2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Selam kızlar dün kahverengi lekelenmem oldu bugün doktora gittim progestan başladık ama vajinal kullanmamı önerdi.bi de kese fazla gelişmiyor gibi dedi ama kalp atışını dinledik gayet normal olduğunu söyledi moralim çok bozuldu haftaya tekrar gideceğim bakalım ama şuan iyice arttı lekelenmem de

Çok sevindim canım. Bende yarın baktırcam. Sen bir şeyler yaptın mı düşmesi için ben biraz yağlı yemeyi falan bıraktım limonlu su falan içiyorum ama bilmiyorum çok tedirginim
Yok cnm hic bise yapmadim sadece progestani fitil seklinde alıyorum o kadar. Bana zaten yagli yasak normaldede yemem kizartma falan. Bol su icmeye calisiyorum min 2 litre olcak sekilde. Ac karna verdim tahlili de ama bilincli sekilde degil. Erken veriym ciksin diye. Saglik ocaginda verdim. Ama ac vermek daha iyi sanirim çünkü gastrocu da ac gel demisti.

Valla benim alt karnım da çıktı, üst karnım da o kadar kilolu da değilim boyum 175 kilom 67, xaten 66,5 ile hamile kaldım kilo almadım belim de incedir ama löp bir göbek oluştu yusyuvarlak sabah kalkınca benim göbeğim asla olmaz baya yuvarlak göbüş var :)

Ayy bende de var o ama ben igneden falan saniyodum. Su an 5 aylik hamile gobegimle ayni haldeyim ve daha 2 aylik

Bulantın varsa sağlıklı gebeliktir diyen doktorları hiç anlamıyorum . Ben hamile olup olmadığımı hissetmiyorum bile. Öğrendiğim andan beri sıfır bulantı. Sağlıksız mı şimdi bu
Hayır canım olur mu öyle şey, benim de bulantım çok nadir, hiç kusmadım da, sadece biraz halsizlik var, doktoruma sordum benim belirtim yok pek acaba bi sorun mu var dedim, güldü öyle bişey kesinlikle yok dedi, her bedenin gebeliğe verdiği tepki farklıdır bunlardan bi sonuç çıkarılmaz, ne mutlu sana tadını çıkar dedi

Canim lekelenmem 7. Haftadan beri kesilmiyor endişelenme kap atışını da duyduysan mutlaka dinlen yat sürekli ve ilacını ihmal etme

Canim lekelenmem 7. Haftadan beri kesilmiyor endişelenme kap atışını da duyduysan mutlaka dinlen yat sürekli ve ilacını ihmal etme
Canım benim de sarı akıntım idrar sonrası sildikçe kahverengiye döndü az miktarda, sildikçe gördüm. Apar topar doktora gittim ama 12.haftaya kadar normal olduğunu, olabileceğini bi sorun olmadığını söyledi (inşallah). İlaç falan ısrarla sordum gerek yok dedi. Kullanmam gerekiyor mu acaba neden vermedi diye düşünüyorum dünden bu yana Sana da çok geçmiş olsun bu arada canım, inşallah düzelir en kısa zamanda

Eski kan olduğundan vermemiştir canim daha önce olmus kanaman yani benim hep pembe oluyor arada kahveye dönüyor mesela o zaman rahatlıyorum oyle düşün

Bu haftalarda korkma zaten canim iyice yerleştiler insallah bebeklerimiz ağlayasım geliyor bugün ayaklarını sallayıp duruyordu tam bebek olmuş seninki nasıl büyümüş mu

Eski kan olduğundan vermemiştir canim daha önce olmus kanaman yani benim hep pembe oluyor arada kahveye dönüyor mesela o zaman rahatlıyorum oyle düşün
Anladım canım içim rahatladı şimdi bir nebze. Önlem amaçlı ilaç veren o kadar çok doktor okudum ki, benimki vermeyince korktum açıkçası. Çok çook geçmiş olsun sana da canım, inşallah geçicek bu sorunlar, sağlıkla alıcaz kucağımıza

Bu haftalarda korkma zaten canim iyice yerleştiler insallah bebeklerimiz ağlayasım geliyor bugün ayaklarını sallayıp duruyordu tam bebek olmuş seninki nasıl büyümüş mu
Benimki de hareket ediyordu çok şaşırdım Son kontrolden sonra baya büyümüş geldi gözüme maşallah miniklerimize, hayırlı uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah doğduklarını da görelim sağlıkla

Enfeksiyon ben atlattım ama gitmeniz iyi olur uzun süre durması iyi değil kanamaya sebep olabilir bi sıkıntınız yok mu ağrın falan
Bir sıkıntım yok
3 ay önce de bir kontrol için gitmiştim yine çıkmıştı ilaç kullandım o dönem aslında ama ya işe yaramadı ya da tekrardan çıktı.
Bünye mi sağlam bendeki mi hafif bilemiyorum artık

Daha önce ağızdan mı alıyordun cnm progestanı

Eget idrar yolu enfeksiyonu varsa bol bol su icmen gerekir canım o zaman iyileşiyor

Eget idrar yolu enfeksiyonu varsa bol bol su icmen gerekir canım o zaman iyileşiyor
Excell’den listemizi düzenler misin canım, mühendis olduğuna göre anlarsın bu işlerden şak şak döktür de diğer gruplar liste görsün. Bebeklerimizin tahmini doğum tarihleri akıllı sıralamada değil , bir ayın sonundan bir başından gidiyor, hem sütuna şehir de eklersek, hangi şehirlerdeyiz öğreniriz

kızzllaaarr hadi kalp atışı duydugumuz ılk kese fotolarını atalım cınsıyet tahmını yapalımmmmmm ramzi teorisinden, nub teorsinden çin takvımınden hangılerımızınkı tutucak bakalımmm cınsıyetlereee eğlence olurr ılkı bendeeeennn.. sağda olunca mı kız oluyodu solda oluncamı benım bebek sağda mı soldamı ne olur sızce teyzelerrrrr

Eklentiler

• f56d48d3-efb1-406c-b3d0-ca649f652006.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…