- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
kız ekleyin yahu ekleyin diye yazdım. bi daha demicemYaa bende eklerim bebeleri görürüz tabi senin için sorun olmazsa
kız dur ben sana atıcaktım unuttumBen biseyler yaptım ama doğru kişi mi bilemedim sak_ran
ayy tövbeee
Gencim tabii 36 da neymişAy sus allah korusun ne var genceciksiniz daha. Kaç tanıdığım 40 yaşından sonra doğurdu bile isteye
Ayy sanki benim göbek azıcık biraz bi küçülmüş gibiGel gel göbek = biz zaten
regl olıunca daha bi iniyo. olmus muydunAyy sanki benim göbek azıcık biraz bi küçülmüş gibiçok az ama
Benimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya9 da uyuttugum kızım 2.5 saatte 3 kere uyandı. Neden??
şimdiden geçmiş olsun canım. inşallah kolay gececekBenimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya
Hahah yok ya "Ben buymuşum meğer" diye geyiğine attım tam o sırada karşıma çıktı da hesapşifreli mifreli bişey mi
Na gada yanlış düşünüyon ya. Onun sayesinde emdi işte çocukBen daha sağma makinası konusunu kapatamadım içimde salonun ortasına koydum kutusunu sürekli beyime diyorum sen aldırdın diye
Hee tabii ben de tam onu diyordum. Öyle kolay görünüyor ki asdfdsf Yalnız bir ara adama sinirlendim suyu dökmeyi beceremedi diye aldım ben döktüm onu da. "Ee sen ne işe yaramış oldun şimdi?" dedimBacım kendin yıka ben kimseyle yıkayamıyorım sinir geliyor15 dk yıla giydir halloluyor küvet var file var artık yüz üstü çevirince kafa da kalkıyor bebelerin kolayca yıkarsın
Oyh ne ara sattınOhoooo ben sattım salıncaklar kıyafetler fazlalık işi biten ne varsa sattım sat sende
Adam haklıBen söylendikçe eşim ikinciye kullanırız diyor
Niyemiş ya hallahallaaaaaEvet evet ama tabi benim yaşımın sabitlenmesi lazım bunun için
Bu iş gittikçe eğlenceli bir hal almaya başladıBen biseyler yaptım ama doğru kişi mi bilemedim sak_ran
Ağzından yel alsın. En güzel yaşımızı yaşıyoruz (En güzel yaş içinde bulunduğun yaş)
Benim hesap açık. Pek kullanmıyorum ama açık. Bekliyorum gelSen aç geliyorum arkandan
Ben de aşırı gazlanıp kendimi 10 da odaya kapadım . Aha şu saate kadar emzirdim , salladım , pışladım , töte vura vura haşladım .
Sonuç : pört pört gözlerle bana bakıp hıı hiii diye sırıtan aşırı uyanık bir hanım
Daha zor yemek bulamadın diye mi sarma?Ben uyuttum üstüne yaprak sardım desem linçlermisin beni
40'ından sonra yapanların ki hep "kazara" oluyor amaAy sus allah korusun ne var genceciksiniz daha. Kaç tanıdığım 40 yaşından sonra doğurdu bile isteye
Allah kolaylık versin, su gibi geçsin gitsinBenimki de 1 e doğru uyandı zar zor uyuttum, off sabah 10 30 da sünnetimiz var dua edin kızlar ya
Aldım ve hayatım kurtulduMama sandalyesi aldınız mı erken mi daha ben şimdiden almaya karar verdim ama karar veremiyorum
Bişi olmaz merak etme. Ben benimkini suda bırakıyorum, buruşana kadar tepikleniyoOlum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
Yeni mi uyandınızGünaydın mii?
7.15te günaydıGünaydın mii?
Aymak zorunda kaldı saat 6.30 da sonra ne oldu ben kalktım bebe geri uyuduGünaydın mii?
Oda güzel sen kalk ben uyuycam demiş bebe sanaAymak zorunda kaldı saat 6.30 da sonra ne oldu ben kalktım bebe geri uyudu
Kızımda he yıkamada ütülerdim şimdi ilk yıkandığında ütülendi sonrası hep makine kurur katla giydirBebeklerin ütüsüne devam eden var mı ya? Yetişemiyorum ama yapmadıkça da alerjisini tetikler miyim diye tedirgin oluyorum. Bazen ütülü bazen ütüsüz devam ediyoruz yolumuza
Bu arada kısalan uykularda bu gece: 21.30'da uyudu, 06.20'de bitirdi gece uykusunu. İki saattir sövecen bakışıyoruz. Ben uyku istiyorum, o oyun