- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
helall sanaa. aslansın kaplansın yaparsınBen bugün kendi çocuğumu kendim yıkadım. Lütfen bana böyle cümlelerle gelmeyin. Çocuğun boynuna tabela mı assam "Ben yıkadım. İmza: Annesi" diye
Kim başlattı bu gaz olayını dün ya sen miydin o? Yok yinehelall sanaa. aslansın kaplansın yaparsın
işte feraset işte fazilet işte ana gibi analıkBen bugün kendi çocuğumu kendim yıkadım. Lütfen bana böyle cümlelerle gelmeyin. Çocuğun boynuna tabela mı assam "Ben yıkadım. İmza: Annesi" diye
Bu arada bizim de hep anneanne yıkıyor ben çırak artizlik yaptığıma bakma.
Ben bugün kendi çocuğumu kendim yıkadım. Lütfen bana böyle cümlelerle gelmeyin. Çocuğun boynuna tabela mı assam "Ben yıkadım. İmza: Annesi" diye
Senin oğlan çok işlevsel maşallah ya arada bize de yollasana. Bozmadan geri gönderirim, sözdün bebek banyo küvetine 6 yaşındaki oğlumu oturttum
kucağına minik havlu serdim
bizim minnak bebeği kucağına oturttum
abisi tuttu ben yıkadım
Senin oğlan çok işlevsel maşallah ya arada bize de yollasana. Bozmadan geri gönderirim, söz
“bozmadan” kısmından emin ol öyle yolla bencene demek her zaman , aylık haftalık ne kadar isterseniz
“bozmadan” kısmından emin ol öyle yolla bence
HahahaKim başlattı bu gaz olayını dün ya sen miydin o? Yok yineemilyinpariss galiba. Hep beyin yıkıyor böyle. İnşallah gidip blenderlı sebze haşlama şeyini de almam 2045 tele Neal 2045 tele Neal 2045 tele Neal 2045 tele Neal. Alma alma alma alma
Aşk olsun ya neyimi gördünüz allasen? Kendi çocuğumu arada bozuyorum diye herkesinkini bozacak değilim. Bozmam herhalde. Bozmam değil mi? Cıks, bozmam“bozmadan” kısmından emin ol öyle yolla bence
Hahahaay sen beni çok güldürüyorsun ya buharlı pişirici kalp buharlı pişirici kalp kalp kaaaaallllppppp bak sonra satarsın yatırım öyle düşün Neal’in kocası beni engelleyecek
Kiz Eyvahlar olsun o kadar var mı onun fiyatı?Kim başlattı bu gaz olayını dün ya sen miydin o? Yok yineemilyinpariss galiba. Hep beyin yıkıyor böyle. İnşallah gidip blenderlı sebze haşlama şeyini de almam 2045 tele Neal 2045 tele Neal 2045 tele Neal 2045 tele Neal. Alma alma alma alma
Hahahaay sen beni çok güldürüyorsun ya buharlı pişirici kalp buharlı pişirici kalp kalp kaaaaallllppppp bak sonra satarsın yatırım öyle düşün Neal’in kocası beni engelleyecek
Aşk olsun ya neyimi gördünüz allasen? Kendi çocuğumu arada bozuyorum diye herkesinkini bozacak değilim. Bozmam herhalde. Bozmam değil mi? Cıks, bozmam
sak_ran 'ın kocası beni engellemediyse sana hiçbir şey olmaz
Var maalesef. YukarıdaKiz Eyvahlar olsun o kadar var mı onun fiyatı?
Ta kendisi. 2069'a bulmuşsun ama son bir ürün diyor bak kaçırmaO pişirici bu pişirici mi?
Tamam ülen sen de engelleBizde pintus olan benim ama benim engellemem lazım
biyrun sizi önden alalım neal hanımcıımEeANKHESPAATEN ne zaan İstakram hesabı açıyorsun? Aç da KIRMIZILIKUCUKKIZ 'ın kanalına abone olalım
biyrun sizi önden alalım neal hanımcıım
şifreli mifreli bişey mi
Bebegin mutluysa gerisi önemli değil canim.ne güzel yıkamişsin mis gibi olmuş eline sağlıkOlum beni gaza getirdiniz ben bu çocuğu talimat tutmayan babasıyla yıkadım ama yıka, kremle, bezle, giydir 40-50 dk sürmüştür. Üstelik başını bir kere şampuanladım. Su sanki soğuk gibiydi ve çocuğu kağlumbağa hızında yıkadığımız için biraz titremiş olabilir34 yaşımdayım. Türlü türlü şeyler yaptım. Bir çocuğu yıkayamadım ya. Kulağına su kaçtı mı? Kaçmadan üstteki saçlar güzel durulandı mı? Bıngıldağına çok bastırdım mı? derken derken ellerim titreye titreye yıkadım. Güzel yanı, çocuk gık çıkarmadı. Gayet mayışık bir şekilde teslim olmuştu, keyfi yerinde gibiydi. Kötü yanı, annem çocuğu üç beş dakikada yıkıyordu ve mis gibi kokuyordu. Ben niye yapamadım ahshjdnd
Valla bacım kızımda uygun fiyatlı aldığım mama tabağı vardı bir onu kullanırım sonrası porselen tabakAllah Allah napacaz ki bu tabağı? Porselen tabakta mama yeseler olmuyor mu?Berilyumm yetiş bacım bunlar batacak yakında