Altta renk seçeneklerinde lacisi de varmış. Mağazanın diğer ürünlerine bakınca düz antasit de gördümAkşam gösterip tepkisini yazıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altta renk seçeneklerinde lacisi de varmış. Mağazanın diğer ürünlerine bakınca düz antasit de gördümAkşam gösterip tepkisini yazıcam
999 aslında. Kendi sitesinde de öyle. Burada da şey yazıyor işte mağazayı takip et, 200 tele indirim kap. Hikaye, fiyatı düz 999. Ha o da pahalı ama bütün gün beni kucağında gezdir diyor kollarım ona yetmiyor
O yüzen servet dökmeyi göze aldım. Beğenmezse başına kakarım 18 yaşına kadarCanim valla şunu artik cok iyi anladim:
mutlu anne = mutlu bebek
Onemli olan senin rahatligin
ahh tamam çok sevindimBen 14 haziranda yaptırdım 350 TL
O yüzen servet dökmeyi göze aldım. Beğenmezse başına kakarım 18 yaşına kadar
Kutunun kartını vermedi mi?kafam karıştı kızlar. 11 mayısta rota aşısı oldu kızım. 3yuz kusurlu bişeye aldım aşıyı. ben 2 doz olacak sanıyodum rotateq mi yaptırdım ben yanlışlıkla
ya bulamadım onu benKutunun kartını vermedi mi?
Aşı karnesinde yazıyor olabilir mi?ya bulamadım onu ben
Aman pardon çok fark varmış arada999 tamam mı? E ne alayım? Bunun kumaşı dokuma, yumuşak
Aldığın eczanede sorsan? Yada sağlık ocağında kaydı olabilirkafam karıştı kızlar. 11 mayısta rota aşısı oldu kızım. 3yuz kusurlu bişeye aldım aşıyı. ben 2 doz olacak sanıyodum rotateq mi yaptırdım ben yanlışlıkla
Acile gidemez misin :/Yine günlerden bir gün mastit oldum, bu kez öyle süt düğümü falan değil, memenin tek tarafı kıpkırmızı ateş gibi sepsert midem bulanıyor ve ateşim çıkıyor galiba , benim kız asla emmiyor iki emiyor etrafa bakacam oyun yapacam diye emmiyor , süt sagma makinesi daha beter yaptı, elle de cok acıyor doğru düzgün süt çıkmıyor acaba çocuğa da süt gelmiyorda ondan mı emmeyi bırakıyor, napacam bilmiyorum hastane tipi kiralasam çözer mi , yarın vakit bulursam bende gitcem Dr a
Benim ki başladı dönmeye sırtüstündrn yüzüstüne çok rahat dönüyor yüzüstünden sırtüstüne dönerken zorlanıyor birazEvet basta zorlandi kizim hatta halen ara sira yine dert oluyor elleri ama alisti. Dönmeye yakinlar artik cok tehlikeli olabilir kundak. Kurtulmak lazim illa ki
Rotateq 3 doz canım rotarix 2 dozkafam karıştı kızlar. 11 mayısta rota aşısı oldu kızım. 3yuz kusurlu bişeye aldım aşıyı. ben 2 doz olacak sanıyodum rotateq mi yaptırdım ben yanlışlıkla
eczaneyi arıcam sabah gününü saatini hatırlıyorum bulsunlar bişekildeAman pardon çok fark varmış arada
Aldığın eczanede sorsan? Yada sağlık ocağında kaydı olabilir
baktım baktım rotavirus yazıyo sadece. ki onu da ben işledim asmde yaprırdıgım içinAşı karnesinde yazıyor olabilir mi?
Eki Görüntüle 3086788
Cok gecmis olsun. Hoc beklememek gerekiyor diye biliyorum. Sanirim acile gitmelisinYine günlerden bir gün mastit oldum, bu kez öyle süt düğümü falan değil, memenin tek tarafı kıpkırmızı ateş gibi sepsert midem bulanıyor ve ateşim çıkıyor galiba , benim kız asla emmiyor iki emiyor etrafa bakacam oyun yapacam diye emmiyor , süt sagma makinesi daha beter yaptı, elle de cok acıyor doğru düzgün süt çıkmıyor acaba çocuğa da süt gelmiyorda ondan mı emmeyi bırakıyor, napacam bilmiyorum hastane tipi kiralasam çözer mi , yarın vakit bulursam bende gitcem Dr a
Aşı karnesine yazmamışlar mı canım bizimkinde hemen yazmıştı hemşire. Sorması ayıp ama ne kadar ödedin aşıya ? 340 gibi bişeyse rotateq 500 gibiyse rotarixtireczaneyi arıcam sabah gününü saatini hatırlıyorum bulsunlar bişekilde
Bide rotateq ise bu ara ikinci aşısını yaptır ki 6 ayda üçüncü dozu yaptır rahatça 24. Haftada bitirmek gerekiyor rota aşılarını ve aralarında bir ay olması lazımeczaneyi arıcam sabah gününü saatini hatırlıyorum bulsunlar bişekilde