2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızla merhabalar yine hastaneye yatış verdi doktor sabah ağrıyla birlikte kanamam drgisikti biraz coktu kontrol ardindan yatış dediler dualarınızı beklerim oğlum için çok üzüldüm bu defa iki gündür çok ilgilenemiyorum çok hırçın davranıyorsun bu gece de ayrıyız düşündükçe kötü oluyorum bir an önce geçer vakit insallah
Allah şifa versin bebeğine sana inşallah

Kızla merhabalar yine hastaneye yatış verdi doktor sabah ağrıyla birlikte kanamam drgisikti biraz coktu kontrol ardindan yatış dediler dualarınızı beklerim oğlum için çok üzüldüm bu defa iki gündür çok ilgilenemiyorum çok hırçın davranıyorsun bu gece de ayrıyız düşündükçe kötü oluyorum bir an önce geçer vakit insallah
Bi an önce toparlarsın inşallah canım 🙏

Evet bende ona bagliyorum,hamileyken daha hızlı atarmış kalp.

Ben 45 kiloyum öyle kolay kolay göbegim belli olmaz ama bi çıkıntı var şuanda sanırim kabızlıktan oluyor. Çok erken çünkü.

Amin cnm.
Bende ona bağlıyorum normal bi durum sanırım.

Canım çok geçmiş olsun. Oğlunla bu durumu sonra telafi edersin şuanda sen kendine odaklan stres üzüntü yapma kendine.
Insallah canim cok üst üste geldi kac gündür bakalım atlatacagim

kızlar geçen hafta doktora gittim. 5 haftalık dedi doktor,ben de heyecandan tam gününü sormak aklıma gelmedi. şimdi sat'a göre 6+1 günlük hamileyim ultrasonda da yazmıyor ama . Beni hesabım doğru mu 😊

Rabbim.sifa versin inşallah canım dualarimiz seninle inşallah tez vakitte evine dönersin Rabbim yardımcın olsun stres yapma🤲🤲🤲

Kızlar merhabalar 8+2 hamileyim. Geçen hafta doktor küçük bir kanama alanı gördüğünü söylemişti. Bu hafta sorun yok dedi adam progestan kullanmaya devam ediyorum. Ufak ufak ağrılarım oluyor normal midir. İlk gebeliğim de acemiyim biraz
Progestan rahmi kalınlaştırdığı için ağrı oldugunu düşünüyorum özellikle içtikten sonra sancılar artıyor. Ama ben günde bire düşürdüm yine de sancıdan kıvranıyorum. Rahim büyüyor bebek cok hızlı büyüyor inşallah bu yüzdendir 🙄Bende merak ediyorum inşallah normaldir

Progestan rahmi kalınlaştırdığı için ağrı oldugunu düşünüyorum özellikle içtikten sonra sancılar artıyor. Ama ben günde bire düşürdüm yine de sancıdan kıvranıyorum. Rahim büyüyor bebek cok hızlı büyüyor inşallah bu yüzdendir 🙄Bende merak ediyorum inşallah normaldir
İnşallah öyledir. Hani abartı bir ağrı değil ama tedirgin oluyor insan

X