2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim gibi psikopat olan var mi? Sabahtan beri cok az bulantim var diye telaslandim, resmen dua ettim nolur yemekten sonra kötü olayım bari diye şimdi yavas yavas geliyolar ama cok şükür diyorumannelik delilik ya...

Belki de akıntı sebep oluyordur çok akıntım oluyor çünkü dikkat ederim sağol canım

Insallah canim nasıl büyüdüler ya nokta kadarlardi

Hissetmiyorsun o zaman benim değeri 4 veya 6 ydi yanlış hatirlamiyorsam ayaklarımın agrisindan karnımın ağrısından duramamistim oyle anlaşıldı ben çok hassasim o ayrı mevzu ama benzer hikaye bende hamile kalmadan önceki ay oldum geçmişti emindik geçtiğine hamile kaldığım ay tekrar oldu bir ay sonra tekrar oldu hamile olman en büyük sebep diyor bisuru doktora gittim korkma ama yinede arkasını bırakma

Ben bir türlü bilemedim bu işleri bilen varsa el atsa aslında cok guzel olur

Geçmiş olsun canım bak korktuğun gibi değilmiş çok şükür. İNŞALLAH tez zamanda seninde sıkıntın geçer.
Cok şükür canım canım mahvoldum geceden beri içim dışıma çıktı bi bulantı da ayrı Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor

Belki de gebelik tetikliyor.
Mutlaka görüşeceğim doktorla.

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yalnız çaresiz... bi cok umutluyum bi yerlerdeyim. Nefes alamıyorum sanki hava yetmiyor. Biyerim agrıyınca hemen ağlıyorum. Başım dönüyor sürekli bayılcak gibi hayal aleminde gibiyim ne günleri biliyorum ne saatleri. Uyku sarhoşu gibi hayalle gerçeği ayırt edemiyorum. Gerçekten bazen hamileliği hak etmediğimi düşünüyorum. 1 sene bekledim onu. Neden ben böyleyim insanlar hamileliği mükemmel harika birşey olarak anlatırken ben neden böyle düşünemiyorum insanlar işe gidip cocuk bakarken ben evde sadece yatıyorum buna rağmen kendimi hiç bu kadar çaresiz işe yaramaz tahammülsüz yetersiz hissetmemiştim

Hormonlar dan cnm kendini suçlu hissetme lütfen burda çoğumuz senin gibiyiz malesef, bas donmesi nefes darlığı cok normal belirtiler bende yaşıyorum, wcye gidip gelince bile nefes nefese kaliyorum. Lütfen suçlama kendini Allahın izniyle ins geçicek, 12. Haftadan sonra daha iyi olucaz ins

Yaa çok çok teşekkür ederim İnşallah

Bende aynıyım. Riskli ve tüp bebek olduğu içn sürekli yatmak zorundayım. Evimi süpüremiyorum yeni yeni yemek yapmaya başladım onuda dinlene dinlene yapabiliyorum. Keyifli geçecek sanmıştım. Bide beni iğneler cok kötü yaptı.Ama ilk 3 aydan sonra rahatlarız insallah

Allah şifa versin sana ve bebeğine sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin hepimize. Yalnız olmadıgımı görmek biraz içimi rahatlattı. Demekki normal yani olabiliyor

Allah şifa versin sana ve bebeğine sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin hepimize. Yalnız olmadıgımı görmek biraz içimi rahatlattı. Demekki normal yani olabiliyor
Evet canım çok normal depresyon halleri oluyor çoğu gebede. Amin hepimize insallah sağlıkla kucağımıza alalım

Valla hiç 95 gibi değilsin. Ben 63 ile kaldım şuan 64 ümdür belki. Ben daha kilolu duruyorum boyumda kısa. İnsallah fazla kilo almayız. Bende hiç bulantı da yok bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…