Şey yapmak gibi olmasında tam olarak öyle oluyorİlkokuldaki okuma yazmayı öğrendikten sonra anca rahatlarız bu gidişle
2 yaş sendromunu arkadaşların çocuklarından biliyorum o ara biraz fenalaşıyorlarda inşallah onu atlattıktan sonra dediğin gibi rahatlarızŞey yapmak gibi olmasında tam olarak öyle oluyorama yine de 2 yaşından sonra bir nebze rahat
Beyaz eşyalar da bayaa artmış fiyatıBende normalde düşünmüyordum da bebek doğunca ihtiyaç olduğuna karar verdim. Bide bizim makina eşimin bekarlığından kalma 10 senelik falan bu ara biraz tökezliyor gidici gibi. Ondan dolayı çamaşır be kurutma birlikte alayım diyorum. Bi bakayım dediklerine teşekkür ederim
Yaa bana da okul zamanları zor gelicek bence , o zamanlar gelmesin istiyorum . Diğer çocukların anaları falan ohoooİlkokuldaki okuma yazmayı öğrendikten sonra anca rahatlarız bu gidişle
Oha, yıkamada çığır aştıdün bebek banyo küvetine 6 yaşındaki oğlumu oturttum
kucağına minik havlu serdim
bizim minnak bebeği kucağına oturttum
abisi tuttu ben yıkadım
Vestel benimki .memnunum cok.ben lojmanda oturuyorum ev küçük. kışın kurutmak zor oluyordu .Ben aldığımda indirimdeydi uyguna geldi. Simdi fiyatlar hep uçukSenin ki hangi marka bende çamaşır makinesini değiştiricem de aynı anda alayım kurutma makinesi
Baş ucuna atıştırmalık bişeyler koyYa en çok gece zorluyor bu beni. Midem kazınıyor ama uykum açılmadan ve çocuk tekrar uyanmadan uyumak istiyorum hemen
Ben yemiyorum valla artık , tek kaçamağım dondurma , bütün kış bekliyorum onu yemeden duramamOkurken yoruldum. Temizlik deme ya evi b.k götürüyor. Banyo yapabildiğimde kendimi şanslı sayıyorum artık
Baş ucuna atıştırmalık bişeyler koyAlacaksak hepimiz birlikte kilo alalım, emziriyoruz sonuçta, biz yemicez kim yicek, acımızdan ölelim mi bunu mu istiyorlar
Hayda niye öyle olmuş o iş yaemilyinpariss
Uyuyan bebeyi aldim emzirdim dedigin gibi. Simdi perdeyle konuşuyo. Bana uyku borclusun
Şekerim hangisini alırsan al ama ayak koyma yer olmasına dikkat et. Antilopta ayak koyma yeri yok ayrı olarak satılıyor almak istersen. Uzun süre ayakları boşa sarktığı için uyuşmalar vs olabiliyor yada en basiti çocuk yorulup ayağını koyacak bi destek arıyor. Ona dikkat et en çok canım hangisini isterse de onu al çokta fark etmiyor yaniKızlar 1 temmuzda bine mama sandalyesi geliyor onu mü alayım yoksa Ikeadan antilop mu alayim
Anladım canım teşekkür ederim ikeadan alayım sağlam olması onemliŞekerim hangisini alırsan al ama ayak koyma yer olmasına dikkat et. Antilopta ayak koyma yeri yok ayrı olarak satılıyor almak istersen. Uzun süre ayakları boşa sarktığı için uyuşmalar vs olabiliyor yada en basiti çocuk yorulup ayağını koyacak bi destek arıyor. Ona dikkat et en çok canım hangisini isterse de onu al çokta fark etmiyor yaniama Ikea sağlam arkadan başka çocuk yaparım dersen al onu dursun hiçbirşey olmaz diğerleri çok kırılıyor
Ya işte uyusa keşke. 7-8'de "Uykum var" krizine giriyor, uyuması 21.30-22.30'u buluyor. Gece uyanınca hemen emer uyurdu. Şimdi o aralar da uzadıkça uzuyor. 3-4'ten sonraki uykular yalandan uyku. 06.20'de kesin uyanış. O saatten beri uyanık. Yarım saat memede uyudu o kadar. Şimdi de uykusu var diye ağlıyor. Sanki ben engel oluyorum uyumasına. Her şey çok yolunda gibi bir de kavga ettik. Çocuk yarım saat kendine gelemedi. Şeytan diyor boşan def ol git ne çekiyorsun bunuOlmadım daha Yaa , keşke olsam artık
Çok güzel olsun hiç acımasın pipicik
21:30 ne güzel bir saat öyle yav gerçek mi ? Biz yine 01:30 da uyuyup 7:20 de uyandık da
Pirince giderken evdeki bulgurdan oldumHayda niye öyle olmuş o iş yaben aldım emzirdim uyurken uykusuna devam etti uyanmamıştı her metod her bebekte denenmemeliymiş demek ki, bunu anlamak için senin deneyimlemen lazımmış meğer
Doğumdan önce bir kere yaptım. Tamam dedim yeterBebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza
Bu arada kısalan uykularda bu gece: 21.30'da uyudu, 06.20'de bitirdi gece uykusunu. İki saattir sövecen bakışıyoruz. Ben uyku istiyorum, o oyun
Bence de kurutma makinasına atcan gitti bitti.ütü mü o ne. hiç ütülemedim. kurutma makinasından çıkınca mikropları gidiyo bence hem biraz mikrop iyidir.
