2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hanımlar merhaba benim ara ara giren bulantım olmakla birlikte ayrıca aralıklı olarak da bel ağrısı yaşıyorum , bel ağrısı yaşayan var mi
Merhaba. Normalde bel fitigim var 1 tane. Gebeligimden bu yana gayet iyiydi agrimiyordu cok fazla. Dun biraz ayakta kaldigimdan mi neden bilmiyorum aksamdan beri agriyor. Bugun 7+2 olduk hayırlısıyla.

Merhaba. Normalde bel fitigim var 1 tane. Gebeligimden bu yana gayet iyiydi agrimiyordu cok fazla. Dun biraz ayakta kaldigimdan mi neden bilmiyorum aksamdan beri agriyor. Bugun 7+2 olduk hayırlısıyla.
MasAllah ben de o haftayı görürüm inşallah Allah'ın izniyle, demekki ayakta kalınca ağrıyor ben ayakta kaldım 3 gündür falan 4 saat uykuyla duruyorum

Ayyyy ne güzel İnşallah gönlünden geçen ne şse olur o olur canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

İnşallah , hayırlı olsun gebeliginiz sağ salim inşallah kucağımıza alalım

Günaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Şükür kalp atışlarını duydum. Sata göre 8+3 olması lazımdı ama geç döllenme olmuş 7+3 çıktı haftası
Maşallah minige saglikli olsunda haftasi onemli değil cnm darisi bize insllah

Bizim bir sonraki kontrolümüz 12.haftada olacak çünkü 1 aylık tatildeyim, Trabzon’da olacağım, yaylada bir sonraki randevumuzda muhtemelen cinsiyeti de öğreneceğim inşallah her şey yolunda giderse
İyi tatiller şimdiden temiz hava şifa olsun bebişe 12. Haftada belli olur mu cinsiyeti ilk gebeliğim herkes 16-17 de belli olur dedi bende merakla bekliyorum

Bende de 6.hafta kese göründü.Kalp atışı için 8 temmuza randevu verdi.

Sıkma canını ben 6+2 de duydum ama ablam 8 de kardeşim de 7dr duydu. Herkeste farklı olabilirmiş.

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlar mide bulantısı stres üzüntü duygulariniz falan nasıl benim.kalbim.surekli sıkışıyor nefes dahi zor alıyorum içim içimi yiyo sanki sabah bı kalkıyorum akşama kadar öyleyim içim hep bı sıkıntılı

Valla kendime nazar değdirmekten korkuyorum şiddetli bulantım yok sadece hafif tuzlu yiyince geçiyo. Kusma hiç olmadı şuana kadar. Şanslı azınlıktanım sanırım inşallah böyle devam eder. Ama günün yarısı lavaboda geçiyor
Arada niye hiç belirtim yok bulantı kusma gibi diye kafaya takıyorum ama sonra şanslısın işte diyerek kendime kızıyorum

Hava o kadar sıcak ki eriyorum galiba çok bunaltıcı oksijen yokmus gibi

Ay bende de bir yorgunluk hali var öğlene kadar midem bulanıyor ama sakız çiğniyorum geçiyor bu kadarla kalır inşallah hava da çok sıcak klima altında oturuyoruz allahtan hamileliğin başları idare edebiliyorum

Bugün daha iyi hissediyorum kendimi, sabah biraz kustum ama arkasından güzel bu kahvaltı yapabildim çok şükür. şuan çok çok hafif bulantı var. Onun dışında biraz halsizim ve kalbim çok hızlı atıyo sanki.

Canım hayırlı olsunn hamişsin sen de bebek düşünmekle ne güzel bir karar vermişsiniz Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…