Benim bat 2 gün gectiginde 216 idi haftanız göre normal bence amaGünaydın kızlar kan sonucum çıkmış sonuç 249 biraz düşük gibi geldi bana ama sizlerin kaç çıkmıştı bugünde çok karnım ağrıyor çok huzursuzum karın ağrısı olan oldumu hiç bugün tam 4 haftalık gözüyor takvimde
Yaşadığın şehrin adını yazarak aile sağlık merkezi de google’a, oradan da lab sonuçlarına girceksin, sana verdikleri bir kağıt olmalı, hasta barkod no var o kağıtta, o kodu, tc’ni ve soyadını yazıp görebilirsin sonucu sanıyorum
Gecmis olsun canım ama cikmasan daha için rahat olur kanaman olmadı normalde değil miKizlar gittim doktora kese göründü 5+0 im bugun kanama alani var dedi ve progestan verdi. Yola çıkcaktim sen bilirsin dedi ama ben de cikmayayim diyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun insallah.
Canim bende göremiyorum doktor acmadan gorunmuyor sanırım doktor açtıktan sonra çıkıyor e nabizda benimkinde oyle oluyor ne zaman tahlil versemevet dün verdim, yarın öğlenden sonra cıkar dedi
e nabızda kan verdiğim görünüyor ama değerim yok.
Telefonla ara o zaman orayı, barkod numaranı istebarkodu aldıp kana yapıştırdı diğerini çöpe attı
aklıma istemek gelmedi ya
Yaaa gerçektenmi çok sevindim iyi bari sizin herşey yolunda ilerliyor değil mi bende yarın tekrar gidip baktıracağım inş tekrarBenim bat 2 gün gectiginde 216 idi haftanız göre normal bence ama
Merhaba cnm benimde boyel bugun kan testi verdim yarina cikacak insllah guzel haber alirimUstteki dun yaptigim alttaki bugun
Olmadi cnm sadece kasık agrilarim vardi.Gecmis olsun canım ama cikmasan daha için rahat olur kanaman olmadı normalde değil mi
Hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah bat neydi sizin?Merhaba kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun bende şubat annesi adayıyım 2 tane test yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim dün bugün sonucunu alicam bakalım heyecanliyim 3. Çocuk olmasına rağmen
Hayırlı olsun hamileliğinizMerhaba kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun bende şubat annesi adayıyım 2 tane test yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim dün bugün sonucunu alicam bakalım heyecanliyim 3. Çocuk olmasına rağmen
Benimde catlama 27 mayis ovulasyon testiyle 2 deneme yaptik zaten biri gece biri oglen sende hayirli sonuclar al insallahMerhaba cnm benimde boyel bugun kan testi verdim yarina cikacak insllah guzel haber alirim
Ben çat günü iliski olmustu 25 mayista o yuzden yeni diye dusunuyorum sende yum tarihini biloyorsan ona gore hesapla cnm
Rabbim keseyi ve bebegi gormeyi nasip etsi stres yapma cnm hersey olacagina varir rabbim gonlune gore versin
Canım benim önceki gebeliğimde 5 haftalıkken gitmiştim çok aşağıda ama tüpte değil demişti dış gebelik değil demişti yani anladığım kadarı ile hemen anlıyorlarmış gebeliğiKizlar cok kafam kariisti doktor son adet tarihimi bile sormadi, kanama var yerlesme kanamasi da olabilir dedi kese görünüyor, beta bakalim yinede dedi. Dış gebelikten filan mi suphelendiki
Anladim cnmCanım benim önceki gebeliğimde 5 haftalıkken gitmiştim çok aşağıda ama tüpte değil demişti dış gebelik değil demişti yani anladığım kadarı ile hemen anlıyorlarmış gebeliği
Insallah cnm Rabbim gonlune gore versin bat mi bekliyorsun ne zaman?Hadi inşallah nasipse darısı bana diyelim
Telefonları açmıyorlar, sağlık ocağına geldimTelefonla ara o zaman orayı, barkod numaranı iste
AminInsallah cnm Rabbim gonlune gore versin bat mi bekliyorsun ne zaman?