Bende arçelik var yıkama kurutma, baya memnunum, hamileliğimi öğrenip almıştımSenin ki hangi marka bende çamaşır makinesini değiştiricem de aynı anda alayım kurutma makinesi
Atıştırmalık ne mesela? Yatak odasında yemem ki. Su içmeye gidince bir şeyler yiyorum bazen ama sorun şu ki uykum açılıyor anında. Sonra çocuk uyanınca uykusuz kalıyorumOkurken yoruldum. Temizlik deme ya evi b.k götürüyor. Banyo yapabildiğimde kendimi şanslı sayıyorum artık
Baş ucuna atıştırmalık bişeyler koyAlacaksak hepimiz birlikte kilo alalım, emziriyoruz sonuçta, biz yemicez kim yicek, acımızdan ölelim mi bunu mu istiyorlar
Noldu ya? Neden kavga ettinizYa işte uyusa keşke. 7-8'de "Uykum var" krizine giriyor, uyuması 21.30-22.30'u buluyor. Gece uyanınca hemen emer uyurdu. Şimdi o aralar da uzadıkça uzuyor. 3-4'ten sonraki uykular yalandan uyku. 06.20'de kesin uyanış. O saatten beri uyanık. Yarım saat memede uyudu o kadar. Şimdi de uykusu var diye ağlıyor. Sanki ben engel oluyorum uyumasına. Her şey çok yolunda gibi bir de kavga ettik. Çocuk yarım saat kendine gelemedi. Şeytan diyor boşan def ol git ne çekiyorsun bunu
Akıl yaşı beş olan biriyle evlenip ondan bir de çocuk yaptığım için... Her yer dağınık diyormuşum. Ortalığı toparlayacakmış. Kaö gündür buzdolabı poşetini nereye koyayım diye soruyormuş. Söylemiyormuşum. Bırak karışma diyorum. O cevaptan sayılmıyor. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Benim derdim zaten bana yetiyor. Bir de bu akıl yoksununu mu pışpışlayacağımNoldu ya? Neden kavga ettiniz
Ben ta 2017 de almışım beko kurutmalı Çamaşır makinesi ama kurutmasını çok kullanmadım ihtiyaç olmadı. Kurutma ile birlikte olanları çok önermiyorlarBende normalde düşünmüyordum da bebek doğunca ihtiyaç olduğuna karar verdim. Bide bizim makina eşimin bekarlığından kalma 10 senelik falan bu ara biraz tökezliyor gidici gibi. Ondan dolayı çamaşır be kurutma birlikte alayım diyorum. Bi bakayım dediklerine teşekkür ederim
Bu yorgunlukla herşey batıyor bizeYa işte uyusa keşke. 7-8'de "Uykum var" krizine giriyor, uyuması 21.30-22.30'u buluyor. Gece uyanınca hemen emer uyurdu. Şimdi o aralar da uzadıkça uzuyor. 3-4'ten sonraki uykular yalandan uyku. 06.20'de kesin uyanış. O saatten beri uyanık. Yarım saat memede uyudu o kadar. Şimdi de uykusu var diye ağlıyor. Sanki ben engel oluyorum uyumasına. Her şey çok yolunda gibi bir de kavga ettik. Çocuk yarım saat kendine gelemedi. Şeytan diyor boşan def ol git ne çekiyorsun bunu
aneannem derdi ki analarının büyütemediği adamları siz büyütemezsiniz.amaan boşver yaa buzdolabı poşetini de koyacak yer bulabilir yani evde ne kadar zor olabilirAkıl yaşı beş olan biriyle evlenip ondan bir de çocuk yaptığım için... Her yer dağınık diyormuşum. Ortalığı toparlayacakmış. Kaö gündür buzdolabı poşetini nereye koyayım diye soruyormuş. Söylemiyormuşum. Bırak karışma diyorum. O cevaptan sayılmıyor. Gerçekten kaldıramıyorum artık. Benim derdim zaten bana yetiyor. Bir de bu akıl yoksununu mu pışpışlayacağım