Midem çok kötü bulanıyor daha hiç çıkarmadım ama bulantı tüm enerjimi emiyor.Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar mide bulantısı stres üzüntü duygulariniz falan nasılbenim.kalbim.surekli sıkışıyor nefes dahi zor alıyorum içim içimi yiyo sanki sabah bı kalkıyorum akşama kadar öyleyim içim hep bı sıkıntılı
Kan dolaşımımız hızlanıyor ve kanımız artıyor biraz da o yüzden galibaBugün daha iyi hissediyorum kendimi, sabah biraz kustum ama arkasından güzel bu kahvaltı yapabildim çok şükür. şuan çok çok hafif bulantı var. Onun dışında biraz halsizim ve kalbim çok hızlı atıyo sanki.
Bu dönemde bol bol istirahat etmek lazim ama hem calismak hem ev işi buna mümkünat kılmıyor saglik olsun.MasAllah ben de o haftayı görürüm inşallah Allah'ın izniyle, demekki ayakta kalınca ağrıyor ben ayakta kaldım 3 gündür falan 4 saat uykuyla duruyorum
Ben yasiyorum canim arada cok hafif midem bulaniyordu bugun sabah bildiğin baya bulandi cok şükür şimdi iiyim yokluyor ara ara bel agrim da oluyorHanımlar merhaba benim ara ara giren bulantım olmakla birlikte ayrıca aralıklı olarak da bel ağrısı yaşıyorum , bel ağrısı yaşayan var mi
Çalışan ve çocuklu hanımlara büyük saygı duyuyorum ben iki adım atsam yatasım geliyor maşallah sizeBu dönemde bol bol istirahat etmek lazim ama hem calismak hem ev işi buna mümkünat kılmıyor saglik olsun.
İlk cocugum olacak nasipse. Ama cocuklu calisan hamilelere benimde saygim sonsuz cocugun sorumlulugu ev ve isyerinden cok buyuk bana göre:) Rabbim gönlümüze göre versin.Çalışan ve çocuklu hanımlara büyük saygı duyuyorum ben iki adım atsam yatasım geliyor maşallah size
Ben 51 kiloyum göbeğim baya cikiyor daha 7. Hafta bunun tek sebebini ise kabizliga bağlıyorum ben. Lavaboya düzenli cikabilsek o siskinlik olmaz bence ya.Göbeğiniz çıktı mı hanımlar ben 55 kiloydum göbek fırtladı daha 8 haftalık çamaşırlar sıkıyor valla korktum biraz değişik geliyor karnım gerilip gerilip çatlayacak gibi
Amin inşallahİlk cocugum olacak nasipse. Ama cocuklu calisan hamilelere benimde saygim sonsuz cocugun sorumlulugu ev ve isyerinden cok buyuk bana göre:) Rabbim gönlümüze göre versin.
Kıymetini bil canım ben valla işe zor veriyorum kafamı, sürekli yatmak istiyorum midem çok fena. Allahtan evden çalışıyorumValla kendime nazar değdirmekten korkuyorumşiddetli bulantım yok sadece hafif tuzlu yiyince geçiyo. Kusma hiç olmadı şuana kadar. Şanslı azınlıktanım sanırım inşallah böyle devam eder. Ama günün yarısı lavaboda geçiyor
Arada niye hiç belirtim yok bulantı kusma gibi diye kafaya takıyorum ama sonra şanslısın işte diyerek kendime kızıyorum
Gazdan büyük ihtimalle canım aynı durum bende de var.Göbeğiniz çıktı mı hanımlar ben 55 kiloydum göbek fırtladı daha 8 haftalık çamaşırlar sıkıyor valla korktum biraz değişik geliyor karnım gerilip gerilip çatlayacak gibi
Canım bendede her hamilelikte farklı olabilir sen üzme kendini.peki bu haftalarda bebek de görülüyor mu sadece kese mi yoksa ben de gideceğim de yarın doktoraMerhabalar arkadaşlar ben bugün muayene oldum kalp duyamadık 6+3 üm hep 6. Hafta da duymuşlar geçen çarşamba ve bugünki ultrason görüntüm burda 6 ölçmüştü 14 ölçtü kese boyutunu kese büyümüş ama modum da bir düştü gibiEki Görüntüle 2879907
Öyle valla canım arada niye yok desem de dua ediyorum çok şükür yemek yiyebiliyorum. Ablamla kardeşime benzerim diye çok korkmuştum.Kıymetini bil canım ben valla işe zor veriyorum kafamı, sürekli yatmak istiyorum midem çok fena. Allahtan evden çalışıyorum
4 20 cnm senin?Amin amin kuzum guzel haber vermeyi nasip etsin rabbimsenin kacta kontrolün
Ohh iyiymiş maşallah diyelim o zaman benimd oyle aman ama. Mide bulantısı yok bulandigi oluyo ana cikarmadim.geciyo bazen de kalbim çok hızlı atiyoValla kendime nazar değdirmekten korkuyorumşiddetli bulantım yok sadece hafif tuzlu yiyince geçiyo. Kusma hiç olmadı şuana kadar. Şanslı azınlıktanım sanırım inşallah böyle devam eder. Ama günün yarısı lavaboda geçiyor
Arada niye hiç belirtim yok bulantı kusma gibi diye kafaya takıyorum ama sonra şanslısın işte diyerek kendime kızıyorum
O yorgunluk hali bende de var ya eşim ve kaynanam da sürekli aman sen ne uyuyosun yok tembelsin yok bilmem ney onlara da sinir oluyorum hamileyim ya anlamıyorlar ayy neyseAy bende de bir yorgunluk hali var öğlene kadar midem bulanıyor ama sakız çiğniyorum geçiyor bu kadarla kalır inşallahhava da çok sıcak klima altında oturuyoruz allahtan hamileliğin başları idare edebiliyorum
Benim.cikmadi bişey daha erken yahu ne biliyim.ama çamaşırlarım sikiyo sanki rahatsiz ediyor beniGöbeğiniz çıktı mı hanımlar ben 55 kiloydum göbek fırtladı daha 8 haftalık çamaşırlar sıkıyor valla korktum biraz değişik geliyor karnım gerilip gerilip çatlayacak gibi
Tuzlu biseyler ye canım birde hamilelikte mide bulantısina ayvayı kesip üzerine türk kahvesi serpip yemek mide bulantısini alıyormuş denemek lazımMidem çok kötü bulanıyor daha hiç çıkarmadım ama bulantı tüm enerjimi emiyor.