2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şifonyer yerine gardrop almak isteyenlere de bunu öneririm, 4 yaşındaki kızıma şimdi bunu aldık. 2-3 sene kullandıktan sonra kızıma tam takım güzel bir genç odası takımı alacağım, bu gardrobu da kardeşi kullanır artık. Şifonyeri de balkonda erzak için kullanırım artık 😃

Eklentiler

• 339EC45D-D714-471A-B80A-E92D0B4340C7.png
    339EC45D-D714-471A-B80A-E92D0B4340C7.png
    230,9 KB · Görüntüleme: 39
  • B5A34089-77FE-4B45-A45B-723F358EC42C.png
    B5A34089-77FE-4B45-A45B-723F358EC42C.png
    317,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 4A35367E-2049-4018-8468-D22F519654AA.png
    4A35367E-2049-4018-8468-D22F519654AA.png
    319 KB · Görüntüleme: 33
  • 3431B820-80C7-424C-8F2A-ABA2AAA43C6F.png
    3431B820-80C7-424C-8F2A-ABA2AAA43C6F.png
    360,9 KB · Görüntüleme: 39
Gerçekten haklısın canım düşününce şimdi, odada boş alan kalmayacak. Şifonyer daha da mantıklı geldi şuan 😍🙏🏼

Canımm yorgan yastık da sığıyorsa baya kullanışlıymış, epey geniş bir şifonyer. Ben de bundan bakayım öyleyse😍🙏🏼 Çok teşekkürler 🌸
Rica ederim canım ne demek. Yine aklıma gelen şeyler olursa yazarım. 💕🙏

Gebze tarafında olan arkadaşlar var mı acaba?Hangi dr tavsiye edersiniz acaba?

Canım prospektüsü okudun mu. Fayda etmediği zaman 2 ya da 3 e çıkarılıyor tek seferde. Ben 2 sabah 1 akşam alıyorum . İlkten sonraki doz 1 den fazla önerilmiyor
Valla bugün bende öyle içtim canım sanki daha iyi gibiyim bide çok uyuttu sanki bişeyler yiyip uyudum yeni gözüm açıldı bende artık sabah 2 içeyim diyorum

Gün icinde neler yiyorsunuz kizlar ben artik bulantima iyi gelen seylerden bile tiksindim🤦‍♀️
Sabah hiç bir şey yemedim işteyim öğle yemeği gelince biraz pilav yedim saat 11:30 gibi 2 gibi de yine sadece pilav aldım midem almadı bu sefer şu an soda ile yatıştırmaya çalışıyorum ne yiyeceğim ne yapacağım şaşırdım bende.

İyi tatiller şimdiden temiz hava şifa olsun bebişe 😍 12. Haftada belli olur mu cinsiyeti ilk gebeliğim herkes 16-17 de belli olur dedi bende merakla bekliyorum 🤗🌸
Benim kızımda 12. Haftada erkeğe benziyor demişti 14. Haftada kız kesin dedi
Ama çok garip olan 12 haftada kemik yapısı hiç sana benzemiyor demişti gerçekten de doğru nasıl anladı bilmiyorum valla

Gün icinde neler yiyorsunuz kizlar ben artik bulantima iyi gelen seylerden bile tiksindim🤦‍♀️
Malesef bende tiksinmeye başladım yediğim şeylerden de.hafif corbalar iyi geliyor biraz hem tok tutuyor cnm dene istersen

Yok kuzum bende puan sıfır elhamdulillah ama kimisinin de 2 Aydan sonra başlıyormuş başlayadabilir korkutuyor biraz beni bulantı şuan hiç yok inşallah hiç olmasın
Bence olmaz daha ya çok düşünüp kötüyü çağırma tadını çıkar inşallah hiç olmasın katlanilacak birşey değil hayat kaliten resmen sıfıra düşüyor canım çok şanslısın💖

Valla bugün bende öyle içtim canım sanki daha iyi gibiyim bide çok uyuttu sanki bişeyler yiyip uyudum yeni gözüm açıldı bende artık sabah 2 içeyim diyorum
Evet çokk uyku yapıyor canım

