- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
Bu kadar mı olur 10. Haftama girdim sıfır bulantı. İştahım azıck gitmişti bu hafta o da yerine geldiherkes maşallah de şükret diyor. Ama azıcık bulansaydı bari diyorum bende anlamadım iyi mi kötümü
Maşallah canım. Hiç düşünme bulantı çok sıkıntılı çünküBu kadar mı olur 10. Haftama girdim sıfır bulantı. İştahım azıck gitmişti bu hafta o da yerine geldiherkes maşallah de şükret diyor. Ama azıcık bulansaydı bari diyorum bende anlamadım iyi mi kötümü
Canım benim kardeşimde bir kere bile bulantı olmadı şükür ve bebeğimiz çok sağlıklı doğdu bulantının bebeğin sağlığı ile alakası yok. Takılmayın tadını çıkarevet bulantı varsa sağlıklıdır diyen çok doktor varmış. bende bulanmasını isteyecek duruma geldim böyle yazılar okuyuncacumartesi doktoruma soracağım inşallah bu durumu. İnanılmaz kafama takıldı şimdi..
alayışsız insanlarla çalışmak çok zor.allah yardımcın olsun o kadının kalbinede merhamet versin.Allahım merhametsiz insanlardan sana sığınırım.5 yıldır aynı firmada çalışıyorum patronum kadın ve bir anne .Hamile olduğumu söyledim bana ilk söylediği randevularını cumartesi gününe al..Dünde de perşembe günü için sağlık ocağında kan tahlili yaptıracağım bir kaç saatlik izin verirmisiniz diye mail attım yanıt yazmadı.Belki görmedi diye whatsapptan yazdım gördü çevrim içi yanıt yazmıyor. Allaha havale ediyorum beni bu halimle böyle çaresiz bıraktığı için..
Aynen öyle canım şimdi kendime de kızıyorum niye izin istedim ki sabah arayıp rahatsızım deseydim diye ama ben olabildiğince dürüst ve karşı tarafı mağdur etmemeye çalışıyorum bana geri dönüşü çok can sıkıcı neyse ki son aylarım burada..YA SABIR..alayışsız insanlarla çalışmak çok zor.allah yardımcın olsun o kadının kalbinede merhamet versin.
Tamamen safsata bende çok kustuğum için bebek çok saçlı dediler bildiğin kel doğdu bir kaç tüy dışında birşey yoktu kafasında.evet bulantı varsa sağlıklıdır diyen çok doktor varmış. bende bulanmasını isteyecek duruma geldim böyle yazılar okuyuncacumartesi doktoruma soracağım inşallah bu durumu. İnanılmaz kafama takıldı şimdi..
Canım benim kardeşimde bir kere bile bulantı olmadı şükür ve bebeğimiz çok sağlıklı doğdu bulantının bebeğin sağlığı ile alakası yok. Takılmayın tadını çıkar
Tamamen safsata bende çok kustuğum için bebek çok saçlı dediler bildiğin kel doğdu bir kaç tüy dışında birşey yoktu kafasında.
Enfeksiyon ben atlattım ama gitmeniz iyi olur uzun süre durması iyi değil kanamaya sebep olabilir bi sıkıntınız yok mu ağrın falanEşimle konuştum da olmadı özele gideriz gösteririz bir dedi.
Benim doktorum devlette ve randevu aşırı zor bulunuyor malesef.
Ya da sağlık ocağındaki doktora bir danışırım onlar yönlendirir.
Allqh kalbine merhamet versin bide aynı şeyleri yaşadığı halde böyle davranan insanları hiç anlamıyorumAllahım merhametsiz insanlardan sana sığınırım.5 yıldır aynı firmada çalışıyorum patronum kadın ve bir anne .Hamile olduğumu söyledim bana ilk söylediği randevularını cumartesi gününe al..Dünde de perşembe günü için sağlık ocağında kan tahlili yaptıracağım bir kaç saatlik izin verirmisiniz diye mail attım yanıt yazmadı.Belki görmedi diye whatsapptan yazdım gördü çevrim içi yanıt yazmıyor. Allaha havale ediyorum beni bu halimle böyle çaresiz bıraktığı için..
Ya lütfen takmayın böyle şeyleri perişan oluyoruz bulantidanevet bulantı varsa sağlıklıdır diyen çok doktor varmış. bende bulanmasını isteyecek duruma geldim böyle yazılar okuyuncacumartesi doktoruma soracağım inşallah bu durumu. İnanılmaz kafama takıldı şimdi..
Allqh kalbine merhamet versin bide aynı şeyleri yaşadığı halde böyle davranan insanları hiç anlamıyorum
Bunu bana bir erkek yönetici yapmazdı eminim.Allqh kalbine merhamet versin bide aynı şeyleri yaşadığı halde böyle davranan insanları hiç anlamıyorum
Bende de var o durum dolu dolu gibi alt karnım artık sertleşme ve yukariya doğru büyümeye başlayacakKızlar sizin de karnınız sertleşti mi? Yoksa benim gazdan dolayı mı sert?
Canım ondan kasıt şu lütfen yanlış anlama. Yani bulantı varsa birşeyler yolunda gidiyor çok şükür bebek iyi durumda hormonlar artışta korkacak bir durum olmadığının sinyali. Okadar şanslısın ki canım sen gebeliğin tadını çıkarıyorsun ben bir halt anlayamadımBulantın varsa sağlıklı gebeliktir diyen doktorları hiç anlamıyorum . Ben hamile olup olmadığımı hissetmiyorum bile. Öğrendiğim andan beri sıfır bulantı. Sağlıksız mı şimdi bu
Canım sürekli 10 gün şekilde rapor veremem dediNasıl veremiyorlar ya ben sgk uzmanına sordum dr izin verir ve rapor sınırlaması yok dedi.Bende idare edebilirsem eylülde heyet raporu alacağım.Görmek istemiyorum lanet kadını.
çok tatlıyız o zaman :)Aynı şeyleri hissediyoruz herkeste aşağı yukarı oyle Yazmış kız istiyorum ama erkek hissediyorum diye ben yarın gideceğim kontrole belki nub görünür bu
Cok aynıyız
Sanırım devlet hastanesinden 150 TL civarı bir para ödeyip 3 hekim onayı ile alabiliyoruz.Bende araştıracağım o kadar sinirliyim ki şu an bayram sonrası itibari ile gelmemek için elimden geleni yapacağım.Canım sürekli 10 gün şekilde rapor veremem dediheyet raporunu nasıl alacaksın pekala ben de öyle birşeyler yapabilir miyim
Bugun tekrar baktirdim cnm alt ast ye. Ast normale dönmüş alt de baya düşmüş referans aralığı 0-33 benim ast 41 cikmis. Oda duzelir bi kaç güne insallah.Korkma canım. Oluyor o kadar corsspın de kullanıyorsan kan aşırı sıvılaşıyor kanama yapabiliyor. Senin karaciğer enzimlerine tekrar bakıldı mı? Benim stabil yüksek devam ediyor Dr lar da tam bir şey demiyor sinirlerim bozuldu enox u 1 2 gün kesebiliriz dediler onu da kesmeyi göze alamıyorum. Başka Dr a da gitcem
Çok sevindim canım. Bende yarın baktırcam. Sen bir şeyler yaptın mı düşmesi için ben biraz yağlı yemeyi falan bıraktım limonlu su falan içiyorum ama bilmiyorum çok tedirginimBugun tekrar baktirdim cnm alt ast ye. Ast normale dönmüş alt de baya düşmüş referans aralığı 0-33 benim ast 41 cikmis. Oda duzelir bi kaç güne insallah.