2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar dun makarna yedim biraz iyi geldi sanki deneyebilirsiniz belki size de iyi gelir. Bu arada burda biri önermişti zencefilli seker aldım o da hafifletiyor sanki arada

Karslımısın acaba 4136'yı görünce.

AA mersin li misin? Çok çok sıcak ama güzeldir

Gün icinde neler yiyorsunuz kizlar ben artik bulantima iyi gelen seylerden bile tiksindim
Benim bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyi yedim mesela kahvaltı öğlen akşam. Bugünde sabah sadece yumurta yiyebşldşm öğlen yemek yiyemedim meyve ile geçiştirdim genel olarak sebze meyve hergün tüketmeye çalışıyorum

Ne güzel yumurta yiyebilmissin en son ne zaman yedim hatırlamıyorum meyvelerdrn de sadece Karpuz yiyebiliyorum sulu ya en azindan su ihtiyacımi belki karsilar diyorum

Ne güzel yumurta yiyebilmissin en son ne zaman yedim hatırlamıyorum meyvelerdrn de sadece Karpuz yiyebiliyorum sulu ya en azindan su ihtiyacımi belki karsilar diyorum
İlaç kullanmaya başlayana kadar yiyemiyorum bende öğürmekten şimdi çok şükür yiyorum meyve de soğuk olursa yiyorum

Benim kızımda 12. Haftada erkeğe benziyor demişti 14. Haftada kız kesin dedi
Ama çok garip olan 12 haftada kemik yapısı hiç sana benzemiyor demişti gerçekten de doğru nasıl anladı bilmiyorum valla
Doktorlar anlıyorlar bakalım Bizimkisi ne olcak bugün kontrolüm vardı bir sorun yok şükür

Eklentiler

• 2D0D844E-9E0A-4120-A3CF-635327B91782.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar29 Mayıs son adet tarihim. cuma günü bhcg sonucum 2074tü bugün kontrole gittim alttan ultarqson ile muayene etti kese oluşmuş dedi ultrasın kağıdında kese boyutu nerde yazar acaba

Bende burcusami aynısını diyecektim oğluma yediremiyorum ben o kadar kokuyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…