2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım dün hep yediklerime dikkat ettim ama yer yemez kötü oluyorum aile hekimi şimdi bi ilac söyledi an azından onu deneyeyim diyorum zaten hep corba ve patates haşlama yiyorum
Bende öyleyim cnm dün annem az pilav getirdi değişiklik olsun diye, mahvoldu yine miğdem.. Ins ilac iyi gelir cnm,rabbim şifa versin inş

Çok çok geçmiş olsun canım, bebekle ilgili bi sıkıntı olmamasına sevindim Umarım biran önce sağlığına kavuşursun da bundan sonrası rahat geçer

Geçen hafta makatta kanama bende de oldu çünkü kabizdim. Bikaç kere kanamadan sonra kesildi. Seninde muhtemelen zedelendi o kan oradan geliyor cnm geçmiş olsun
Kabizliktan değil ishalden oluyor benim tahriş oluyor sanırım

Bende öyleyim cnm dün annem az pilav getirdi değişiklik olsun diye, mahvoldu yine miğdem.. Ins ilac iyi gelir cnm,rabbim şifa versin inş
Benimde zaten yediklerim sınırlı acaba leblebi mi daha kötü yapiyor diye onu yemiyorum sabahtan beri yine kötüyüm

Çok geçmiş olsun canım. İshal için yoğurt tüket eğer sıkıntılı bir durum varsa zehri atar inşallah bir an önce toparlarsın

Ben yüzüstü yatıyorum acaba sorun olur mu daha rahatsız olmadım ama bilemedim
Ben rahatsiz oluyorum cnm yoksa yatardim bir de anneliğin verdiği bir iç güdüsel bir sey varya acaba birsey falan olir mu diye o yüzden yoksa ileryen zamanlarda hic yatamayacağız

Geçmiş olsun cnm insllah atlatirsin muz,sari leblebi, yoğurt ve yoğurt corbasi iyi gelir cnm bol bol.su icmeyi ihmal etme

Ben genelde solda rahat ediyorum, sırtüstü yatınca sanki karnım geriliyor gibi hissediyorum rahatsız ediyor beni uzun süre sırtüstü yatamıyorum, yatsam da bacaklarımı kendime doğru çekme isteği oluyo
Evet bendede gerilme oluyor.

Kızlar kafama takılan bir şey var size sorayım.
Ben dün kan tahlili idrar tahlili verdim.
İdrar tahlilinde yassı epitel 29 çıkmış.
Lökosit de 10
İnternette baktım da idrar yolu enfeksiyonu buna sebep olabiliyormuş bende önceden de çıkmıştı.
Doktor 20 gün sonra gel o zaman sonuçlara da bakarız demişti.
Bu enfeksiyon o zamana kadar bebeğe bir zarar verir mi?
Düzeltmek için ilaçlardan başka ne yapabilirim?

Benm sorum alt karnınız şiştimi? O göbekten bende de var yeterince. Benmki de şişti ama alt karnım hala şişmedi. Çok az bi şişlik var. Bazılarının hemen şişiyor alt karnı
Benim göbeğim yok alt karnım biraz çıktı. Daha önce bende yazmıştım aşırı şişkinlik var diye ama bu aralar o geçti...akşamları fazla şişiyor çatlayacak gibi sabahları iniyor. Yani sizinki gibi azcık şişti alt karnım. Ötekisi bagırsaklardan kaynaklı galiba daha var diyorlar çıkmasına

Teşekkürler kızlar, dediklerinizi yapmıştım daha önce ama galiba istikrarlı olamadım, daha dik durmak gerek hemen yumuşamamak gerek galiba Şu an babannedeyiz , burada hiç uyglayamam ama evimize döndüğümüzde bu meseleyi çözmek istiyorum artık..

btdt :09.02.2022
Y: 23
HBK:50
C:henüz belli değil
KÇ : İlk

Çok teşekkür ederim canım doktora gittim bu sabah çok şükür kesem büyümüş ve kese çevresindeki kanama alanı yok olmuş muhtemelen o akmıştır dedi. Herşey yolunda, bulantılarım p.tesi başlamıştı bulantın varsa korkma dedi, bulantı olması sağlıklı hamileliği gösteriyormuş her ihtimale karşı haftalık bi iğne verdi 2 adet onları vurdurucam birdaha haftaya kontrole gidicem inşallah Çok sağolun cevaplarınız ve destekleriniz için

Çok sevindim hadi gözün aydın sağlıkla da kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…