2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim. Hamileligimin 9. Haftasinda ucaga binsem sıkıntı olurmu. Daha once hamileyken ucaga binen varmi aranizda?
Ben son haftalarda binme yasağı var diye biliyorum hatta rapor isteniyo. Ancak ilk haftalar ile ilgili bilgim yok. Bence doktorunuza bi danışın

Kizlar daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim. Hamileligimin 9. Haftasinda ucaga binsem sıkıntı olurmu. Daha once hamileyken ucaga binen varmi aranizda?
Ben 6 aylık hamileyken binmiştim, sorun olmamıştı. Ama doktorum ilk 3 ay seyahati yasaklamıştı bana. Yine de doktorla bir görüşün.

Kızla merhabalar yine hastaneye yatış verdi doktor sabah ağrıyla birlikte kanamam drgisikti biraz coktu kontrol ardindan yatış dediler dualarınızı beklerim oğlum için çok üzüldüm bu defa iki gündür çok ilgilenemiyorum çok hırçın davranıyorsun bu gece de ayrıyız düşündükçe kötü oluyorum bir an önce geçer vakit insallah

Çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Bir an önce sağlıkla dönün evinize inşallah.

Canim.benim insllah iyi olacaksin inşallah duamda olacaksin

Kan dolaşımımız hızlanıyor ve kanımız artıyor biraz da o yüzden galiba
Evet bende ona bagliyorum,hamileyken daha hızlı atarmış kalp.
Göbeğiniz çıktı mı hanımlar ben 55 kiloydum göbek fırtladı daha 8 haftalık çamaşırlar sıkıyor valla korktum biraz değişik geliyor karnım gerilip gerilip çatlayacak gibi
Ben 45 kiloyum öyle kolay kolay göbegim belli olmaz ama bi çıkıntı var şuanda sanırim kabızlıktan oluyor. Çok erken çünkü.
Hamd olsun canım.o kalp hızlanması bende de oluyo ya kan dolaşımındanmis Allah sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin
Amin cnm.
Bende ona bağlıyorum normal bi durum sanırım.
Canım çok geçmiş olsun. Oğlunla bu durumu sonra telafi edersin şuanda sen kendine odaklan stres üzüntü yapma kendine.

Canim Rabbim şifanızı versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…