- 15 Haziran 2009
- 1.206
- 1.381
Dün kızım pusete binmek istemedi , onun göz kontrolüne bende cerraha randevu almıştım hastaneye kucakta girdik başını da örtturmedi zaten sıcak, hastanede her gören aaaa ne güzel bebek, aaa gözlere bak, gelip koluna falan dokunanlar, asansörde bi teyze çorabıniz düşüyor diye coraptan ayağa dokunup sevdi falan, emzirme hemşiresi yüzünü kokluyor o kadar dibine ne giriyorsun çocuğun, çok sinirlendim yani evde bile 40 kere elimizi yıkıyoruz, bende bebekleri çok severim ama hele de pandemiden sonra gidipte kimsenin çocuğuna dokunarak sevmem, ben mi abartıyorum sizce , bi daha öyle bisey olursa dokunma diyecegim galiba
Bir de saglik personeli olacaklar.. ay okurken carpinti tuttu
Ablamın eşi geçen hafta sonu bebeğin elini öptü diye aile boyu birbirimize girdik. Çıktık evimize geldik. Hatırladıkça sinirleniyorum
Babam elini tutup opmek istedi, hayir baba kolundan sev ellerini agzina koyuyor dedim, küstü bana essogluessek sen dogduktan hemen sonra optum ben seni bana bebegini mi sevdirmiyosun dedi
Halbuki ne alakasi var yani. İstedigi gibi seviyor, gizli gizli kacirip elini yikiyorum. Ama baskalari yaparsa kavga ediyorum