2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynısı bana da yapıldı maalesef kayınpederim bu niye sürekli böyle diyor kayınvalidemle tartışıyormuş.Oda gelip bana anlatıyordu.10 kilo üzerinde kilo vermiştim kaç kere yatış verildi günlerce hastanede yattım naz yapıyor falan diyenler oluyordu.O zaman yeni evli olduğum için birşeyde diyemiyordum şimdi olsa ee beyinsiz naz yapsam yemeden içmeden mi kesilirim ha bire yalan aşmı ererim derim herhalde yaşadığım sıkıntı ayrıydı birde onların yorumları ile uğraşıyordum.
Hı birde o naz yapıyor diyenler kendi başlarına gelse en zorluğu çekip zahmet veren kendileri olur. Bütün sıkıntılar onların başlarına geliyor gibi davranırlar. İnsanlar değişik gerçekten 🤷‍♀️

Hı birde o naz yapıyor diyenler kendi başlarına gelse en zorluğu çekip zahmet veren kendileri olur. Bütün sıkıntılar onların başlarına geliyor gibi davranırlar. İnsanlar değişik gerçekten 🤷‍♀️
Genellikle kendi yeğenleri kızları olunca ahlanıp vahlanıyorlar üzülüyorlar sen olunca konu şekil değiştiriyor işler maalesef...

Kızlar biri kuru fasülyeyi ilaç gibi suyla yutun bulantıya iyi geliyor demişti sanki burada yapan oldu mu hiç faydasını gören oldu mu
Yol tutanlarda işe yarıyormuş canım denemek lazım

Aynısı bana da yapıldı maalesef kayınpederim bu niye sürekli böyle diyor kayınvalidemle tartışıyormuş.Oda gelip bana anlatıyordu.10 kilo üzerinde kilo vermiştim kaç kere yatış verildi günlerce hastanede yattım naz yapıyor falan diyenler oluyordu.O zaman yeni evli olduğum için birşeyde diyemiyordum şimdi olsa ee beyinsiz naz yapsam yemeden içmeden mi kesilirim ha bire yalan aşmı ererim derim herhalde yaşadığım sıkıntı ayrıydı birde onların yorumları ile uğraşıyordum.
Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın hep. Ya zaten anlamıyorum hangi kafayla böyle düşünülüyo. yani nazlanmak istesen aşerirsin niye halsizlik yapıp hastanelerde perişan olasın ki.

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar mide bulantısı stres üzüntü duygulariniz falan nasıl 🥰 benim.kalbim.surekli sıkışıyor nefes dahi zor alıyorum içim içimi yiyo sanki sabah bı kalkıyorum akşama kadar öyleyim içim hep bı sıkıntılı 🥺
Valla bende öyle hep takacak şeyler buluyorum ne oldu oldu mu midem bir bulanıyor bir gidiyor ota b… ağlıyorum

Kizlar daha oncede sordum ama kimse gormedi sanirim. Hamileligimin 9. Haftasinda ucaga binsem sıkıntı olurmu. Daha once hamileyken ucaga binen varmi aranizda?

Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın hep. Ya zaten anlamıyorum hangi kafayla böyle düşünülüyo. yani nazlanmak istesen aşerirsin niye halsizlik yapıp hastanelerde perişan olasın ki.
Değil mi.. ki kendisi de görüyordu suyu içsem çıkarıyordum.Demiyordu mesela naz değil ağır geçiriyor diye..

Benim en belirgin belirti göğüs hassasiyeti o da olmasa hamileyim diyemem 🤦‍♀️ Aman maşallah 🧿 nazar değmesin
ben de aynı hiç mide bulantım yok sadece gögüs hassasiyeti . umarım bir sıkıntı yoktur
Kizlar hastaneden çıktım 7+2 kalp atışını duyduk şükürler olsun kanama alani varmis igneye devam dedi. burcusami burcusami kuzum darisi sana ve bütün kizcelere🤲🤲💙
maşallah . her şey zamanla daha da iyi olur umarım

merhaba hanımlar . ben de bugun ilk defa doktora gittim . önce biraz korktum çünkü karından bakınca biraz aşağıda gibi ameliyat yerine yakın mı tam anlaşılmıyor bir de alttan ultrasonla bakalım dedi.
mecbur tamam dedim . alttan bakınca yok ameliyat yerine yakın değil karından öyle gibi geldi dedi.
haftaya perşembe kalp atışını dinlemeye gideceğiz .
dualarınızı bekliyorum

X