2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben ilk aldığımda yapıyorum sonra yapamıyorum malesef

ütü mü o ne. hiç ütülemedim. kurutma makinasından çıkınca mikropları gidiyo bence hem biraz mikrop iyidir.

Daha ne istiyorsun sen de uyusaydın hemen

Kurutma makinesi yok bizde. Balkonu da ipleri de silemediğim için evin içinde kurutuyorum
Nereye uyuyorsun bacım kız kahvaltı bekler koca evden gönderilmeyi bekler allahtan dün evi temizlemiştim kaynanam gelmişti o iş yok bugün. 1 saate 2 brbeyle mesaim tam başlar benim şanslıysam öğlen yarım saat uyuyabilirim belki o da

Okurken yoruldum. Temizlik deme ya evi b.k götürüyor. Banyo yapabildiğimde kendimi şanslı sayıyorum artık
Emzirme acıktırıyor ya
Ya en çok gece zorluyor bu beni. Midem kazınıyor ama uykum açılmadan ve çocuk tekrar uyanmadan uyumak istiyorum hemen

Benimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya
Canım benim Rabbim duymasın kolayca atlatin inşallah
Ütü mü??? İlk aldığımda yıkayıp utuledim o kadar. Bidaha ütü yapmadım zaten vaktimde yok.
Yeni mi uyandınız
Doğru düzgün uyumadık ki
gece uyanıp yatakla konustu. aldım emzirdim memeyle konustu. yataga bıraktım yatakta emekleyip kafayı biyerlere geçirdi. bütün gece aglak huysuzdu. gözlerim yanıyo

Ya dün gece benim oğlan uyuyor ama hep mız mız mız halindeydi saat başı aldım emzirdim bir kere mama verdim yok mızmızlandı durdu

Aymadi gün ya yine milyon kez uyandı emmeye valla bağımlı oldu artık ya acıkmiyor artık eminim
Üçünüz gibi bizde çok zor bo gece geçirdik saat başı emmek için uyandı

Amin insallah cnm, ya seninkinin uykuları iyiydi noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…