2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Artık kaynatmadan veriyorum .

Bende kaynattigim için tereddüt ediyorum. Mineralleri ölüyor ve tadıda çok kötü oluyor.

Ütü masasında dene canım daha kolay oluyor bebeyi ütü masasına seriyorsun, sonra nazikçe eğilip memişi veriyorsun, sen de bu arada kahveni mi içersin, yemeğini mi yersin, baya kolay oluyor ellerin boşta kalıyor

Bebelere suyu kaynayıp mi veriyorsunuz?
Ben arıtma kullanıyorum ve suyu kaynatıp veriyorum .
Ben direkt hazır su veriyorum cnm kaynatmıyorum da
Bizimkinde dizlerini kırıyor kayınvalidem aklıma taktı biraz sorayım dedim ah bu büyükler bir daha yapma böyle dedim ama aklıma takıldı işte

Hazır su alsan? Arıtma olunca cihazlardan mineral ekleniyor suya bildiğim kadarıyla. Ev ortamında yapay bir şey olduğu için onu kaynatmadan vermezdim herhalde
Arıtma daha sağlıklı değil mi ? Damacana suları hiç hijyenik gelmiyor yada pet şişe de bekleyen sular. Neyse bi doktora sorayım o zamana kadar kaynatmaya devam edeyim.
Ben direkt hazır su veriyorum cnm kaynatmıyorum da

Bizimkinde dizlerini kırıyor kayınvalidem aklıma taktı biraz sorayım dedim ah bu büyükler bir daha yapma böyle dedim ama aklıma takıldı işte
Bi ben kaynatiyorum sanırım

Huggyberry max 20 kg mış. Ama bütün modelleri desenli şekilli şüküllü dümdüz yok hiç. Ben istiyorum ki alalım babası kullansın hep o taşısın ben piremses gibi gezeyim yanlarında istiyorum.

Hagiberi kangurular çok pahalı yahu
Açıyorum bakıyorum kapatıyorum, tekrar açıyorum, tekrar kapatıyorum. Sekme açık duruyor öyle
Oha bunu nereden buldun?
Arıtma daha sağlıklı değil mi ? Damacana suları hiç hijyenik gelmiyor yada pet şişe de bekleyen sular. Neyse bi doktora sorayım o zamana kadar kaynatmaya devam edeyim.

Bi ben kaynatiyorum sanırım
Bilmem ki. Bize doktor "Kendi içtiğiniz suyu verebilirsiniz" dedi. "Kaynatalım mı" diye sordum. "Güveniyorsanız gerek yok" dedi. Pet şişeden bir kere verdim, gerçekten kokuyordu Damacana işte cam damacana almak lazım ona da cüzdan dayanmaz. Bilmiyorum ya iki ucu boklu değnek
Huggyberry max 20 kg mış. Ama bütün modelleri desenli şekilli şüküllü dümdüz yok hiç. Ben istiyorum ki alalım babası kullansın hep o taşısın ben piremses gibi gezeyim yanlarında istiyorum.
Evet ama bebek mi toddler mı bakıyorsun? Bebek olanları uzun kullanılır herhalde değil mi? 9 kg'dan başlayan toddler modeliymiş. Geometrik, kuşlu muşlu şeyler var taşısın onu ya. Ben çiçekli bebek bakım çantasını taşıtıyorum eşime. Her şeyi de ben mi yapayım. Zaten çileden çıktım bugün. Güya bana iş yapıyor. Çocuğun çamaşırlarını öyle bir asmış ki toplarken yarısı yere düştü, yeniden yıkanacaklar şimdi

ebebekteki bebek sularından alıcam ben ilk aşamada. çünkü biz mahallemizde çeşme var kendi içme suyumuzu ordan dolduruyoruz bebege onu vermem.
ANKHESPAATEN canım demir damlası ne kullanıyorsun boyamayanlar var onlardan mı baksan.

Toddler miş baktığım ama o da 10-36 ay diyor 9 kg 10 ay mı oluyor bizimki 7,5 kilo falan

Biz yeni başladık demir damlasına sidefer. boyamadı hiç. Bir de böyle ballandıra ballandıra yutuyor

Sağlık ocağından verdiler , vegaferon

vegaferon paraben içeriyor diye çok fazla şikayet var. Maalesef bunu veriyorlar sağlık ocaklarında. İshal pişik vs yapıyormuş. Bizim doktorumuz demişti sağlık ocağından verecekler onu kullanmayın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…