- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
39 bitince doğdu kızımOglum 36 haftalık doğdu. Sizin cocuklar kac haftalik doğdu.
Ayyyy biz ayniyiiiz, ben de ben deBugün 7+6 oldum kızlar, şaka maka 8.haftada bitiyor.
Butun bu bulantilar halsizliklerin yanisira yani hahahahaAyyyy biz ayniyiiiz, ben de ben desaka maka 2 aylik oldu inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun biz yarin doktora gidecegiz. Ben cok erken ogrendim gebeligimi dokror bana haftalarca daha gelme dedi sonra 5+6 da gittik, keseyi gorrduk, kalp atisini duyamadik, sonra iki hafta gel dedi. Yarin gidip kalp atisini duyacagiz insallah, kan testi vs olacak sanirim. Cok heyecanliyim yarin bebisim zeytin kadar oluyormus
Maşallah miniğeGünaydın kızlar doktordan geldik usgye göre 6+4 üz bir sıkıntı yok çok şükür. Kalp atışını da duydumBulantı için prilam yazdı kullanmaya başlayacağım 5 tüp de kan alındı
Ilk kizim 37 haftada 2.kizim 34 haftada dogdu gelisimleri duruyor belli bir haftadan sonraOglum 36 haftalık doğdu. Sizin cocuklar kac haftalik doğdu.
Insallah bu sefer okadar surmez diyorum bende coluk cocuk kimseyi gormuyor gozum baya perisan bir haldeyim..Rabbim saglik versin bebeklerimize gelip gecer bu gunler saglikla kucagimiza alalim hepimizCok
Çok zor oluyordur üzüldüm 9 ay sürmesine inşallah bu hamileligin de daha kısa sürer bende aynı durumdayım iki oğlum var üçüncü geliyor Allah nasip ederse bide öncesinde iki kaybım olduğu için hep bı korku endise icindeyim ilk oğlumda 12de bitmişti bulantı ikincide 18gibi inşallah bu üç ayda biter şimdiden çöktüm valla ama bebeğim iyi olsunda geçer bu günler sanada şifa diliyorum inşallah üç ayda biter seninkide
Insallah guzel haberlerle gelirsin 3.gebelikte olsa insan her defasinda heyecanlaniyorMaşallah miniğebende öğlenden sonra kontrolum var hayirlisi ile bende duyarim minik kalbini
Hiç modunu düşürme canım bende taktım kafama senin gibi şükür bugün duydum kalp atışınıMerhabalar arkadaşlar ben bugün muayene oldum kalp duyamadık 6+3 üm hep 6. Hafta da duymuşlar geçen çarşamba ve bugünki ultrason görüntüm burda 6 ölçmüştü 14 ölçtü kese boyutunu kese büyümüş ama modum da bir düştü gibiEki Görüntüle 2879907
Allah razi olsun kuzumInsallah guzel haberlerle gelirsin 3.gebelikte olsa insan her defasinda heyecanlaniyor
Benimde kontrolüm var bugün hadi bakalım güzel haberler aliriz ins cnm ikimiz deMaşallah miniğebende öğlenden sonra kontrolum var hayirlisi ile bende duyarim minik kalbini
İnşallah kalp atışlarını duyarsınız canım , her şey yolunda olurAyyyy biz ayniyiiiz, ben de ben desaka maka 2 aylik oldu inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun biz yarin doktora gidecegiz. Ben cok erken ogrendim gebeligimi dokror bana haftalarca daha gelme dedi sonra 5+6 da gittik, keseyi gorrduk, kalp atisini duyamadik, sonra iki hafta gel dedi. Yarin gidip kalp atisini duyacagiz insallah, kan testi vs olacak sanirim. Cok heyecanliyim yarin bebisim zeytin kadar oluyormus
Hanımlar merhaba benim ara ara giren bulantım olmakla birlikte ayrıca aralıklı olarak da bel ağrısı yaşıyorum , bel ağrısı yaşayan var mi
Moralim çok bozulmustu güzel şeyler duymaya ihtiyacım varmis teşekkür ederim normalse sıkıntı yok çekerim o ağrıyı :) dinlenebilsem keşke de imkansız çalışıyorum, dualarınızı eksik etmeyin inşallah rabbim sağ salim hepimizinkini kucağımıza almayi nasip etsinÇok doğal canım, 8.haftaya girince azalıyor, en azından bende öyle oldu…dinlenmeye çalış
Moralim çok bozulmustu güzel şeyler duymaya ihtiyacım varmis teşekkür ederim normalse sıkıntı yok çekerim o ağrıyı :) dinlenebilsem keşke de imkansız çalışıyorum, dualarınızı eksik etmeyin inşallah rabbim sağ salim hepimizinkini kucağımıza almayi nasip etsin
Bayramda gelicem bende kısmetse hangi yaylaBizim bir sonraki kontrolümüz 12.haftada olacak çünkü 1 aylık tatildeyim, Trabzon’da olacağım, yayladabir sonraki randevumuzda muhtemelen cinsiyeti de öğreneceğim inşallah her şey yolunda giderse