- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
Emeğinize sağlık2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
Üye Adı BTDT Y HBK C KÇ @SiyahPapatyaa 3 Şubat 2022 27 63 kg E 1 @monaroza90 3 Şubat 2022 38 56 kg ? 4 @Cihanci 4 Şubat 2022 32 61 kg ? 1 @KIRMIZILIKUCUKKIZ 4 Şubat 2022 32 49 kg K 2 @Okyanus esintisi 5 Şubat 2022 24 52 kg ? 1 @Hicranii 5 Şubat 2022 24 90 kg E 1 @iremrah 5 Şubat...www.kadinlarkulubu.com
sanırım fena olmadı ...
Bebeğimin tahmini doğum tarihi; 22/02/2021
Taşınmakk mı hahahha şuan bunu düşünüyorum çünkü bu evin kokusundan nefret ediyorum dışardaysam arkadaşlarımla berabersem hiç midem bulanmıyor ama şu eve girer girmez bir bulantı başlıyor geçmiyorAl benden de o kadar esim cocuk hepsi her sey bu defa allahtan ev kokmuyor çünkü gidemiyorum ilkinde dayanamayıp taşınmıştım bi sürü etkende vardi tabi ama
Cok guzel olmus ellerinize saglik benide eklerseniz sevinirim2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
Üye Adı BTDT Y HBK C KÇ @SiyahPapatyaa 3 Şubat 2022 27 63 kg E 1 @monaroza90 3 Şubat 2022 38 56 kg ? 4 @Cihanci 4 Şubat 2022 32 61 kg ? 1 @KIRMIZILIKUCUKKIZ 4 Şubat 2022 32 49 kg K 2 @Okyanus esintisi 5 Şubat 2022 24 52 kg ? 1 @Hicranii 5 Şubat 2022 24 90 kg E 1 @iremrah 5 Şubat...www.kadinlarkulubu.com
sanırım fena olmadı ...
Valla evet yani bisuru etken vardi yazın oturmuştuk biz bütün kış dondum tabi hamileydim bu arada evin eskiligi vs bisuru şey bakıyordu gözüme fırsat olduTaşınmakk mı hahahha şuan bunu düşünüyorum çünkü bu evin kokusundan nefret ediyorum dışardaysam arkadaşlarımla berabersem hiç midem bulanmıyor ama şu eve girer girmez bir bulantı başlıyor geçmiyor
İnşallah canım benim hayırlısıyla, sağlıkla..inşallah sürecin sonuna kadar birlikte olabiliriz hemşerim:)
44 kg mi aaaa ne kadar güzel bir kilo ile hamile kalmışsınız yaa maşallah
tahmini doğum: 08/02/2022
BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
AY : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
BC : bebeğinizin cinsiyeti
KÇ : kaçıncı çocuğunuz
Aynıyıztahmini doğum: 08/02/2022
Yaşım: 24
BKilom: 55
İlk çocugum
Senin için bahane olmuş iyi olmuş canımValla evet yani bisuru etken vardi yazın oturmuştuk biz bütün kış dondum tabi hamileydim bu arada evin eskiligi vs bisuru şey bakıyordu gözüme fırsat oldu
Ben kullanıyorum canım benim değerlerimi normale indirdi ama ben 75 mg kullanıyorum gündeKızlar ya euthyrox 50 mcg kullanan var mı ? Faydasını gördünüz mü ?
Kesinlikle kullan eğer kullanmazsan sıkıntı olur canımBanada tiroid için verdi doktorda zararı olmaz dimi
44 kg mi aaaa ne kadar güzel bir kilo ile hamile kalmışsınız yaa maşallah
Haha44 kg mi aaaa ne kadar güzel bir kilo ile hamile kalmışsınız yaa maşallah
Benim de alt kat ust kat komsularim fena hamarat Habire kokular geliyor hava da sıcak camlar acik valla bide onlara miğdem bulaniyorAl benden de o kadar esim cocuk hepsi her sey bu defa allahtan ev kokmuyor çünkü gidemiyorum ilkinde dayanamayıp taşınmıştım bi sürü etkende vardi tabi ama
Ah o komşular karşı komsumda sebep oldu sagolsun kadının çorbaya kavurdugu unun kokusu hala burnumda tütüyor aksam vakti olunca yatak odasına giderken bütün kapıları kapatır ağlardım midemin bulantısından ta yatak odasına gelirdi kokusuBenim de alt kat ust kat komsularim fena hamarat Habire kokular geliyor hava da sıcak camlar acik valla bide onlara miğdem bulaniyor