2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızımın elinden kardeşinin ilk fotosu ee kızlar , bu eğlenceye ben de katılayım. Ramzi teorisine göre ne oluyor cinsiyeti, vajinal ultrason bu ?

Eklentiler

• 4F2B8AA3-2978-4EC9-ACDA-CBBE8AF1C80B.png
    782,8 KB · Görüntüleme: 81
Demin YouTube den video izledim Kaan Kocatepe pek zor görmek diyor ne taraf olduğunu görmek gerçekçi bulmuyor ama işte insan merak umut benimde oğlum var kız istiyorum senelerdir de uğraşıyorum ikinci için hamile kaldın cinsiyet demek neyine diyorum kendi kendime ama rabbime kolay ben sağlıkla hayırlısıyla istiyorum

Btdt 25.02.2022
Y 31
Hbk 63
C belirsiz
Kç 1

şehir hastanesine gittim, gecen sefer kan alınacaktı alınamadı
randevu da ta bugüne bulabildim,
sen 23 haziranda gelmişsin zaten bi daha niye geldin dedi

kiloluyum diye
kilona daha ne kadar dikkat etmeyeceksin dedi, yemiyorum midem bulanıyor dedim
hele bulantıların gecsin, iştah patlaması yaşarsın artık dedi
oğlumda 10 kilo almıştım dedim, bunda da öyle kal bari dedi

95 kilo ile hamile kaldım 95,7 oldum
özen gösteriyorum napim bu saatten sonra 70 kilo olamam ya

Nasıl şişti o kadar :)) benim ki 10 haftalık oldu. Alt karnım hafif şiş. Ama yağlı göbek bölgem daha da şiş. Acaba rahim yukarı çıktı mı alt karnım büyücek sanıyodum

Benm sorum alt karnınız şiştimi? O göbekten bende de var yeterince. Benmki de şişti ama alt karnım hala şişmedi. Çok az bi şişlik var. Bazılarının hemen şişiyor alt karnı

a bu ben ben yazdım heralde :)

Bben 1.70-95 kiloyum ,
zaten zayıf değildim
ama sanırım aç karnım yok sürekli dışarıya vuruyorum

aşağıda ki kare de ki karnım.

Eklentiler

• a7e7f777-6d33-4a71-acc9-136eea747437.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 75
Geçmiş olsun canım bak korktuğun gibi değilmiş çok şükür. İNŞALLAH tez zamanda seninde sıkıntın geçer.

Bben 1.70-95 kiloyum ,
zaten zayıf değildim
ama sanırım aç karnım yok sürekli dışarıya vuruyorum

aşağıda ki kare de ki karnım.
ama sen hıc 95 görunmuyorsun yaa nasıl olabılır, şikayet etseydın keşke, hıc üşenmem ederım allah belanızı versın derım cıkarım bıde hamıle kadına soylencek lafmı onlar. hem sanane derdı senımı aldı dıkkat et dersın gecersın hesap sormak ezmek ne haddıne

Ben Mart ayında hamile değilken gitmiştim doktor vermişti kullandım da ama nedense işe yaramadı ya da yeniden çıkmış anlayamadım.
Canım gebelikte çok hassasız hijyene bir tık daha dikkat etmek gerekiyor ben de özenirdim ama şimdi daha fazla özeniyorum çok akıntımız olduğu için bakteri vs ürüyordur sık sık çamaşır değiştirmek ve çamaşırı ütülemek enfeksiyonu önlemek için çok iyi bir yol. Geçmiş olsun canım

PinkMermaid sanırım senın oğlan yaa kesede yusyuvarlakmış maşşallaah :) kese yuvarlak olunca erkek fasulye gıbı olunca kız dıyolaarrr :)
Hadi kızzz erkekse de kızsa da sağlıklı olması daha önemli ama bir kızım olduğu için bir de oğlum olsa fena olmaz yani bakalım cinsiyet belli olur ve tutarsa seni özellikle tebrik edicem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…