2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bugün 7+6 oldum kızlar, şaka maka 8.haftada bitiyor.
Ayyyy biz ayniyiiiz, ben de ben de saka maka 2 aylik oldu inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun biz yarin doktora gidecegiz. Ben cok erken ogrendim gebeligimi dokror bana haftalarca daha gelme dedi sonra 5+6 da gittik, keseyi gorrduk, kalp atisini duyamadik, sonra iki hafta gel dedi. Yarin gidip kalp atisini duyacagiz insallah, kan testi vs olacak sanirim. Cok heyecanliyim yarin bebisim zeytin kadar oluyormus

Butun bu bulantilar halsizliklerin yanisira yani hahahaha

Günaydın kızlar doktordan geldik usgye göre 6+4 üz bir sıkıntı yok çok şükür. Kalp atışını da duydum Bulantı için prilam yazdı kullanmaya başlayacağım 5 tüp de kan alındı
Maşallah miniğebende öğlenden sonra kontrolum var hayirlisi ile bende duyarim minik kalbini

Insallah bu sefer okadar surmez diyorum bende coluk cocuk kimseyi gormuyor gozum baya perisan bir haldeyim..Rabbim saglik versin bebeklerimize gelip gecer bu gunler saglikla kucagimiza alalim hepimiz

Hiç modunu düşürme canım bende taktım kafama senin gibi şükür bugün duydum kalp atışını

Hanımlar merhaba benim ara ara giren bulantım olmakla birlikte ayrıca aralıklı olarak da bel ağrısı yaşıyorum , bel ağrısı yaşayan var mi

İnşallah kalp atışlarını duyarsınız canım , her şey yolunda olur biz kalp atışını 6+5 te duyduk, 4 yaşındaki kızımın kalp atışını da aynı doktorumuzla aynı yerde duymuştuk, ayrı bir duygusal andı. Kalp atışından sonra sıra cinsiyet öğrenmeye gelecek. Kızımda 12.haftada öğrenmiştik doktor hemen çat diye kız kız demişti, o da ayrı heyecanlı şimdi kızım kardeşi kız olsun istiyor tabikii ben de farklılık olsun, iki duyguyu da yaşamak için gönlümden erkek geçiyor ama kız olursa da çok mutlu olurum. Kız başka çünkü, benim minyatürüm, şimdiden sırdaşım, en yakın arkadaşım..

Çok doğal canım, 8.haftaya girince azalıyor, en azından bende öyle oldu…dinlenmeye çalış
Moralim çok bozulmustu güzel şeyler duymaya ihtiyacım varmis teşekkür ederim normalse sıkıntı yok çekerim o ağrıyı :) dinlenebilsem keşke de imkansız çalışıyorum, dualarınızı eksik etmeyin inşallah rabbim sağ salim hepimizinkini kucağımıza almayi nasip etsin

Amiiiin canım benim inşallah… en azından akşamları çok yorma kendini, yemekleri hep pratik yap geç, ev temizliği için de çok kasma, süpürgeyi falan eşin açsın hatta

Selam kizlar. Pazartesi günü evde yaptigim 3 test silik pozitif çıktı. Ama 1 hafta bekleyelim ne olur ne olmaz demiştik eşimle. Sonra dün yaptığım testte belirgin çıkınca akşam 5de gittik kan verdim. 80.56 çıktı beta hcg. Sabah aile hekimime gittik, yarın sabah tekrar gel, bir kan alalım 160 veya daha ustuyse sağlıklı hamileliktir dedi. 10 gün sonra da kontrol edelim dedi. Son adetim 20 Mayıs ama ovulasyona 15 Haziran'da girdim. Kaç haftalık olur hiç anlamıyorum da. İlk bebeğimiz olacak inşallah. 8 yıldır evliyiz anca zamanımız oldu bebek için
Dış gebelik vs hiç görülmedi ailemde. İnşallah değerlerim güzel çıkar. Göğüs ağrısından başka bir belirtim yok ama hafif mide bulantısı gibi bir şeyler oluyor ama tam da değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…