- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
95 olduğuna emin misin 65 gibi duruyorsunBben 1.70-95 kiloyum ,
zaten zayıf değildim
ama sanırım aç karnım yok sürekli dışarıya vuruyorum
aşağıda ki kare de ki karnım.
Benim de ilk gebeligimde kese fasulye gibiydi ve kizdi, simdi yuvarlak bakalim erkek mi olcakPinkMermaid sanırım senın oğlan yaa kesede yusyuvarlakmış maşşallaah :) kese yuvarlak olunca erkek fasulye gıbı olunca kız dıyolaarrr :)
Benim yuvarlaktı kızdı meleğim, şimdi fasulye gibi bakalım ne cikicak, sağlıklı olsunlar daBenim de ilk gebeligimde kese fasulye gibiydi ve kizdi, simdi yuvarlak bakalim erkek mi olcak
Kesinlikle saglikli olsunlarda kucagimiza alabilelim cinsiyeti hic onemli degilBenim yuvarlaktı kızdı meleğim, şimdi fasulye gibi bakalım ne cikicak, sağlıklı olsunlar da
Belki de akıntı sebep oluyordur çok akıntım oluyor çünkü dikkat ederim sağol canımCanım gebelikte çok hassasız hijyene bir tık daha dikkat etmek gerekiyor ben de özenirdim ama şimdi daha fazla özeniyorum çok akıntımız olduğu için bakteri vs ürüyordur sık sık çamaşır değiştirmek ve çamaşırı ütülemek enfeksiyonu önlemek için çok iyi bir yol. Geçmiş olsun canım
Insallah canimBenimki de hareket ediyordu çok şaşırdımSon kontrolden sonra baya büyümüş geldi gözüme maşallah miniklerimize, hayırlı uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah doğduklarını da görelim sağlıkla
Hissetmiyorsun o zaman benim değeri 4 veya 6 ydi yanlış hatirlamiyorsam ayaklarımın agrisindan karnımın ağrısından duramamistim oyle anlaşıldı ben çok hassasim o ayrı mevzu ama benzer hikaye bende hamile kalmadan önceki ay oldum geçmişti emindik geçtiğine hamile kaldığım ay tekrar oldu bir ay sonra tekrar oldu hamile olman en büyük sebep diyor bisuru doktora gittim korkma ama yinede arkasını bırakmaBir sıkıntım yok
3 ay önce de bir kontrol için gitmiştim yine çıkmıştı ilaç kullandım o dönem aslında ama ya işe yaramadı ya da tekrardan çıktı.
Bünye mi sağlam bendeki mi hafif bilemiyorum artık
Ben bir türlü bilemedim bu işleri bilen varsa el atsa aslında cok guzel olurkızzllaaarr hadi kalp atışı duydugumuz ılk kese fotolarını atalım cınsıyet tahmını yapalımmmmmm ramzi teorisinden, nub teorsinden çin takvımınden hangılerımızınkı tutucak bakalımmm cınsıyetlereee eğlence olurr ılkı bendeeeennn.. sağda olunca mı kız oluyodu solda oluncamı benım bebek sağda mı soldamı ne olur sızce teyzelerrrrr
Cok şükür canım canım mahvoldum geceden beri içim dışıma çıktı bi bulantı da ayrı Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zorGeçmiş olsun canım bak korktuğun gibi değilmiş çok şükür. İNŞALLAH tez zamanda seninde sıkıntın geçer.
Belki de gebelik tetikliyor.Hissetmiyorsun o zaman benim değeri 4 veya 6 ydi yanlış hatirlamiyorsam ayaklarımın agrisindan karnımın ağrısından duramamistim oyle anlaşıldı ben çok hassasim o ayrı mevzu ama benzer hikaye bende hamile kalmadan önceki ay oldum geçmişti emindik geçtiğine hamile kaldığım ay tekrar oldu bir ay sonra tekrar oldu hamile olman en büyük sebep diyor bisuru doktora gittim korkma ama yinede arkasını bırakma
Hormonlar dan cnm kendini suçlu hissetme lütfen burda çoğumuz senin gibiyiz malesef, bas donmesi nefes darlığı cok normal belirtiler bende yaşıyorum, wcye gidip gelince bile nefes nefese kaliyorum. Lütfen suçlama kendini Allahın izniyle ins geçicek, 12. Haftadan sonra daha iyi olucaz insKendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yalnız çaresiz... bi cok umutluyum bi yerlerdeyim. Nefes alamıyorum sanki hava yetmiyor. Biyerim agrıyınca hemen ağlıyorum. Başım dönüyor sürekli bayılcak gibi hayal aleminde gibiyim ne günleri biliyorum ne saatleri. Uyku sarhoşu gibi hayalle gerçeği ayırt edemiyorum. Gerçekten bazen hamileliği hak etmediğimi düşünüyorum. 1 sene bekledim onu. Neden ben böyleyim insanlar hamileliği mükemmel harika birşey olarak anlatırken ben neden böyle düşünemiyorum insanlar işe gidip cocuk bakarken ben evde sadece yatıyorum buna rağmenkendimi hiç bu kadar çaresiz işe yaramaz tahammülsüz yetersiz hissetmemiştim
Baya karnınız çıkmış kilo dan gibi değil bebek karnı gibi şuanda :)Bben 1.70-95 kiloyum ,
zaten zayıf değildim
ama sanırım aç karnım yok sürekli dışarıya vuruyorum
aşağıda ki kare de ki karnım.
