2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gunaydin kizlarrrrr. Biz bugun 7+3 olduk. Ama henuz saglik ocagina gitmedim ve tahlilleri hicbirini yaptirmadim. Haftaya yaptirsam sıkıntı olurmu???
Sağlık ocagina kalp atislari duyulunca gidiliyor normalde. Bende pazartesi gidicem. Tahlilleri bence geciktirmesen iyi olur cnm

11+5 te falan olcam. İlk gebeligim 22. Haftada sonlandi.normal dogum yaptim. Ani acilma oldu ondan simdi doktorum kesin dikis yapalim dedi.
saglıkla kucagına alırsın inşallah canım. arkadaşım oldu geçen gün. bazı durumlarda yatmak öneriliyor ama ona doktoru kendini çok yormadan normal hayatına devam edebilirsin dedi. operasyonu da iyi gecti. senin de iyi gececk inşaşllah. sonrası için daha rahat olacak

Herkese günaydın bende uzun zamandır okuyorum takip ediyorum. Adetim bir gün gecti. Kan tahlilinde de değerim en son 41.07 idi.doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Cumartesi gideceğim. Sata göre de 4+3 olacağım sizce kese görünür mü o zamana. Bende de ağrılar müthiş şekilde var belim göğüslerim. Allah hepimize kolaylık versin bu süreci kolayca atlatalim ins🙏

saglıkla kucagına alırsın inşallah canım. arkadaşım oldu geçen gün. bazı durumlarda yatmak öneriliyor ama ona doktoru kendini çok yormadan normal hayatına devam edebilirsin dedi. operasyonu da iyi gecti. senin de iyi gececk inşaşllah. sonrası için daha rahat olacak
Amin inşallah 🤲🤲dikisten degilde sonrasinda yine aybi seyi yasarsam diye korkuyorum. İnsallah dikis onler ve bu sefer saglicakla kucagima alabilirim 😔🤲

Herkese günaydın bende uzun zamandır okuyorum takip ediyorum. Adetim bir gün gecti. Kan tahlilinde de değerim en son 41.07 idi.doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Cumartesi gideceğim. Sata göre de 4+3 olacağım sizce kese görünür mü o zamana. Bende de ağrılar müthiş şekilde var belim göğüslerim. Allah hepimize kolaylık versin bu süreci kolayca atlatalim ins🙏
Ne zaman tahlil vermistin 41 ne zaman cikmisti.

Amin inşallah 🤲🤲dikisten degilde sonrasinda yine aybi seyi yasarsam diye korkuyorum. İnsallah dikis onler ve bu sefer saglicakla kucagima alabilirim 😔🤲
dikiş en iyi önlem bunun için. için çok daha rahat olucak atıldıktan sonra. hakkında hayırlısı olsun. Bebeğini kucağına aldıgını da okuyacagız burdan inşallah😊

26 sinda adete dört gün kala
Bugun 300 civarinda cikmasi lazim betanin. Kesenin gorunebilmesi icin min 1500 olmasi gerekir ki oda vajinal. Karindan 3000 ustunde olmasi gerekiyor. Suan onemli olan 2 gunde bir iki katina cikip cikmamasi. İcini rahat tut hersey yolunda gider insallah 🤲

Yaa hiç duymamıştım canım ismini ama olan çok insan var inş kolayca yaptırır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Amin insallah.bende erken dogumdan sonra ogrendim boyle bisey oldugunu. Bilsem ondada yaptirirdim.o zaman belki kucagima alabilirdim. Ama nasip hersey..

Bugun 300 civarinda cikmasi lazim betanin. Kesenin gorunebilmesi icin min 1500 olmasi gerekir ki oda vajinal. Karindan 3000 ustunde olmasi gerekiyor. Suan onemli olan 2 gunde bir iki katina cikip cikmamasi. İcini rahat tut hersey yolunda gider insallah 🤲
Tekrar kan vermeye gerek var mı ki. Doktoruma direk gitsem geç mi kalırım cumartesiye

merhaba kızlar haftalardır takipteyim aslında ama şimdi yazıyorum. 4 yaşında bir kızım var. bu ikinci olacak nasipse. 32 yaşındayım.
@Poouh çok geçmiş olsun bugün nasılsın?
Lifee22 Lifee22 kaçıncı haftada olacaksın? diğer hamileliğinde yapıldıgı için mi yapılacak diyorsun? ben yaptırmadım ama etrafımda yaptıranlar var herşey iyi gider inşallah.
Benim de 4 yaşında bir kızım var 😍 33 yaşındayım, aramıza hoş geldin arkadaşım 🤗

Gunaydin kizlarrrrr. Biz bugun 7+3 olduk. Ama henuz saglik ocagina gitmedim ve tahlilleri hicbirini yaptirmadim. Haftaya yaptirsam sıkıntı olurmu???
Çok geciktirmeyin. Takip edilmesi ya da ilaç kullanılması gereken durumlar oluyor. Doktorum 6+3’te yaptırmıştı, tiroid çıktı mesela, ilaç kullanıyorum.
11+5 te falan olcam. İlk gebeligim 22. Haftada sonlandi.normal dogum yaptim. Ani acilma oldu ondan simdi doktorum kesin dikis yapalim dedi.
Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Daha görünmez muhtemelen.
Önlem aldıktan sonra inşallah hiç sorun yaşanmadan alırsınız kucağınıza. İçinizi ferah tutun. İlkinde belirti vermiş miydi muayenede?

X