Hamd olsun canım.o kalp hızlanması bende de oluyo ya kan dolaşımındanmis Allah sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsinBugün daha iyi hissediyorum kendimi, sabah biraz kustum ama arkasından güzel bu kahvaltı yapabildim çok şükür. şuan çok çok hafif bulantı var. Onun dışında biraz halsizim ve kalbim çok hızlı atıyo sanki.
14.30 cnm az kaldi benimkine4 20 cnm senin?
Evet havalar sıcak bide nem olunca Allah'ım.sen yardım.etHava o kadar sıcak ki eriyorum galibaçok bunaltıcı oksijen yokmus gibi
Benim en belirgin belirti göğüs hassasiyeti o da olmasa hamileyim diyememOhh iyiymiş maşallah diyelim o zaman benimd oyle aman ama. Mide bulantısı yok bulandigi oluyo ana cikarmadim.geciyo bazen de kalbim çok hızlı atiyo
Hadi bakalım güzel haberler almayı nasip etsin rabbim ins once sana sonra bana14.30 cnm az kaldi benimkine
Maşallah kız maşallah sana benimde göğüste var özellikle gece sanciyo birazBenim en belirgin belirti göğüs hassasiyeti o da olmasa hamileyim diyememAman maşallah nazar değmesin
Benim de genelde akşamları ağrıyo. Aman aman maşallah evetMaşallah kız maşallah sana benimde göğüste var özellikle gece sanciyo biraz
Amin cnm guzel haberlerle gelelim ikimizde insllah kayserideyim cnmHadi bakalım güzel haberler almayı nasip etsin rabbim ins once sana sonra banahangi şehirdesin cnm sen? Ben bursadayim
Aman konuşsunlar boşverO yorgunluk hali bende de var ya eşim ve kaynanam da sürekli aman sen ne uyuyosun yok tembelsin yok bilmem ney onlara da sinir oluyorum hamileyim ya anlamıyorlar ayy neyse
Fırsatınız varken bizim yerimizede yatınÇalışan ve çocuklu hanımlara büyük saygı duyuyorum ben iki adım atsam yatasım geliyor maşallah size
Aynen haklısın canimm işte sadece sinir oluyorum kalbim.daha hızlı çarpıyor onlar sacmalayincaAman konuşsunlar boşverherkes her şeyi söylüyor
Bende bunu duymuştum hatta hafif ezip için üzerine de maden suyu için demişlerdi ama bence daha da mide bulandırır deneme sen deneme boşverKızlar biri kuru fasülyeyi ilaç gibi suyla yutun bulantıya iyi geliyor demişti sanki burada yapan oldu mu hiç faydasını gören oldu mu
Böyle yaptıklarında kapının önüne bırakasım geliyorAynen haklısın canimm işte sadece sinir oluyorum kalbim.daha hızlı çarpıyor onlar sacmalayincabebeğe bile insanın sevincini kursağında birakiyolar neyse Allah'a havale ediyorum
Aynen ya iyi olmuş ilahi adalet işte bende Rabbime bırakıyorumBöyle yaptıklarında kapının önüne bırakasım geliyorbenimde ilk gebeliğimde görümcem kötüyüm diye sen bir daha doğurma dedi bana neymiş halsizmşşim ki kendi işlerine koşup yorulmuşum. Gel zaman git zaman kendi hamile kaldı kafasını kaldıramadı ilahi adlart eşimin başına hala sinirlenince kalkarım
ayva mevsimi değilki:) bide öyle yerken düşünemiyorum kendimi normalde yesem çıkarırım kesin.Tuzlu biseyler ye canım birde hamilelikte mide bulantısina ayvayı kesip üzerine türk kahvesi serpip yemek mide bulantısini alıyormuş denemek lazım
Aynısı bana da yapıldı maalesef kayınpederim bu niye sürekli böyle diyor kayınvalidemle tartışıyormuş.Oda gelip bana anlatıyordu.10 kilo üzerinde kilo vermiştim kaç kere yatış verildi günlerce hastanede yattım naz yapıyor falan diyenler oluyordu.O zaman yeni evli olduğum için birşeyde diyemiyordum şimdi olsa ee beyinsiz naz yapsam yemeden içmeden mi kesilirim ha bire yalan aşmı ererim derim herhalde yaşadığım sıkıntı ayrıydı birde onların yorumları ile uğraşıyordum.Böyle yaptıklarında kapının önüne bırakasım geliyorbenimde ilk gebeliğimde görümcem kötüyüm diye sen bir daha doğurma dedi bana neymiş halsizmşşim ki kendi işlerine koşup yorulmuşum. Gel zaman git zaman kendi hamile kaldı kafasını kaldıramadı ilahi adlart eşimin başına hala sinirlenince kalkarım
Amin canımAynen ya iyi olmuş ilahi adalet işte bende Rabbime bırakıyorumkendi islerine yoruluyrouz zaten gece de uyuyamıyorum ahh yaa ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dengesiz insanlardan merhametsiz insalrdan Rabbime sığınırım. Rabbim.bizleri korusun bu arada benim.ilk gebeliğim Ankaradayim ben
O cahillikle cevap veremiyoruz şimdi yapsalar canlarına okurum ki zaten artık yapamazlarAynısı bana da yapıldı maalesef kayınpederim bu niye sürekli böyle diyor kayınvalidemle tartışıyormuş.Oda gelip bana anlatıyordu.10 kilo üzerinde kilo vermiştim kaç kere yatış verildi günlerce hastanede yattım naz yapıyor falan diyenler oluyordu.O zaman yeni evli olduğum için birşeyde diyemiyordum şimdi olsa ee beyinsiz naz yapsam yemeden içmeden mi kesilirim ha bire yalan aşmı ererim derim herhalde yaşadığım sıkıntı ayrıydı birde onların yorumları ile uğraşıyordum.