş .
Valla ben biraz asabiyim veli toplantıları karışır
Eneee senin adam çok çılgın
Ben doğuma mı gittim markete mi gidip geldim hiç bir şey anlamadımBenim de felaketti , bi ara süslenip fotocuya gidip çektiricez 3-5 foto napalım
Çektir çektir hatıra kalsınBenim de felaketti , bi ara süslenip fotocuya gidip çektiricez 3-5 foto napalım
Öyle tabi çok çok şükür.Ama bak geçti ve kızın kucağında, sağlıklı...
Bunları düşün, geriye bakma.
Oğlum da senin yaşadıklarını yaşadım. Son 2 ayım hastanede geçti. Doğum yaptım, kuveze aldılar. Çok çok zor seni anlıyorum ama geçti, cok şükür.
4 saat sürüyormuş doğru mu o çamaşır makinesi ile birlikte olan kurutmaBen ta 2017 de almışım beko kurutmalı Çamaşır makinesi ama kurutmasını çok kullanmadım ihtiyaç olmadı. Kurutma ile birlikte olanları çok önermiyorlar
çabuk bozuluyormuş. Ben çok yoğun kullanmadığım için yorum yapamayacağım bu konuda
2 yaşına kadar emzirin diyorlar o nasıl olucukAnne sütünü bıraktıktan sonra rahatlarız Allahin izniyle
Iste 2 yasina kadar rahat yüzü yok2 yaşına kadar emzirin diyorlar o nasıl olucuk
Amin inşallah sendrom olmaz şimdiden başlamak lazım olumlamaya2 yaşta her bebekte sendrom olmuyor korkma olumlama yap
Okul zamanı iyidir bizim velilere birbirini yiyor ben hiç oralı olmuyorum grupları okumuyorum yazmıyorum geçiyor ne olursa öğretmene giderim ben. Hı tabi bizim oğlan dan ilerde şikayet gelirse mecbur o vekillerle muhatap olurum ama kızda yaşamadık şimdilik
2 yıl sabredicez artık şirazemiz kayıcak amaIste 2 yasina kadar rahat yüzü yok
Robot Süpürge var şükür zaten onu iyi ki almışım bide kurutma alsam tamamDoğumdan önce bir kere yaptım. Tamam dedim yeterSonra yeni akdığım kıyafetleri bile ütülemedim.
Bence de kurutma makinasına atcan gitti bitti.
Bende arçelik var yıkama kurutma, baya memnunum, hamileliğimi öğrenip almıştımİyi ki de almışım ha müthiş bir rahatlık. Tüm tozu kılı saçı topluyor bir de. Alerjim hafifledi. Bir de robot süpürge aldım tabi o da iyi oldu.
Erkeklerde bizimle birlikte doğumdan sonra bi değişiyor sıkıntı orda bence benimkide benimle lohusa depresyonuna girmişti bi ara. Salla gitsin valla kendini yıpratma boşyereAkıl yaşı beş olan biriyle evlenip ondan bir de çocuk yaptığım için... Her yer dağınık diyormuşum. Ortalığı toparlayacakmış. Kaö gündür buzdolabı poşetini nereye koyayım diye soruyormuş. Söylemiyormuşum. Bırak karışma diyorum. O cevaptan sayılmıyor. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Benim derdim zaten bana yetiyor. Bir de bu akıl yoksununu mu pışpışlayacağım
Benimde çok batıyor uyuması geceleri bana yaHepimiz aynı seylerı yasıyoruz bu aralar. Bende özellikle gece her saat başı kalkarken onun yanımda fosur fosur uyumasına sinir oluyorum.bigun sabah dedim seni geceleri boğmak istiyorum diye .oda istersen bi tepik at rahatla dedi.denemeyecegimi sanıyor ama her an yapabilirim
4 saat sürüyormuş doğru mu o çamaşır makinesi ile birlikte olan kurutma
Ben oğln 1 yaşına gelince çektircem o zaman belki tekrar 55 kilo olurum AminBenim de felaketti , bi ara süslenip fotocuya gidip çektiricez 3-5 foto napalım
Baştan beri sadece ikiniz mi baktınız canımKizlar ya.. benim kizim halen babasi ve ben haric kimsenin yanina gitmiyor. Yarim dakika kalmadan basiyor çigliği. Eger tasimakta diretirlerse hem aglayip hem titriyor. Bana yaklasinca kendini uzerime atıyor kurtulmak icin ama neden boyle oldu ki
Benim de az birazBen oğln 1 yaşına gelince çektircem o zaman belki tekrar 55 kilo olurum Amindoğumdan önce çekildik doğumdan sonra hastane fotoğrafçısı çekti ama nasıl şişim nasıl felaket doğuma girerken manken çıktıktan sonra ecüş bücüş şiş bir şey olmuşum 1 kere baktım bir daha bakamadım