Hı birde o naz yapıyor diyenler kendi başlarına gelse en zorluğu çekip zahmet veren kendileri olur. Bütün sıkıntılar onların başlarına geliyor gibi davranırlar. İnsanlar değişik gerçektenAynısı bana da yapıldı maalesef kayınpederim bu niye sürekli böyle diyor kayınvalidemle tartışıyormuş.Oda gelip bana anlatıyordu.10 kilo üzerinde kilo vermiştim kaç kere yatış verildi günlerce hastanede yattım naz yapıyor falan diyenler oluyordu.O zaman yeni evli olduğum için birşeyde diyemiyordum şimdi olsa ee beyinsiz naz yapsam yemeden içmeden mi kesilirim ha bire yalan aşmı ererim derim herhalde yaşadığım sıkıntı ayrıydı birde onların yorumları ile uğraşıyordum.
Genellikle kendi yeğenleri kızları olunca ahlanıp vahlanıyorlar üzülüyorlar sen olunca konu şekil değiştiriyor işler maalesef...Hı birde o naz yapıyor diyenler kendi başlarına gelse en zorluğu çekip zahmet veren kendileri olur. Bütün sıkıntılar onların başlarına geliyor gibi davranırlar. İnsanlar değişik gerçekten
Yol tutanlarda işe yarıyormuş canım denemek lazımKızlar biri kuru fasülyeyi ilaç gibi suyla yutun bulantıya iyi geliyor demişti sanki burada yapan oldu mu hiç faydasını gören oldu mu
Karadağ yaylasıBayramda gelicem bende kısmetse hangi yayla
Benim kızımda 12.haftada belli olmuştu canım , seninki de gösterir kendini belkiİyi tatiller şimdiden temiz hava şifa olsun bebişe12. Haftada belli olur mu cinsiyeti ilk gebeliğim herkes 16-17 de belli olur dedi bende merakla bekliyorum
İnşallah canım benim, sağlıklı doğsunlar da gerisi hikaye aslındaAyyyy ne güzelİnşallah gönlünden geçen ne şse olur o olur canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Normalde 6 Dan sonra başlıyor kalp atışları duyulmaya bir gidin hayırlısıyla yaz bize deCanım bendede her hamilelikte farklı olabilir sen üzme kendini.peki bu haftalarda bebek de görülüyor mu sadece kese mi yoksa ben de gideceğim de yarın doktora
Ya bana Umut oluyorsunuz inşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırızBende de 6.hafta kese göründü.Kalp atışı için 8 temmuza randevu verdi.
Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın hep. Ya zaten anlamıyorum hangi kafayla böyle düşünülüyo. yani nazlanmak istesen aşerirsin niye halsizlik yapıp hastanelerde perişan olasın ki.Aynısı bana da yapıldı maalesef kayınpederim bu niye sürekli böyle diyor kayınvalidemle tartışıyormuş.Oda gelip bana anlatıyordu.10 kilo üzerinde kilo vermiştim kaç kere yatış verildi günlerce hastanede yattım naz yapıyor falan diyenler oluyordu.O zaman yeni evli olduğum için birşeyde diyemiyordum şimdi olsa ee beyinsiz naz yapsam yemeden içmeden mi kesilirim ha bire yalan aşmı ererim derim herhalde yaşadığım sıkıntı ayrıydı birde onların yorumları ile uğraşıyordum.
Valla bende öyle hep takacak şeyler buluyorum ne oldu oldu mu midem bir bulanıyor bir gidiyor ota b… ağlıyorumKızlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar mide bulantısı stres üzüntü duygulariniz falan nasılbenim.kalbim.surekli sıkışıyor nefes dahi zor alıyorum içim içimi yiyo sanki sabah bı kalkıyorum akşama kadar öyleyim içim hep bı sıkıntılı
Bazen korkuyorum Biseymi oldu bebege diye surekli goguslerimi kontrol ederek rahatlıyorum. Gercekten onemli bir belirti ve detayBenim en belirgin belirti göğüs hassasiyeti o da olmasa hamileyim diyememAman maşallah nazar değmesin
Değil mi.. ki kendisi de görüyordu suyu içsem çıkarıyordum.Demiyordu mesela naz değil ağır geçiriyor diye..Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın hep. Ya zaten anlamıyorum hangi kafayla böyle düşünülüyo. yani nazlanmak istesen aşerirsin niye halsizlik yapıp hastanelerde perişan olasın ki.
bınmedım canım ama doktor rabıa nızamın youtube vıdeosunu seyretmiştim gebeler ucak yolcugulu yapabılır dıyorduKizlar daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim. Hamileligimin 9. Haftasinda ucaga binsem sıkıntı olurmu. Daha once hamileyken ucaga binen varmi aranizda?
hiç bilmiyorum canım doktoruna ya da ebene danış istersen.Kizlar daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim. Hamileligimin 9. Haftasinda ucaga binsem sıkıntı olurmu. Daha once hamileyken ucaga binen varmi aranizda?
Ay ne güzel darısı bana daha önce görülmemişti ilk mi yolda daha önce de görmüşmüydünüzKizlar hastaneden çıktım 7+2 kalp atışını duyduk şükürler olsun kanama alani varmis igneye devam dedi.burcusami kuzum darisi sana ve bütün kizcelere
Ben yk diyor biliyorum son ay izin vermiyorlarKizlar daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim. Hamileligimin 9. Haftasinda ucaga binsem sıkıntı olurmu. Daha once hamileyken ucaga binen varmi aranizda?
ben de aynı hiç mide bulantım yok sadece gögüs hassasiyeti . umarım bir sıkıntı yokturBenim en belirgin belirti göğüs hassasiyeti o da olmasa hamileyim diyememAman maşallah nazar değmesin
maşallah . her şey zamanla daha da iyi olur umarımKizlar hastaneden çıktım 7+2 kalp atışını duyduk şükürler olsun kanama alani varmis igneye devam dedi.burcusami kuzum darisi sana ve bütün kizcelere
ay maşallah çok sevindim darısı bana inşGünaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Şükür kalp atışlarını duydum. Sata göre 8+3 olması lazımdı ama geç döllenme olmuş 7+3 çıktı haftası