Merhaba. Normalde bel fitigim var 1 tane. Gebeligimden bu yana gayet iyiydi agrimiyordu cok fazla. Dun biraz ayakta kaldigimdan mi neden bilmiyorum aksamdan beri agriyor. Bugun 7+2 olduk hayırlısıyla.Hanımlar merhaba benim ara ara giren bulantım olmakla birlikte ayrıca aralıklı olarak da bel ağrısı yaşıyorum , bel ağrısı yaşayan var mi
MasAllah ben de o haftayı görürüm inşallah Allah'ın izniyle, demekki ayakta kalınca ağrıyor ben ayakta kaldım 3 gündür falan 4 saat uykuyla duruyorumMerhaba. Normalde bel fitigim var 1 tane. Gebeligimden bu yana gayet iyiydi agrimiyordu cok fazla. Dun biraz ayakta kaldigimdan mi neden bilmiyorum aksamdan beri agriyor. Bugun 7+2 olduk hayırlısıyla.
Ayyyy ne güzelİnşallah kalp atışlarını duyarsınız canım , her şey yolunda olurbiz kalp atışını 6+5 te duyduk, 4 yaşındaki kızımın kalp atışını da aynı doktorumuzla aynı yerde duymuştuk, ayrı bir duygusal andı. Kalp atışından sonra sıra cinsiyet öğrenmeye gelecek. Kızımda 12.haftada öğrenmiştik doktor hemen çat diye kız kız demişti, o da ayrı heyecanlı şimdi kızım kardeşi kız olsun istiyor tabikii ben de farklılık olsun, iki duyguyu da yaşamak için gönlümden erkek geçiyor ama kız olursa da çok mutlu olurum. Kız başka çünkü, benim minyatürüm, şimdiden sırdaşım, en yakın arkadaşım..
İnşallah , hayırlı olsun gebeliginiz sağ salim inşallah kucağımıza alalımSelam kizlar. Pazartesi günü evde yaptigim 3 test silik pozitif çıktı. Ama 1 hafta bekleyelim ne olur ne olmaz demiştik eşimle. Sonra dün yaptığım testte belirgin çıkınca akşam 5de gittik kan verdim. 80.56 çıktı beta hcg. Sabah aile hekimime gittik, yarın sabah tekrar gel, bir kan alalım 160 veya daha ustuyse sağlıklı hamileliktir dedi. 10 gün sonra da kontrol edelim dedi. Son adetim 20 Mayıs ama ovulasyona 15 Haziran'da girdim. Kaç haftalık olur hiç anlamıyorum da. İlk bebeğimiz olacak inşallah. 8 yıldır evliyiz anca zamanımız oldu bebek için
Dış gebelik vs hiç görülmedi ailemde. İnşallah değerlerim güzel çıkar. Göğüs ağrısından başka bir belirtim yok ama hafif mide bulantısı gibi bir şeyler oluyor ama tam da değil gibi.
Ayyyy çok heyecanlıııBizim bir sonraki kontrolümüz 12.haftada olacak çünkü 1 aylık tatildeyim, Trabzon’da olacağım, yayladabir sonraki randevumuzda muhtemelen cinsiyeti de öğreneceğim inşallah her şey yolunda giderse
Amin inşallah hepimizinİnşallah , hayırlı olsun gebeliginiz sağ salim inşallah kucağımıza alalım
Amin amin kuzum guzel haber vermeyi nasip etsin rabbimBenimde kontrolüm var bugün hadi bakalım güzel haberler aliriz ins cnm ikimiz de
Maşallah minige saglikli olsunda haftasi onemli değil cnm darisi bize insllahGünaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Şükür kalp atışlarını duydum. Sata göre 8+3 olması lazımdı ama geç döllenme olmuş 7+3 çıktı haftası
İyi tatiller şimdiden temiz hava şifa olsun bebişeBizim bir sonraki kontrolümüz 12.haftada olacak çünkü 1 aylık tatildeyim, Trabzon’da olacağım, yayladabir sonraki randevumuzda muhtemelen cinsiyeti de öğreneceğim inşallah her şey yolunda giderse
Ya gerçekten miHiç modunu düşürme canım bende taktım kafama senin gibi şükür bugün duydum kalp atışını
Maşallah minige saglikli olsunda haftasi onemli değil cnm darisi bize insllah
