2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yalnız değilsin canım hepimiz aynı durumdayız bulantı baş dönmesi yüzünden iki dakika bile değil kalkıp iş yapmak oturamiyorum bile bu hafta annem bende sağolsun işimi gücümü yapıyor ikide oğlum var yemek bile pisiremiyorum sadece bu günler geçsin diye dua ediyorum sende öyle yap Allah'a sigin ve sabırlı ol az kaldı inşallah yakında çok güzel günler bizi bekliyor

Ayni şeyleri hissediyorum herkes yaşıyor da ben sanki bi köşede atılmış gibiyim cok yoruldum daralıyorum gecmiyor günler eski günlerimi cok özlüyorum ama bebeğimi de cok istiyorum

Kızlar aklıma takıldı kullandığınız krem, şampuan , parfüm, deodorant gibi ürünlerin içeriğine bakıyormusunuz? Ben saçımı fln boyatmadın ama diğer şeylerin içeriğine hiç bakmadım parfüm fln da kullanıyorum hatamı yaptım acaba gece gece aklıma takıldı

Allah şifa versin sana ve bebeğine sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin hepimize. Yalnız olmadıgımı görmek biraz içimi rahatlattı. Demekki normal yani olabiliyor
Daha az önce ağlamayı bırakıp bakmıştım buraya ayninseyleri görmek derdini anlatan olduğunu bilmek bile rahatlatıyor

Bende aynıyım halsizlik,baş dönmesi bu hafta kokulara karşı daha çok hassasiyet başladı genelde yatıyorum bende evde. Endişe , kaygı, korku.
Geçen ağlama krizi tuttu çok karmaşık duygular içerisindeyim geçecek İNŞALLAH.

Canim aynisini bende yasadim hala yasiyorum 8+3 oldu 2 gundur biraz kendimi iyi gibi hissettim. Sadece yatiyorum o yataktan o yataga atiyorum resmen kendimi keyfim yok ağzımın tadi yok sürekli mutsuzum ben diyorum. Ama geçecek inşaallah cok normalmiş korkma.

Çoğumuzun hissettiği şeyler bunlar gerçekten.
Benim de duygularım bazen karmakarışık oluyor.
Nasıl geçecek nasıl baş edeceğim diyorum ama herkes nasıl yaptıysa biz de yapacağız neyimiz eksik?
Bunları çoğu anne adayı yaşıyor.
Yalnız değilsin o yüzden hiç öyle düşünme.
Ben ne zaman kötü hissetsem içimden elhamdülillah diyorum buna da şükür deyip başka şeyler düşünmeye başlıyorum.
Bu süreç geçici diye hatırladığımda bana çok iyi geliyor belki sana da öyle gelir.

Ayni şeyleri hissediyorum herkes yaşıyor da ben sanki bi köşede atılmış gibiyim cok yoruldum daralıyorum gecmiyor günler eski günlerimi cok özlüyorum ama bebeğimi de cok istiyorum
Kendini oyalayacak şeyler bul canım…kitap oku, film izle, bir hobin varsa onunla ilgilen . Boş oturursan kafanda kurar durursun,zihnin meşgul olsun..hormonlardan dolayı duygu değişimi çok normal, hepimiz öyleyiz, yalnız değilsin

Kızlar sizin de karnınız sertleşti mi? Yoksa benim gazdan dolayı mı sert?
Benim de sisti sanki tabi biraz kabızlık da var :)aslında tam kabız da değilim nedense büyük abdestim çok az geliyor
Bulantın varsa sağlıklı gebeliktir diyen doktorları hiç anlamıyorum . Ben hamile olup olmadığımı hissetmiyorum bile. Öğrendiğim andan beri sıfır bulantı. Sağlıksız mı şimdi bu
Doğru olmadığını biliyorum ama yine de canımı sıkıyor benim de
Bben 1.70-95 kiloyum ,
zaten zayıf değildim
ama sanırım aç karnım yok sürekli dışarıya vuruyorum

aşağıda ki kare de ki karnım.
Siz mi 95siniz 75 teb fazla demezdim. Göbek çıkmış ama maşallah kilo gibi durmuyor

Yattığım yerde hiç birini yapamıyorum canim diziye başladım oda tek şeye odaklanamam ben o yüzden sürekli açıp izleyemiyorum sıkılıyorum böyle olduğunu bilmek rahatlatıyor

Çok iyi, pekala bunu biz yapabilecek miyiz. Nasıl şartlar gerekiyor heyete girmek için. Mesela full kanamalı bir gebelik mi veya kesenin aşağıda duruşu mu. Bana sıkıntı çıkarır doktorlar gibime geliyor . İnsallah kolaycana halledebilriiz

