2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
regl olıunca daha bi iniyo. olmus muydun
Olmadım daha Yaa , keşke olsam artık
Benimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya
Çok güzel olsun hiç acımasın pipicik
21:30 ne güzel bir saat öyle yav gerçek mi ? Biz yine 01:30 da uyuyup 7:20 de uyandık da
7.15te günaydı
Bizim de
İnstagramlaşma gördüm de bende ekleyebilir miyim kızlar benim instagramda cagillbilgin
Abboo çok değişik biseymis

Bana öneri versene ya ben çamaşır makinesini de değiştiricem ikisini aynı anda alayım
ben araştırırken fiyatının nispeten uygun ve performansın yüksek olmasına baktım. hooverla vestel arasında kaldım vestel aldık sonrasında annemler de bizden görüp vestel aldı bir arkadasım hoover bir arkadaşım beko aldı hepimiz çok memnunuz. bekoların fiyatı baya yüksek imkan varsa alınabilir.
eksileirni de yazayım. bazen bişeyler biraz çekebiliyo. uzun vadede yıpranmalar olabiliyo kıyafetlerde. ama ben yıpranacagıma kıyafetler yıpransın kafasındayım ben. kurutmam olmadıgını hayal edemiyorum şu an evde 2 yetişkin 1 bebek 1 cocuk heegün en az 1 kere makina çalışıyo as topla hergün yarım saatim benim.

Bende normalde düşünmüyordum da bebek doğunca ihtiyaç olduğuna karar verdim. Bide bizim makina eşimin bekarlığından kalma 10 senelik falan bu ara biraz tökezliyor gidici gibi. Ondan dolayı çamaşır be kurutma birlikte alayım diyorum. Bi bakayım dediklerine teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…