İnşallah canım sağlıkla alalım kucağımızaMaşallah minige saglikli olsunda haftasi onemli değil cnm darisi bize insllah
Hiç üzülme canım 8. 9. Haftada bile duyulabiliyorYa gerçekten miiçime mutluluk geldi 6+3 deyim ben 14 mm kese çıktı cumartesi kardeşim nişanı var ben kıyafetim bile ayarlayamadım evde bitik durumda uzanıyorum
Bende de 6.hafta kese göründü.Kalp atışı için 8 temmuza randevu verdi.Merhabalar arkadaşlar ben bugün muayene oldum kalp duyamadık 6+3 üm hep 6. Hafta da duymuşlar geçen çarşamba ve bugünki ultrason görüntüm burda 6 ölçmüştü 14 ölçtü kese boyutunu kese büyümüş ama modum da bir düştü gibiEki Görüntüle 2879907
Sıkma canını ben 6+2 de duydum ama ablam 8 de kardeşim de 7dr duydu. Herkeste farklı olabilirmiş.Merhabalar arkadaşlar ben bugün muayene oldum kalp duyamadık 6+3 üm hep 6. Hafta da duymuşlar geçen çarşamba ve bugünki ultrason görüntüm burda 6 ölçmüştü 14 ölçtü kese boyutunu kese büyümüş ama modum da bir düştü gibiEki Görüntüle 2879907
Valla kendime nazar değdirmekten korkuyorumKızlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar mide bulantısı stres üzüntü duygulariniz falan nasılbenim.kalbim.surekli sıkışıyor nefes dahi zor alıyorum içim içimi yiyo sanki sabah bı kalkıyorum akşama kadar öyleyim içim hep bı sıkıntılı
Hava o kadar sıcak ki eriyorum galibaKızlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar mide bulantısı stres üzüntü duygulariniz falan nasılbenim.kalbim.surekli sıkışıyor nefes dahi zor alıyorum içim içimi yiyo sanki sabah bı kalkıyorum akşama kadar öyleyim içim hep bı sıkıntılı
Ay bende de bir yorgunluk hali var öğlene kadar midem bulanıyor ama sakız çiğniyorum geçiyor bu kadarla kalır inşallahKızlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar mide bulantısı stres üzüntü duygulariniz falan nasılbenim.kalbim.surekli sıkışıyor nefes dahi zor alıyorum içim içimi yiyo sanki sabah bı kalkıyorum akşama kadar öyleyim içim hep bı sıkıntılı
Bugün daha iyi hissediyorum kendimi, sabah biraz kustum ama arkasından güzel bu kahvaltı yapabildim çok şükür. şuan çok çok hafif bulantı var. Onun dışında biraz halsizim ve kalbim çok hızlı atıyo sanki.Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar mide bulantısı stres üzüntü duygulariniz falan nasılbenim.kalbim.surekli sıkışıyor nefes dahi zor alıyorum içim içimi yiyo sanki sabah bı kalkıyorum akşama kadar öyleyim içim hep bı sıkıntılı
Canım hayırlı olsunn hamişsin sen deSelam kizlar. Pazartesi günü evde yaptigim 3 test silik pozitif çıktı. Ama 1 hafta bekleyelim ne olur ne olmaz demiştik eşimle. Sonra dün yaptığım testte belirgin çıkınca akşam 5de gittik kan verdim. 80.56 çıktı beta hcg. Sabah aile hekimime gittik, yarın sabah tekrar gel, bir kan alalım 160 veya daha ustuyse sağlıklı hamileliktir dedi. 10 gün sonra da kontrol edelim dedi. Son adetim 20 Mayıs ama ovulasyona 15 Haziran'da girdim. Kaç haftalık olur hiç anlamıyorum da. İlk bebeğimiz olacak inşallah. 8 yıldır evliyiz anca zamanımız oldu bebek için
Dış gebelik vs hiç görülmedi ailemde. İnşallah değerlerim güzel çıkar. Göğüs ağrısından başka bir belirtim yok ama hafif mide bulantısı gibi bir şeyler oluyor ama tam da değil gibi.