2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bugün daha iyi hissediyorum kendimi, sabah biraz kustum ama arkasından güzel bu kahvaltı yapabildim çok şükür. şuan çok çok hafif bulantı var. Onun dışında biraz halsizim ve kalbim çok hızlı atıyo sanki.
Hamd olsun canım.o kalp hızlanması bende de oluyo ya kan dolaşımındanmis Allah sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin 🤲

Kızlar biri kuru fasülyeyi ilaç gibi suyla yutun bulantıya iyi geliyor demişti sanki burada yapan oldu mu hiç faydasını gören oldu mu

Çalışan ve çocuklu hanımlara büyük saygı duyuyorum ben iki adım atsam yatasım geliyor maşallah size🌺😊
Fırsatınız varken bizim yerimizede yatın 😅😅 sabah bulantısında 5 dk yatsam toparlayacam diyorum ama mümkün olmuyor 🤷‍♀️😂 akşamda çocuk ev yemek derken eşim yardım etse bile 9 a doğru anca tam uzanabiliyorum. Yinede çok şükür içerde sağlıklı olsun çalışırım diyorum. İnşallah sorunsuz geçerde böyle devam ederim 🤲🤲

Kızlar biri kuru fasülyeyi ilaç gibi suyla yutun bulantıya iyi geliyor demişti sanki burada yapan oldu mu hiç faydasını gören oldu mu
Bende bunu duymuştum hatta hafif ezip için üzerine de maden suyu için demişlerdi ama bence daha da mide bulandırır deneme sen deneme boşver 🤭

Aynen haklısın canimm işte sadece sinir oluyorum kalbim.daha hızlı çarpıyor onlar sacmalayinca 😖bebeğe bile insanın sevincini kursağında birakiyolar neyse Allah'a havale ediyorum 🤲
Böyle yaptıklarında kapının önüne bırakasım geliyor 😠 benimde ilk gebeliğimde görümcem kötüyüm diye sen bir daha doğurma dedi bana neymiş halsizmşşim ki kendi işlerine koşup yorulmuşum. Gel zaman git zaman kendi hamile kaldı kafasını kaldıramadı ilahi adlart eşimin başına hala sinirlenince kalkarım 🙃

Böyle yaptıklarında kapının önüne bırakasım geliyor 😠 benimde ilk gebeliğimde görümcem kötüyüm diye sen bir daha doğurma dedi bana neymiş halsizmşşim ki kendi işlerine koşup yorulmuşum. Gel zaman git zaman kendi hamile kaldı kafasını kaldıramadı ilahi adlart eşimin başına hala sinirlenince kalkarım 🙃
Aynen ya iyi olmuş ilahi adalet işte bende Rabbime bırakıyorum 🤲 kendi islerine yoruluyrouz zaten gece de uyuyamıyorum ahh yaa ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar 🥺🤲 dengesiz insanlardan merhametsiz insalrdan Rabbime sığınırım. Rabbim.bizleri korusun bu arada benim.ilk gebeliğim Ankaradayim ben

Aynısı bana da yapıldı maalesef kayınpederim bu niye sürekli böyle diyor kayınvalidemle tartışıyormuş.Oda gelip bana anlatıyordu.10 kilo üzerinde kilo vermiştim kaç kere yatış verildi günlerce hastanede yattım naz yapıyor falan diyenler oluyordu.O zaman yeni evli olduğum için birşeyde diyemiyordum şimdi olsa ee beyinsiz naz yapsam yemeden içmeden mi kesilirim ha bire yalan aşmı ererim derim herhalde yaşadığım sıkıntı ayrıydı birde onların yorumları ile uğraşıyordum.

Aynen ya iyi olmuş ilahi adalet işte bende Rabbime bırakıyorum 🤲 kendi islerine yoruluyrouz zaten gece de uyuyamıyorum ahh yaa ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar 🥺🤲 dengesiz insanlardan merhametsiz insalrdan Rabbime sığınırım. Rabbim.bizleri korusun bu arada benim.ilk gebeliğim Ankaradayim ben
Amin canım 🤲 rabbim size bağışlasın kötülüklerden korusun

Aynısı bana da yapıldı maalesef kayınpederim bu niye sürekli böyle diyor kayınvalidemle tartışıyormuş.Oda gelip bana anlatıyordu.10 kilo üzerinde kilo vermiştim kaç kere yatış verildi günlerce hastanede yattım naz yapıyor falan diyenler oluyordu.O zaman yeni evli olduğum için birşeyde diyemiyordum şimdi olsa ee beyinsiz naz yapsam yemeden içmeden mi kesilirim ha bire yalan aşmı ererim derim herhalde yaşadığım sıkıntı ayrıydı birde onların yorumları ile uğraşıyordum.
O cahillikle cevap veremiyoruz şimdi yapsalar canlarına okurum ki zaten artık yapamazlar😅😂 insanın yüzünün astarı gidiyor sinir ola ola. Cahil insanla uğraşmaktan korusun Allah.

X