2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım dr bana da 2li testte gel hem sonuca bakarız dedi ama kan değerlerim düşük olduğu için beklemicem yarın gideceğim sen de git canım tabiki enfeksiyon riskli birşey belki ciddi değildir yine de okadar bekleme bence canım

Ben rahatsiz oluyorum cnm yoksa yatardim bir de anneliğin verdiği bir iç güdüsel bir sey varya acaba birsey falan olir mu diye o yüzden yoksa ileryen zamanlarda hic yatamayacağız
Ben yatabildiğim kadar yatcam çünkü karın azıcık çıktığı an yatamam biliyorum kızımda öyle oldu. Hatta hatırlıyorum doğum yaptım sezeeyan 10 gün olmadan Dr a sormuştum yüz üstü yatabilir miyim diye

Canlar bende dün sabah hapşırınca belime ağrı girdi acile gittik parol serum takıldı ama hiç faydası olmadı kas gevşetici de yapamadığı için mecbur ağrılara katlanıyorum. Kızlar ya bel ağrım dışında da ben anca ölü gibi yatıyorum sürekli halsiz uykusuz ve yorgunum bu normal mi birtek ben değilim sanırım. Şimdi bir de belimin ağrısı daha beter oldum. Annemde full yatıyorum

Canım hormonal olabilir bir de progestan kullanıyorsan o da insanı sersem gibi yapar

Canım hormonal olabilir bir de progestan kullanıyorsan o da insanı sersem gibi yapar
Yok canım kullanmıyorum . Sadece prilam alıyorum ondan mı acaba dedim. Hayat enerjim sıfır hiçbirşeyden tat almıyorum düşünüyorum bu nasıl hamilelik

Anladım canım aynı şeyler bende de var. Gaz şişkinlik durumu. Arkadaslarımın 12.haftasında alt karınları kocamandı da :) acaba diyorum bir anda mı büyüyecek. İç karnımında küçük olduğunu biliyorum demek ki 2 haftada bir anda büyüyecek :)

Bende öyleyim cnm bende bulantilardan depresyona girdim resmen, sürekli yatıyorum, kalktığım an daha cok bulanıyor sanki miğdem, hep uyuyasım geliyor ama uyuyamıyorum da.. Ins gecer şu 3 ay da rahatlarız biraz

Bende öyleyim cnm bende bulantilardan depresyona girdim resmen, sürekli yatıyorum, kalktığım an daha cok bulanıyor sanki miğdem, hep uyuyasım geliyor ama uyuyamıyorum da.. Ins gecer şu 3 ay da rahatlarız biraz
İnşallah canım ya başka çocuğun yoksa yat sen rahat rahat benim evde oğlum var o zaten yatırmıyor yalnız kalacak diye odaya gidip yatamıyorum da ay zulüm gibi hayırlısıyla atlatsaydık bi

İnşallah canım ya başka çocuğun yoksa yat sen rahat rahat benim evde oğlum var o zaten yatırmıyor yalnız kalacak diye odaya gidip yatamıyorum da ay zulüm gibi hayırlısıyla atlatsaydık bi
Yok cnm bu dünyada yaşayan ilk bebeğim olucak ins, gerçekten cok zor işin Allah yardımcın olsun

Eşimle konuştum da olmadı özele gideriz gösteririz bir dedi.
Benim doktorum devlette ve randevu aşırı zor bulunuyor malesef.
Ya da sağlık ocağındaki doktora bir danışırım onlar yönlendirir.

Eşimle konuştum da olmadı özele gideriz gösteririz bir dedi.
Benim doktorum devlette ve randevu aşırı zor bulunuyor malesef.
Ya da sağlık ocağındaki doktora bir danışırım onlar yönlendirir.
Canım ben de kendi doktoruma almadım rastgele kim boşsa ona göstericem maksat kan değerlerim düşük beklemeyim ilaca başlamam lazım bir an evvel. Randevu bulmak çok zor ben Ankaradayım malesef hiç randevu bulunmuyor

İnşallah bir problem olmadan rahatça atlatırız bu süreci

Allahım merhametsiz insanlardan sana sığınırım.5 yıldır aynı firmada çalışıyorum patronum kadın ve bir anne .Hamile olduğumu söyledim bana ilk söylediği randevularını cumartesi gününe al..Dünde de perşembe günü için sağlık ocağında kan tahlili yaptıracağım bir kaç saatlik izin verirmisiniz diye mail attım yanıt yazmadı.Belki görmedi diye whatsapptan yazdım gördü çevrim içi yanıt yazmıyor. Allaha havale ediyorum beni bu halimle böyle çaresiz bıraktığı için..

Al benden de o kadar canım. Riskli ve tüp bebek oldugu için doktorum 3 aya kadar çalışmıcaksın dedi. Yorucuda işim bu doktorlar rapor veremeyiz diyor. Valla anlamadım gitti. Gerçekten vicdansızlar

Bulantın varsa sağlıklı gebeliktir diyen doktorları hiç anlamıyorum . Ben hamile olup olmadığımı hissetmiyorum bile. Öğrendiğim andan beri sıfır bulantı. Sağlıksız mı şimdi bu
Bu kadar mı olur 10. Haftama girdim sıfır bulantı. İştahım azıck gitmişti bu hafta o da yerine geldi herkes maşallah de şükret diyor. Ama azıcık bulansaydı bari diyorum bende anlamadım iyi mi kötümü

Yok canım kullanmıyorum . Sadece prilam alıyorum ondan mı acaba dedim. Hayat enerjim sıfır hiçbirşeyden tat almıyorum düşünüyorum bu nasıl hamilelik
Prilam da başta uyku hali falan yaptı bende ama geçti canım şnşallah seninki de bir an önce geçer inşallah

Al benden de o kadar canım. Riskli ve tüp bebek oldugu için doktorum 3 aya kadar çalışmıcaksın dedi. Yorucuda işim bu doktorlar rapor veremeyiz diyor. Valla anlamadım gitti. Gerçekten vicdansızlar
Nasıl veremiyorlar ya ben sgk uzmanına sordum dr izin verir ve rapor sınırlaması yok dedi.Bende idare edebilirsem eylülde heyet raporu alacağım.Görmek istemiyorum lanet kadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…