Bana aşı çıktı ama olmayacağım galiba doktorum cok olumlu konusmadi çocuğumu da eylülden şubata kadar eğer ki açık olursa haftada 2 günlük alıştırma oyun gruplarına götürmek fikri var aklımda doğduktan sonra babaanne anane götürme imkanı var o sekilde devam edebiliriz biraz da kıskanmamasi için kendine ait bizden uzak bi alanı olsun istiyorum ben bebekle ilgileneceğim için eskisi kadar oynama fırsatım olamayabilir malesef böyle düşünüyorum şimdilikKızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Cocugu olan annelere sorum olucak malum korona var yuvya vermeyi dusunuyor musunuz birincileri? Ası zamanimiz yaklasiyor birde ben asi olmak istemiyorum asi olmzsam ve yuvaya verirsem de cok buyuk risk altinda olurum dimi? Delta gittikce artiyormus
Beni de iki hafta sonra çağırdı ikili tarama için bayram sonrası gideceğim ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yokBenim doktorum da bu ayın 16sında yani o zaman 10+4 olmuş oluyorum, ikili tarama ve ultrason için çağırdı, normal mi sizce, erken değil mi
Canım ben covıd başladığından beri çalıştığım için mecburen okula gönderdimKızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Cocugu olan annelere sorum olucak malum korona var yuvya vermeyi dusunuyor musunuz birincileri? Ası zamanimiz yaklasiyor birde ben asi olmak istemiyorum asi olmzsam ve yuvaya verirsem de cok buyuk risk altinda olurum dimi? Delta gittikce artiyormus
Canım benim oglum 1. Sınıfa başlayacak bu sene,14. Haftada aşımı olacağım doktorumun önerisiyle. Okula gitmeyecek olsaydı olmazdım. Kendini tam anlamıyla koruyamaz, covit riskini göze alamıyorum.Kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Cocugu olan annelere sorum olucak malum korona var yuvya vermeyi dusunuyor musunuz birincileri? Ası zamanimiz yaklasiyor birde ben asi olmak istemiyorum asi olmzsam ve yuvaya verirsem de cok buyuk risk altinda olurum dimi? Delta gittikce artiyormus
Beni direk 12 de çağırdı canım ama 11. 12. 13. Haftalarda ikili test yapılabiliyor normal yaniBenim doktorum da bu ayın 16sında yani o zaman 10+4 olmuş oluyorum, ikili tarama ve ultrason için çağırdı, normal mi sizce, erken değil mi
Kendi gittiğim doktorun ayrı kliniği var özel hastaneye bağlı değil şu an anlaşmalı yerleri var sanırım ama ayrı ek ücret ödemesi var ondan devlet hastanesini sormuştum canım 7. Haftada kan testlerimi yaptırmıştım devlette deİkili test sonucu özel hastanede aynı gün çıkmıyordu diye hatirliyorum
Teşekkür ederim1 haftaya kadar çıkıyor canım burada ki hastanelerde ama şehir şehşr değişir mi bilemedim
Hayır kullanın ilerlerse söyleyin halam senelerce bu bölümdeki doktorun hemşiresiydi krem sorarım onu alırsınızUyurken bile ağrısından rahatsız oldum hanedan kullanacağım şimdilik bi zararı olmaz değil mi
Benim doktorum önceki kayıplarımdan kaynaklı , gendeki heterozigot mutasyonuna bağlı yüksek oranda kan pıhtılaşma sorunu yaşadığım için aşı önermedi normal bir gebelik süreci yaşasaydın ol derdim dedi, aşınin pıhtılaşmaya yol açabileceği ihtimalini söyledi ben de olmadımKızlar bir de benim doktorum aşıyı hiç önermedi, başka çocuğum olmadığı için ve şu an çalışmadığım için kendini koru dedi, eşin iki aşısını olmuş o iyi dedi, ama bazı doktorlar 3. ay sonrasında öneriyormuş aşıyı, çünkü virüs kapmak her türlü aşıların yan etkisinden daha kötü diyorlar, biraz kafam karışık bu konuda siz ne düşünüyorsunuz, doktorlarınız ne önerdi?
Evimde kedi ve köpek beslediğim için yaptırmam gerektiği söylenmişti , ben de yaptırdım temiz çıktı sizin böyle bir durumunuz yoksa bence çok şart değil, çiğ et çiğ şarküteri den gelen parazitlere çok içli dişli olmuyorsanizHanımlar ben taksoplazma rubella baktıramadım 3 kere gittim kan vermeye diğerleri yapıldı devlete gittim hep aksilik oldu. Zaten yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum bıktım artık bu testler cok mu önemli
Canım zorlanmandan dolayı olmuştur içini ferah tut.Kizlar affınıza sığınarak biraz ayrıntılı biseylrr yazmak istiyorum çok korktum simdi yarin kontrolüm var ama bi sorayım dedim dün çok zorlandım büyük abdestimi yaparken baya acidi aksam balli limonlu su içmiştim bugün belki 4 5 defa tuvalete çıktım ama dunki zorlamadan dolayı artık kanamaya başlamış makatim ve işin kötüsü çok tuvalette kalınca kanamam oluyordu baya gelmiş kanamamda bu çok tuvalete çıkmayı çözemedim karnıma aniden agri giriyor hic böyle olmamıştım bebekle alakalı olabilir mi sizce
O tür rüyalar ben de çok görüyorum ve etkisinde kalarak uyanıyorumInsallah canim kötü kötü rüyalar gördüm bu hafta hormonlardan sanırım yarın insallah içim rahatlar
Valla alt üst oldum ya sakin kalmaya çalışıyorum ama midem de bulaninca daha fena oluyorum bi an önce sabah olsun o gumburtuyu duyayım istiyorum şu an bugün ekstra etkildi beniCanım zorlanmandan dolayı olmuştur içini ferah tut.
Geçen bende aynı şekilde çok zorlandım kanamam olmadı ama çok acıdı korktum bayaa 1 gün sonra doktor randevum vardı şükür kalp sesini duyunca rahatladım.
Insallah kuzum. Rüyalara çok normal diyorlar ama yorucu gerçekten her gün her gün görmek ben rüya görmüyorum çok normalde nadir görüyorum ama çok etkilenerek uyanıyorumO tür rüyalar ben de çok görüyorum ve etkisinde kalarak uyanıyorumHormonlar yüzünden böyle oluyor bence Yarın inşallah iç huzuruyla güzel haberler vericeksin bize
Yarın doktora gidince için rahatlayacak İNŞALLAH canım.Valla alt üst oldum ya sakin kalmaya çalışıyorum ama midem de bulaninca daha fena oluyorum bi an önce sabah olsun o gumburtuyu duyayım istiyorum şu an bugün ekstra etkildi beni
4 ayda falan çıkmaya başlıyor ama benim 6 da belli olmuştu dışarıdanBaşlarda aşırı gazım varken karnım da sertti ama şimdi öyle bir sorunum kalmadı karnım da yumuşadı. Esas göbek ne zaman çıkar peki ? :) Alt kısımdan yuvarlak gelmese... Eşim bira göbeği diyor
Yarın doktora mı gideceksinInsallah kuzum. Rüyalara çok normal diyorlar ama yorucu gerçekten her gün her gün görmek ben rüya görmüyorum çok normalde nadir görüyorum ama çok etkilenerek uyanıyorum
Hiç aklıma Çin takvimi gelmediçin takvımınde ne cıkıyor :) butun takvımler kızı gosterıyor , herkes kız dıyor ama ben erkek hıssedıyorum garıp bi inatla:)