Yaa çok çok teşekkür ederim İnşallahHormonlar dan cnm kendini suçlu hissetme lütfen burda çoğumuz senin gibiyiz malesef, bas donmesi nefes darlığı cok normal belirtiler bende yaşıyorum, wcye gidip gelince bile nefes nefese kaliyorum. Lütfen suçlama kendini Allahın izniyle ins geçicek, 12. Haftadan sonra daha iyi olucaz ins
Bende aynıyım. Riskli ve tüp bebek olduğu içn sürekli yatmak zorundayım. Evimi süpüremiyorum yeni yeni yemek yapmaya başladım onuda dinlene dinlene yapabiliyorum. Keyifli geçecek sanmıştım. Bide beni iğneler cok kötü yaptı.Ama ilk 3 aydan sonra rahatlarız insallahKendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yalnız çaresiz... bi cok umutluyum bi yerlerdeyim. Nefes alamıyorum sanki hava yetmiyor. Biyerim agrıyınca hemen ağlıyorum. Başım dönüyor sürekli bayılcak gibi hayal aleminde gibiyim ne günleri biliyorum ne saatleri. Uyku sarhoşu gibi hayalle gerçeği ayırt edemiyorum. Gerçekten bazen hamileliği hak etmediğimi düşünüyorum. 1 sene bekledim onu. Neden ben böyleyim insanlar hamileliği mükemmel harika birşey olarak anlatırken ben neden böyle düşünemiyorum insanlar işe gidip cocuk bakarken ben evde sadece yatıyorum buna rağmenkendimi hiç bu kadar çaresiz işe yaramaz tahammülsüz yetersiz hissetmemiştim
Allah şifa versin sana ve bebeğine sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin hepimize. Yalnız olmadıgımı görmek biraz içimi rahatlattı. Demekki normal yani olabiliyorBende aynıyım. Riskli ve tüp bebek olduğu içn sürekli yatmak zorundayım. Evimi süpüremiyorum yeni yeni yemek yapmaya başladım onuda dinlene dinlene yapabiliyorum. Keyifli geçecek sanmıştım. Bide beni iğneler cok kötü yaptı.Ama ilk 3 aydan sonra rahatlarız insallah
Benim de ilk gebeligimde kese fasulye gibiydi ve kizdi, simdi yuvarlak bakalim erkek mi olcak
Evet canım çok normal depresyon halleri oluyor çoğu gebede. Amin hepimize insallah sağlıkla kucağımıza alalımAllah şifa versin sana ve bebeğine sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin hepimize. Yalnız olmadıgımı görmek biraz içimi rahatlattı. Demekki normal yani olabiliyor
Valla hiç 95 gibi değilsin. Ben 63 ile kaldım şuan 64 ümdür belki. Ben daha kilolu duruyorum boyumda kısa. İnsallah fazla kilo almayız. Bende hiç bulantı da yok bu arada :)şehir hastanesine gittim, gecen sefer kan alınacaktı alınamadı
randevu da ta bugüne bulabildim,
sen 23 haziranda gelmişsin zaten bi daha niye geldin dedi
kiloluyum diye
kilona daha ne kadar dikkat etmeyeceksin dedi, yemiyorum midem bulanıyor dedim
hele bulantıların gecsin, iştah patlaması yaşarsın artık dedi
oğlumda 10 kilo almıştım dedim, bunda da öyle kal bari dedi
95 kilo ile hamile kaldım 95,7 oldum
özen gösteriyorum napim bu saatten sonra 70 kilo olamam ya