2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Cocugu olan annelere sorum olucak malum korona var yuvya vermeyi dusunuyor musunuz birincileri? Ası zamanimiz yaklasiyor birde ben asi olmak istemiyorum asi olmzsam ve yuvaya verirsem de cok buyuk risk altinda olurum dimi? Delta gittikce artiyormus 😞
Bana aşı çıktı ama olmayacağım galiba doktorum cok olumlu konusmadi çocuğumu da eylülden şubata kadar eğer ki açık olursa haftada 2 günlük alıştırma oyun gruplarına götürmek fikri var aklımda doğduktan sonra babaanne anane götürme imkanı var o sekilde devam edebiliriz biraz da kıskanmamasi için kendine ait bizden uzak bi alanı olsun istiyorum ben bebekle ilgileneceğim için eskisi kadar oynama fırsatım olamayabilir malesef böyle düşünüyorum şimdilik

Kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Cocugu olan annelere sorum olucak malum korona var yuvya vermeyi dusunuyor musunuz birincileri? Ası zamanimiz yaklasiyor birde ben asi olmak istemiyorum asi olmzsam ve yuvaya verirsem de cok buyuk risk altinda olurum dimi? Delta gittikce artiyormus 😞
Canım ben covıd başladığından beri çalıştığım için mecburen okula gönderdim 🤦‍♀️ 24 saat esaslı bir yerde çalıştığım için esnek çalışma vs olamadı. İnsanlarla yan yana olmamaya gayret gösterdik maske hiç çıkmadı tabi bu çocuklar içinde geçerli asla birbirlerine yaklaşmadılar. Yine de mecbur değilsen kreş ya da ana okuluna bu sene de gönderme derim bakacak yakının falan varsa için daha rahat olur

Hanımlar ben taksoplazma rubella baktıramadım 3 kere gittim kan vermeye diğerleri yapıldı devlete gittim hep aksilik oldu. Zaten yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum bıktım artık bu testler cok mu önemli

Canım benim oglum 1. Sınıfa başlayacak bu sene,14. Haftada aşımı olacağım doktorumun önerisiyle. Okula gitmeyecek olsaydı olmazdım. Kendini tam anlamıyla koruyamaz, covit riskini göze alamıyorum.

İkili test sonucu özel hastanede aynı gün çıkmıyordu diye hatirliyorum
Kendi gittiğim doktorun ayrı kliniği var özel hastaneye bağlı değil şu an anlaşmalı yerleri var sanırım ama ayrı ek ücret ödemesi var ondan devlet hastanesini sormuştum canım 7. Haftada kan testlerimi yaptırmıştım devlette de

Kızlar bir de benim doktorum aşıyı hiç önermedi, başka çocuğum olmadığı için ve şu an çalışmadığım için kendini koru dedi, eşin iki aşısını olmuş o iyi dedi, ama bazı doktorlar 3. ay sonrasında öneriyormuş aşıyı, çünkü virüs kapmak her türlü aşıların yan etkisinden daha kötü diyorlar, biraz kafam karışık bu konuda siz ne düşünüyorsunuz, doktorlarınız ne önerdi?

Kızlar bir de benim doktorum aşıyı hiç önermedi, başka çocuğum olmadığı için ve şu an çalışmadığım için kendini koru dedi, eşin iki aşısını olmuş o iyi dedi, ama bazı doktorlar 3. ay sonrasında öneriyormuş aşıyı, çünkü virüs kapmak her türlü aşıların yan etkisinden daha kötü diyorlar, biraz kafam karışık bu konuda siz ne düşünüyorsunuz, doktorlarınız ne önerdi?
Benim doktorum önceki kayıplarımdan kaynaklı , gendeki heterozigot mutasyonuna bağlı yüksek oranda kan pıhtılaşma sorunu yaşadığım için aşı önermedi normal bir gebelik süreci yaşasaydın ol derdim dedi, aşınin pıhtılaşmaya yol açabileceği ihtimalini söyledi ben de olmadım

