2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dün kızım pusete binmek istemedi , onun göz kontrolüne bende cerraha randevu almıştım hastaneye kucakta girdik başını da örtturmedi zaten sıcak, hastanede her gören aaaa ne güzel bebek, aaa gözlere bak, gelip koluna falan dokunanlar, asansörde bi teyze çorabıniz düşüyor diye coraptan ayağa dokunup sevdi falan, emzirme hemşiresi yüzünü kokluyor o kadar dibine ne giriyorsun çocuğun, çok sinirlendim yani evde bile 40 kere elimizi yıkıyoruz, bende bebekleri çok severim ama hele de pandemiden sonra gidipte kimsenin çocuğuna dokunarak sevmem, ben mi abartıyorum sizce , bi daha öyle bisey olursa dokunma diyecegim galiba

Bir de saglik personeli olacaklar.. ay okurken carpinti tuttu 😡

Ablamın eşi geçen hafta sonu bebeğin elini öptü diye aile boyu birbirimize girdik. Çıktık evimize geldik. Hatırladıkça sinirleniyorum

Babam elini tutup opmek istedi, hayir baba kolundan sev ellerini agzina koyuyor dedim, küstü bana 😔 essogluessek sen dogduktan hemen sonra optum ben seni bana bebegini mi sevdirmiyosun dedi 😔😔
Halbuki ne alakasi var yani. İstedigi gibi seviyor, gizli gizli kacirip elini yikiyorum. Ama baskalari yaparsa kavga ediyorum

Sağ ol canım, Dr bebek bu şekilde emmek istemediğinde bosaltmalisin icerde süt kaldığı için oluyor dedi, bu dönemler sıkıntılı ama sonra çok güzel olacak dedi, bu kez mastit başlamış, hastanede biraz sağdilar, antibiyotik verdi , 1 hafta sonra kontrole çağırdı , ultrason çekilecek eğer antibiyotige rağmen o beze gibi şeyler kalırsa araştıracagiz dedi de kötü bir şey çıkmaz inşallah

Sıcak süt dugumlenmesinde sütü akıtmak içinmiş ama ele gelen böyle büyük yuvarlak sertliklerde o sertlik büyümesin diye soğuk yapılıyormuş bebekte emmedigi için şuan, devamında süt gelip iyce şişmesin diye sanirim

Dune göre daha iyiyim canım çok şükür, hep o memeyi verdim kızıma az biraz emdi de hastane de sagarken de mesela az süt geliyor sonra memenin ucunu makina olabildiğince sürdürüyor ama süt gelmiyordu emzirme hemşiresi süt inemiyor dedi masaj yaptı canımı çıkardı bastıra bastıra ama o hareketlerden sonra süt çıkıyordu sonra yine aynı, sanırım bebek emerkende süt gelmesi duruyor emmek istemiyor onu.. hemşire beze yoğurt sürüp memeyi sar dedi onu yapacağım şimdi, sonra gösterdiği masajı yapıp emzirtmeye çalışacagim bakalım..boyle sis memede zormus yatıp uyuyamıyorsun bile , oturarak uyuyorum
Benim de olmuştu ben de lahana yaprağı koydum baya rahatlattı. Bir de doktoruna sorarak bebe aspirini kullanabilirsin geçmiş olsun

Dur şimdi sen de o ka şey yapma. Uyur da yani ben uyanıkken diğer analar neden uyusun? Çok ayıp bir şey

Konuşuyor muydu önemli olan o. Bizimki mesela gözler açık ve konuşarak uyandı. Bu "Uykum bitti" uyanması riskli
Tabi cnm bıcır bıcır uyandı yine sabah olmuşs

Biz geldiiik. Göz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi

biz incilendik genşler 😁 elime diş izini bile çıkardı minnoş 😍
Oyyy gözünüz aydıın 🦷🧿
Darısı başımıza
Bir de saglik personeli olacaklar.. ay okurken carpinti tuttu 😡

Babam elini tutup opmek istedi, hayir baba kolundan sev ellerini agzina koyuyor dedim, küstü bana 😔 essogluessek sen dogduktan hemen sonra optum ben seni bana bebegini mi sevdirmiyosun dedi 😔😔
Halbuki ne alakasi var yani. İstedigi gibi seviyor, gizli gizli kacirip elini yikiyorum. Ama baskalari yaparsa kavga ediyorum
Ben de annemle aynı şeyin tartışmasını veriyorum. Ağız mendillerini kaynar suyla ıslatıp ılıtıp siliyorum ellerini sürekli arkalarından. Yıkamak istemiyorum çok. Benim gibi obsesif olmasın sonra
bu arada 1 haftadır sol kulagını tutup çekiyor ya da kaşıyordu. meme ısırıp çekme vardı. gerçi bu hobi de olabilir.
Sol kulak tutup çekme bizimkinde de var son zamanlarda. Memeyi uzun zamandır ısırıp çekiyor ama görünürde diş yok

Biz geldiiik. Göz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi
Allahın izniyle sıkıntı olmucak cnm gayet iyi gidiyorsunuz maşallah 😍

Oohhh çok şükür :KK19::KK50:

ilk cümleyi okuyunca içim rahatladı. çok sevindim çok güzel haberler

X