- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Ben ilk aldığımda yapıyorum sonra yapamıyorum malesefBebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza
Bu arada kısalan uykularda bu gece: 21.30'da uyudu, 06.20'de bitirdi gece uykusunu. İki saattir sövecen bakışıyoruz. Ben uyku istiyorum, o oyun
Beyimi evden gönderdim şimdi yumurta koydum inşallah kızımla kahvaltı yapcamOda güzel sen kalk ben uyuycam demiş bebe sanakahvaltı yapsaydın
Yaparsın yaparsın bende şimdi hazırlıycamBeyimi evden gönderdim şimdi yumurta koydum inşallah kızımla kahvaltı yapcam
Acıktım zaten yapcam 6.30 dan 7.45 e kadar memeleri döne döne emdi bittimYaparsın yaparsın bende şimdi hazırlıycam
gece uyanıp yatakla konustu. aldım emzirdim memeyle konustu. yataga bıraktım yatakta emekleyip kafayı biyerlere geçirdi. bütün gece aglak huysuzdu. gözlerim yanıyoGünaydın mii?
ütü mü o ne. hiç ütülemedim. kurutma makinasından çıkınca mikropları gidiyo bence hem biraz mikrop iyidir.Bebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza
Bu arada kısalan uykularda bu gece: 21.30'da uyudu, 06.20'de bitirdi gece uykusunu. İki saattir sövecen bakışıyoruz. Ben uyku istiyorum, o oyun
Daha ne istiyorsun sen de uyusaydın hemenAymak zorunda kaldı saat 6.30 da sonra ne oldu ben kalktım bebe geri uyudu
Kurutma makinesi yok bizde. Balkonu da ipleri de silemediğim için evin içinde kurutuyorumütü mü o ne. hiç ütülemedim. kurutma makinasından çıkınca mikropları gidiyo bence hem biraz mikrop iyidir.
Ya dün gece benim oğlan uyuyor ama hep mız mız mız halindeydi saat başı aldım emzirdim bir kere mama verdim yok mızmızlandı durdugece uyanıp yatakla konustu. aldım emzirdim memeyle konustu. yataga bıraktım yatakta emekleyip kafayı biyerlere geçirdi. bütün gece aglak huysuzdu. gözlerim yanıyo
sana kurutma makinası influencelayım mı. şaka şaka sustumDaha ne istiyorsun sen de uyusaydın hemen
Kurutma makinesi yok bizde. Balkonu da ipleri de silemediğim için evin içinde kurutuyorum
Nereye uyuyorsun bacım kız kahvaltı bekler koca evden gönderilmeyi bekler allahtan dün evi temizlemiştim kaynanam gelmişti o iş yok bugün. 1 saate 2 brbeyle mesaim tam başlar benim şanslıysam öğlen yarım saat uyuyabilirim belki o daDaha ne istiyorsun sen de uyusaydın hemen
Kurutma makinesi yok bizde. Balkonu da ipleri de silemediğim için evin içinde kurutuyorum
Emzirme acıktırıyor yaAcıktım zaten yapcam 6.30 dan 7.45 e kadar memeleri döne döne emdi bittim
Okurken yoruldum. Temizlik deme ya evi b.k götürüyor. Banyo yapabildiğimde kendimi şanslı sayıyorum artıkNereye uyuyorsun bacım kız kahvaltı bekler koca evden gönderilmeyi bekler allahtan dün evi temizlemiştim kaynanam gelmişti o iş yok bugün. 1 saate 2 brbeyle mesaim tam başlar benim şanslıysam öğlen yarım saat uyuyabilirim belki o da
Ya en çok gece zorluyor bu beni. Midem kazınıyor ama uykum açılmadan ve çocuk tekrar uyanmadan uyumak istiyorum hemenEmzirme acıktırıyor ya
Aymadi gün ya yine milyon kez uyandı emmeye valla bağımlı oldu artık ya acıkmiyor artık eminimGünaydın mii?
Bunu ben de bir ara yapıyordum. Sonra sohbet ediyorduk gece boyu@kahvesizasla
Uyuyan bebeyi aldim emzirdim dedigin gibi. Simdi perdeyle konuşuyo. Bana uyku borclusun
Canım benim Rabbim duymasın kolayca atlatin inşallahBenimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya
Ütü mü??? İlk aldığımda yıkayıp utuledim o kadar. Bidaha ütü yapmadım zaten vaktimde yok.Bebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza
Doğru düzgün uyumadık kiYeni mi uyandınız
gece uyanıp yatakla konustu. aldım emzirdim memeyle konustu. yataga bıraktım yatakta emekleyip kafayı biyerlere geçirdi. bütün gece aglak huysuzdu. gözlerim yanıyo
Ya dün gece benim oğlan uyuyor ama hep mız mız mız halindeydi saat başı aldım emzirdim bir kere mama verdim yok mızmızlandı durdu
Üçünüz gibi bizde çok zor bo gece geçirdik saat başı emmek için uyandıAymadi gün ya yine milyon kez uyandı emmeye valla bağımlı oldu artık ya acıkmiyor artık eminim
+1 .kurutma makinesi candirütü mü o ne. hiç ütülemedim. kurutma makinasından çıkınca mikropları gidiyo bence hem biraz mikrop iyidir.
Amin insallah cnm, ya seninkinin uykuları iyiydi nolduCanım benim Rabbim duymasın kolayca atlatin inşallah
Ütü mü??? İlk aldığımda yıkayıp utuledim o kadar. Bidaha ütü yapmadım zaten vaktimde yok.
Doğru düzgün uyumadık ki
Üçünüz gibi bizde çok zor bo gece geçirdik saat başı emmek için uyandı
Hayırlısıyla anlatın inşallah. Daha bizim de sünnet bekliyor halaBenimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya
Ya bilmiyorum ki 1 haftadır biseyler oldu uykuya dalamıyorAmin insallah cnm, ya seninkinin uykuları iyiydi noldu