Ben akşam bide gece alıyorum aynı anda 2 değilde arada zaman bırakarak alıyorum bi sorun olur mu ki doktorum ilk gun aksam yemeğinden önce al demisti sabah aksam yemeğinden önce ve gece alıyorum
Hayır sorun olmaz tabi canım gece 1 sabah 1 normal ama yeterli gelmezse gece 2 sabah 1 alabilirsin yani öyle yazıyordu prospektüste hatta geceki doz 4 e kadar çıkarılabiliyormuş ben de etkisini yitirdi boşa mı alıyorum acaba. Ya da almazsam daha mı fena olurdum acaba emin değilim. Ama ne yesem kusacak gibiyim 🤮

Ooo 2 çocuk annesi olarak kıdemlisin valla 😃 ben de kızımda cinsiyeti öğrendikten sonra ufak tefek şeyler almıştım, 6.aydan sonra hızlandırmıştım. Bebek arabası, mama sandalyesi, oto koltuğu, beşik vs gibi temel şeyler var. Ablasının güzel tulumlarından, zıbınlarından, kıyafetlerinden de bazılarını ayırmıştım, tabi erkek olursa kıyafette eklemeler olur illa ki 🤗
Aynen canım 🥰 benimde herşey var sayılır besigimizi beyaz almıştım kıza erkege gitsin diye sadece kıyafet alışverişi yapacağım bende bakalım çok heyecanlıyım hayırlısıyla geçsin zaman💖💖

Hayır sorun olmaz tabi canım gece 1 sabah 1 normal ama yeterli gelmezse gece 2 sabah 1 alabilirsin yani öyle yazıyordu prospektüste hatta geceki doz 4 e kadar çıkarılabiliyormuş ben de etkisini yitirdi boşa mı alıyorum acaba. Ya da almazsam daha mı fena olurdum acaba emin değilim. Ama ne yesem kusacak gibiyim 🤮
Yok canım söyle sabah akşam ve gece 3 alıyorum aslinda da ayrı olarak aksam yemek öncesi alıyorum onu sormuştum bende ya 3 saat hapı yutmaya uğraştım bugün ben onu içmesem cok kusardjm eminim içmeden önce çok kötüydum

Selam kizlar bayadir giremiyorum bulantidan halsizlikten hayattan soyutlandim resmen asiri derecede beyazimsi sarimsi akintim var surejli camasir degistirmekten bir hal oldum her kokudan tiksiniyorum kizlarimi bile yanima yaklastirmiyorum biran once gecsin gitsin insallah
Bende de var o durum Kraker yoğurt yiyemiyorum artık bir an önce zamanın geçmesi dilegim

Hayır maalesef cnm keseyi bile ultrasyonla tam göremedi vajina kontrolünde gördü bebeği ve keseyi 6. haftaya kadar buraya yazıyordum benim niye midem bulanmıyor diye şuan herşeyden tiksiniyorum.
Anladım kuzum benimde şuan yok üstten doktor hiç bakmadı ama alttan baktığında kalp atışını da duyduk keseyi gördü elhamdulillah ama üstten daha hiç bakmadı randevum 16 Temmuz ondan sonra heralde hep üstten bakar inş

Ben galiba tek puset alacağım bebek arabasını oğlum hala kullanıyor bazen bir de oto koltuğunu da bende araba kullanırken ikisinden birini tercih edemem çok zor olur oğlum savrulur doğacak bebegi asla koyamam koltuksuz bi o var aklıma takılan birde yeni anneler kesinlikle ana kucağı alın bu evde onu açık küçük besik tarzı sallananlar ben çok faydasını görmüştüm 3. Ayda almama rağmen keşke daha önce farketseymisim dediklerimden

Bence olmaz daha ya çok düşünüp kötüyü çağırma tadını çıkar inşallah hiç olmasın katlanilacak birşey değil hayat kaliten resmen sıfıra düşüyor canım çok şanslısın💖
Sağol canım benim midem aşırı hassas normalde araba bile tutar o yüzden çok korkuyordum ama şükür başlamadı inşallahta hafif geçer olanların da allah yardımcısı olsun 🤲🏻🤲🏻

X