Uzulme cnm bende öyleyim,inan...
Birde tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ,ikinci bebeğim. İlki bu kadar zor değildi sanki. 10. Haftada beta hcg pik yapıp sonrasında inişe geçiyor. Çok değil iki haftaya daha rahat olacağız, bana güven ❤

P Poouh Kesinlikle bir genel cerraha git. Makar çatlağı eğer hemoroide dönerse vajinal doğumu engellicek hale geliyor. En başında toparla durumu

Arkadaşlar toksoplazma doğadan topraktan geçen bir bakteri. Çiğ şarküteri ve kedi köpek kakası yerseniz kapma olasılığınız çok yüksek Eğer eve aldığınız meyve sebzeyi yeterince yıkamadan yerseniz, hayatınız boyunca tek bir hayvana dokunmasanız bile toksaplazma olursunuz. Hayvanlardan korkmayın, ben doğduğumdan beri evde belki 10 çeşit hayvan baktık ve ben toksoplazma kapmamışım Her yaz da mutlaka bir at eşşek bulur severim, inek keçi sağarım. Evde kedilerim ve köpeğim var. Sevip elimi hiç yalamamışım demekki

daha iki aylık olmasına rağmen, 6-7 aylık göbeğim var
odaklanmak istemiyorum ama uyuz oluyorum
şıpp diye hamile olduğum anlaşılıyor
ayını söylemeye utanıyorum
Ahahah aynı ben arkadaşlarım göbeğime bakıyo gibi geliyo

İki yorum yukarıya genel bilgi yazdım

Arkadaşım hiç üzülme. Hep mail at maillerini kopyala bir güzel mobing davası aç. Hamilelikte işten çıkarmak yasak olduğu gibi mobing de ekstra suç. Güzelce hamileliğini geçir ve açtığın davayla şirkete hakettikleri cezayı kestir. Neden rapor alıp gelirini düşürüyosun ki? Hakkını hukukunu kimsenn kötü kalbine bırakma sakın

Hiç bir hamilelik mükemmel değil İki hafta önce bebeği hissetmiyorum, hiç bir belirtim yok, memelerim acımıyo, midem bulanmıyo, gene mi kaybedicem diye krizlere girmiştim. 10günü geçiyo öksürmekten ne yaşadığımı bilmiyorum. Öksürmekten beynime kramplar giriyo artık, öksürmekten altıma kaçırdım, konuşmaya çalışınca boğulcak gibi oluyorum, ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, geceleri uykusuzluktan yataktan kalkamadığım için öksürük krizleriyle peçeteye tükürüyorum yaşlı dedem gibi... Ama internetten bakıyorum millet çiçek böcek kelebek musmutlu hamileler falan Halbuki kimse demiyo ben şunu çekiyorum şöyle kötüyüm diye. Hiç üzülme arkadaşım seni öldürmeyen güçlendirir. Tabiki zorlanıcaz, hotmonlarımız coştu bir kere Bedeninde yeni bir hayat doğuyor ve bunu sen başarıyorsun Bundan daha mükemmel, daha güçlü bir şey yok bu hayatta

Merhaba 4 yıl once oglumun hamileligi kış ayina denk gelmisti, disari cikamiyordum eevde yapayalniz sürekli kusar vaziyette idim. Ustune birde gurbetlik cok cok zordu. Senin suan yasadigin duyguların aynisini yaşadım ve suan bak yine hamileyim hemde cok cok.isteyerek. bu sancili surecin sonucunun cok cok guzel oldugunu bildigim icin .
Tavsiyem kendini dinlememen ve dışarıya cikman memleket bile degistirwbilirsin imkan varsa degisik yerler iyi geliyor.
Vucuduna kizma napsin tum hormonlar değişti alt ust oldu hoop bi bebek geldi ona alismaya calisiyir.
Birde unluler olsun cevre olsjn hep 3 aydan sonea hamile olduklarini paylaştıkları icin saniyoruz ki onlar bu sıkıntıları yaşamiyor.
Sakinlestirici muzikler , kurani kerim dinleyebilirsin.
Birde düşünsene hergun kac milyon kadin bir bebek mujdesi için heyecanla bekliyor.

merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak kese etrafında kanama yaşayan oldu mu

Aynı şeyler bende de var.yalniz değilsin canım.birde cevrendekilerin anlayış davranışları daha da sinir bozucu yine mi yorgunsun yinemi halsizsin pişmanlıklar kalp sıkışması hatta diyorum nerden evlenmisim.....bebeğin mutluluğunu bile yaşatmiyorlar doğru dürüst sevinemiyosun bile sürekli sinirli gergin ağlamaklı halsiz yorgun ve anlayışsız insanlar ve bunlar da en yakınları güya...hepsi gecicek inşallah canım.Allaha siginalim Allah bizimle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…