2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben bugün kendi çocuğumu kendim yıkadım. Lütfen bana böyle cümlelerle gelmeyin. Çocuğun boynuna tabela mı assam "Ben yıkadım. İmza: Annesi" diye
işte feraset işte fazilet işte ana gibi analık

Bu arada bizim de hep anneanne yıkıyor ben çırak artizlik yaptığıma bakma.

Ben bugün kendi çocuğumu kendim yıkadım. Lütfen bana böyle cümlelerle gelmeyin. Çocuğun boynuna tabela mı assam "Ben yıkadım. İmza: Annesi" diye

dün bebek banyo küvetine 6 yaşındaki oğlumu oturttum
kucağına minik havlu serdim
bizim minnak bebeği kucağına oturttum
abisi tuttu ben yıkadım

Hahaha ay sen beni çok güldürüyorsun ya buharlı pişirici kalp buharlı pişirici kalp kalp kaaaaallllppppp bak sonra satarsın yatırım öyle düşün Neal’in kocası beni engelleyecek

“bozmadan” kısmından emin ol öyle yolla bence
Aşk olsun ya neyimi gördünüz allasen? Kendi çocuğumu arada bozuyorum diye herkesinkini bozacak değilim. Bozmam herhalde. Bozmam değil mi? Cıks, bozmam
Hahaha ay sen beni çok güldürüyorsun ya buharlı pişirici kalp buharlı pişirici kalp kalp kaaaaallllppppp bak sonra satarsın yatırım öyle düşün Neal’in kocası beni engelleyecek
sak_ran 'ın kocası beni engellemediyse sana hiçbir şey olmaz

Kiz Eyvahlar olsun o kadar var mı onun fiyatı?

O pişirici bu pişirici mi?

Eklentiler

• 82B72F11-3D1C-4FF0-BA75-F0035B060BEC.png
    247 KB · Görüntüleme: 33

Bizde pintus olan benim ama benim engellemem lazım

Bebegin mutluysa gerisi önemli değil canim.ne güzel yıkamişsin mis gibi olmuş eline sağlık

Allah Allah napacaz ki bu tabağı? Porselen tabakta mama yeseler olmuyor mu? Berilyumm yetiş bacım bunlar batacak yakında
Valla bacım kızımda uygun fiyatlı aldığım mama tabağı vardı bir onu kullanırım sonrası porselen tabak almayın dedikçe alıyorlar sonra koyacak yer bulamayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…