Hanımlar ben taksoplazma rubella baktıramadım 3 kere gittim kan vermeye diğerleri yapıldı devlete gittim hep aksilik oldu. Zaten yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum bıktım artık bu testler cok mu önemli
Evimde kedi ve köpek beslediğim için yaptırmam gerektiği söylenmişti , ben de yaptırdım temiz çıktı sizin böyle bir durumunuz yoksa bence çok şart değil, çiğ et çiğ şarküteri den gelen parazitlere çok içli dişli olmuyorsaniz

Kizlar affınıza sığınarak biraz ayrıntılı biseylrr yazmak istiyorum çok korktum simdi yarin kontrolüm var ama bi sorayım dedim dün çok zorlandım büyük abdestimi yaparken baya acidi aksam balli limonlu su içmiştim bugün belki 4 5 defa tuvalete çıktım ama dunki zorlamadan dolayı artık kanamaya başlamış makatim ve işin kötüsü çok tuvalette kalınca kanamam oluyordu baya gelmiş kanamamda bu çok tuvalete çıkmayı çözemedim karnıma aniden agri giriyor hic böyle olmamıştım bebekle alakalı olabilir mi sizce
Canım zorlanmandan dolayı olmuştur içini ferah tut.
Geçen bende aynı şekilde çok zorlandım kanamam olmadı ama çok acıdı korktum bayaa 1 gün sonra doktor randevum vardı şükür kalp sesini duyunca rahatladım.

Insallah canim kötü kötü rüyalar gördüm bu hafta hormonlardan sanırım yarın insallah içim rahatlar
O tür rüyalar ben de çok görüyorum ve etkisinde kalarak uyanıyorum😪 Hormonlar yüzünden böyle oluyor bence 🌸 Yarın inşallah iç huzuruyla güzel haberler vericeksin bize💓

Canım zorlanmandan dolayı olmuştur içini ferah tut.
Geçen bende aynı şekilde çok zorlandım kanamam olmadı ama çok acıdı korktum bayaa 1 gün sonra doktor randevum vardı şükür kalp sesini duyunca rahatladım.
Valla alt üst oldum ya sakin kalmaya çalışıyorum ama midem de bulaninca daha fena oluyorum bi an önce sabah olsun o gumburtuyu duyayım istiyorum şu an bugün ekstra etkildi beni

O tür rüyalar ben de çok görüyorum ve etkisinde kalarak uyanıyorum😪 Hormonlar yüzünden böyle oluyor bence 🌸 Yarın inşallah iç huzuruyla güzel haberler vericeksin bize💓
Insallah kuzum. Rüyalara çok normal diyorlar ama yorucu gerçekten her gün her gün görmek ben rüya görmüyorum çok normalde nadir görüyorum ama çok etkilenerek uyanıyorum

Valla alt üst oldum ya sakin kalmaya çalışıyorum ama midem de bulaninca daha fena oluyorum bi an önce sabah olsun o gumburtuyu duyayım istiyorum şu an bugün ekstra etkildi beni
Yarın doktora gidince için rahatlayacak İNŞALLAH canım.

Başlarda aşırı gazım varken karnım da sertti ama şimdi öyle bir sorunum kalmadı karnım da yumuşadı. Esas göbek ne zaman çıkar peki ? :) Alt kısımdan yuvarlak gelmese... Eşim bira göbeği diyor :KK70:
4 ayda falan çıkmaya başlıyor ama benim 6 da belli olmuştu dışarıdan😊

Insallah kuzum. Rüyalara çok normal diyorlar ama yorucu gerçekten her gün her gün görmek ben rüya görmüyorum çok normalde nadir görüyorum ama çok etkilenerek uyanıyorum
Yarın doktora mı gideceksin😍😍 ne güzelll bebişini görceksin👶🏻 hiç bişey olmayacak Allahın izniyle. Moralim bozuk olunca ben instada umrantoo var onu takip ediyorum baya güldürüyor beni kafan dağılır bak istersen öyle şeylere

X