2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Emeğinize sağlık

Al benden de o kadar esim cocuk hepsi her sey bu defa allahtan ev kokmuyor çünkü gidemiyorum ilkinde dayanamayıp taşınmıştım bi sürü etkende vardi tabi ama
Taşınmakk mı hahahha şuan bunu düşünüyorum çünkü bu evin kokusundan nefret ediyorum dışardaysam arkadaşlarımla berabersem hiç midem bulanmıyor ama şu eve girer girmez bir bulantı başlıyor geçmiyor

Cok guzel olmus ellerinize saglik benide eklerseniz sevinirim
Beklenen tarih 14.02.2022
Yas:33
Cinsiyet belli degil
3.cocuk
Kilo 67

Valla evet yani bisuru etken vardi yazın oturmuştuk biz bütün kış dondum tabi hamileydim bu arada evin eskiligi vs bisuru şey bakıyordu gözüme fırsat oldu

Valla evet yani bisuru etken vardi yazın oturmuştuk biz bütün kış dondum tabi hamileydim bu arada evin eskiligi vs bisuru şey bakıyordu gözüme fırsat oldu
Senin için bahane olmuş iyi olmuş canım

TDT: 04/02/2022
Yaşım: 32
ilk bebeğim
Hamile Kaldığım Kilom:61
Tablo için teşekkürler

Tahmini doğum tarihi 16 subat
yas 32
cinsiyet belli değil ilk bebek. kilo 63

Al benden de o kadar esim cocuk hepsi her sey bu defa allahtan ev kokmuyor çünkü gidemiyorum ilkinde dayanamayıp taşınmıştım bi sürü etkende vardi tabi ama
Benim de alt kat ust kat komsularim fena hamarat Habire kokular geliyor hava da sıcak camlar acik valla bide onlara miğdem bulaniyor

Benim de alt kat ust kat komsularim fena hamarat Habire kokular geliyor hava da sıcak camlar acik valla bide onlara miğdem bulaniyor
Ah o komşular karşı komsumda sebep oldu sagolsun kadının çorbaya kavurdugu unun kokusu hala burnumda tütüyor aksam vakti olunca yatak odasına giderken bütün kapıları kapatır ağlardım midemin bulantısından ta yatak odasına gelirdi kokusu bir de kapıya çöp koyarlardi aksam serumdan gelirdik aşağıda beklerdim bahçede esim evin kapıları açardı koşarak apartmanın kapısından eve koşardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…