Allah şifa versin bebeğine sana inşallahKızla merhabalar yine hastaneye yatış verdi doktor sabah ağrıyla birlikte kanamam drgisikti biraz coktu kontrol ardindan yatış dediler dualarınızı beklerim oğlum için çok üzüldüm bu defa iki gündür çok ilgilenemiyorum çok hırçın davranıyorsun bu gece de ayrıyız düşündükçe kötü oluyorum bir an önce geçer vakit insallah
Kizlar daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim. Hamileligimin 9. Haftasinda ucaga binsem sıkıntı olurmu. Daha once hamileyken ucaga binen varmi aranizda?
Bi an önce toparlarsın inşallah canımKızla merhabalar yine hastaneye yatış verdi doktor sabah ağrıyla birlikte kanamam drgisikti biraz coktu kontrol ardindan yatış dediler dualarınızı beklerim oğlum için çok üzüldüm bu defa iki gündür çok ilgilenemiyorum çok hırçın davranıyorsun bu gece de ayrıyız düşündükçe kötü oluyorum bir an önce geçer vakit insallah
Insallah canim cok üst üste geldi kac gündür bakalım atlatacagimEvet bende ona bagliyorum,hamileyken daha hızlı atarmış kalp.
Ben 45 kiloyum öyle kolay kolay göbegim belli olmaz ama bi çıkıntı var şuanda sanırim kabızlıktan oluyor. Çok erken çünkü.
Amin cnm.
Bende ona bağlıyorum normal bi durum sanırım.
Canım çok geçmiş olsun. Oğlunla bu durumu sonra telafi edersin şuanda sen kendine odaklan stres üzüntü yapma kendine.
Sağlasın canim benimCanim Rabbim şifanızı versin inşaallah
Cok sagol insallah canimBi an önce toparlarsın inşallah canım
Cok sagol canim insallahAllah şifa versin bebeğine sana inşallah
Bir sorun olmaz ama tabi herhangi bir riskiniz yoksa ben bindim daha onceki gebeliklerimdeKizlar daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim. Hamileligimin 9. Haftasinda ucaga binsem sıkıntı olurmu. Daha once hamileyken ucaga binen varmi aranizda?
Ahh o ağlama bende de var herşeye agliyroumValla bende öyle hep takacak şeyler buluyorum ne oldu oldu mu midem bir bulanıyor bir gidiyor ota b… ağlıyorum
Bir fikrim yok doktor ne dedi ? O sorun etmediyse sen de kafana takmaMerhaba kızlar bende bugün süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendm. 5+2 haftalık görünüyo. Bata göre 6+4 olması lazımdı. Kese 5.2mm yazıyor sizce normal mi?
Rabbim.sifa versin inşallah canım dualarimiz seninle inşallah tez vakitte evine dönersin Rabbim yardımcın olsun stres yapmaKızla merhabalar yine hastaneye yatış verdi doktor sabah ağrıyla birlikte kanamam drgisikti biraz coktu kontrol ardindan yatış dediler dualarınızı beklerim oğlum için çok üzüldüm bu defa iki gündür çok ilgilenemiyorum çok hırçın davranıyorsun bu gece de ayrıyız düşündükçe kötü oluyorum bir an önce geçer vakit insallah
Progestan rahmi kalınlaştırdığı için ağrı oldugunu düşünüyorum özellikle içtikten sonra sancılar artıyor. Ama ben günde bire düşürdüm yine de sancıdan kıvranıyorum. Rahim büyüyor bebek cok hızlı büyüyor inşallah bu yüzdendirKızlar merhabalar 8+2 hamileyim. Geçen hafta doktor küçük bir kanama alanı gördüğünü söylemişti. Bu hafta sorun yok dedi adam progestan kullanmaya devam ediyorum. Ufak ufak ağrılarım oluyor normal midir. İlk gebeliğim de acemiyim biraz
https://www.google.com/url?sa=t&sou...FrwF6BAgEEAQ&usg=AOvVaw0HlB6pKNo-0B7slMO9GheY insallah atabilmisimdir bunu izle canimKızlar bu alttan muayenede kafama bir şey takıldı doktor nasıl anlıyor kesenin nerede olduğunu yoksa o alet keseye mı değiyor? Saçmaladıysam gülmeyin:)
İnşallah öyledir. Hani abartı bir ağrı değil ama tedirgin oluyor insanProgestan rahmi kalınlaştırdığı için ağrı oldugunu düşünüyorum özellikle içtikten sonra sancılar artıyor. Ama ben günde bire düşürdüm yine de sancıdan kıvranıyorum. Rahim büyüyor bebek cok hızlı büyüyor inşallah bu yüzdendirBende merak ediyorum inşallah normaldir