2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok
Çok zor oluyordur üzüldüm 9 ay sürmesine inşallah bu hamileligin de daha kısa sürer bende aynı durumdayım iki oğlum var üçüncü geliyor Allah nasip ederse bide öncesinde iki kaybım olduğu için hep bı korku endise icindeyim ilk oğlumda 12de bitmişti bulantı ikincide 18gibi inşallah bu üç ayda biter şimdiden çöktüm valla ama bebeğim iyi olsunda geçer bu günler sanada şifa diliyorum inşallah üç ayda biter seninkide

Bugün anneme bulantım azalmaya başladı dedim, şom ağzım, çok kötüyüm akşamüstünden beri. İlkinde 5 ay sürmüştü bulantı.

Merhabalar arkadaşlar ben bugün muayene oldum kalp duyamadık 6+3 üm hep 6. Hafta da duymuşlar geçen çarşamba ve bugünki ultrason görüntüm burda 6 ölçmüştü 14 ölçtü kese boyutunu kese büyümüş ama modum da bir düştü gibi

6+3’te sadece keseyi gördük, kalp atışını 2 hafta sonra duyduk. Endişelenmeyin. Herkesin hamileliği farklı.

Merhaba, kalp atışı illa 6.haftada duyulacak diye bir kaide yok ki. Canınızı sıkmayın lütfen 8-9. Haftaya kadar yolu var. İnşallah güzel haberlerle, sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Doktorun cihazından bile farkediyor ama ben ilk resimde hafif kararti görüyorum bence bebek var endiselenmeyin küçük daha haftası

Ben ilk kontrolde kese 8 mm idi daha cok küçük demişti 14 gun sonra gittim bebek 7+0 dedi kalp atisini duyduk herkes 6. Haftada duymayabilir bi de doktor haftayi kendi mi soyledi ben bebegi gordugumde haftasini ogrendim hatta yapay adet tarihî belirleniyor endiselenmeyin bence 8.hafta duyan var

Canım geç döllenme olmuş olabilir reglin 8 gün falan gecikti galiba şuan. Yeniden kan ver de artışa bakılsın ama içini ferah tut herşey yolundadır inşallah
bat 24-26 hazirandı. 6 günlük bir gecikme oluyor. ben de geç döllenmeden şüphelendim. inşallah her şey yolundadır

Oglum 36 haftalık doğdu. Sizin cocuklar kac haftalik doğdu.

Günaydın kızlar, bugün midem bir fena sanki hamile değilde ağır hasta gibiyim.Maalesef işe de gelmek zorundayım.Eve gidince bir yemek yiyorum sonra inliye inliye öğüre öğüre uykuya dalıyorum çoluk çocuk gördüğüm yok.Allahım neden böyle olmak zorunda..Bir an önce bitsin şu süreç..

Evet şekeriniz yükselmiş. Karbonhidratı azaltmanız lazım çünkü komple şekere dönüyor vücutta. Size diyet verirler şimdi.
Merhaba, ben de çok söylendim durdum ama taa 7. haftada duyabildik kalp atışını. O da özel hastanede.

Canım moralini bozma benim muhtemel doğum zamanım 19 şubat ben şu 6+3 teyim senin 28 şubat yazıyor galiba 5+5 falan olmalısın görülmüyor kalp atışı o zaman ben 6+0 da gittim benimde duyulmadı ama kese büyümüştü Dr istediğim gibi her şey dedi bu hafta nasip olursa duyarız dedi sıkma canını

İnşallh tüp bebekle çok uğraşlarla pozitif gördük inşallah devam eder
Canım cihazda bir sorun vardır belki ya da erkenden kalp atışı dinletilince , cihaz bebeğe ısı veriyormuş, burada bazı arkadaşlar söylemişti eğer doğruysa, tüp bebek olduğundan doktor bir şey olur diye risk almak istememiştir. Zaten en net 7.haftalarda duyuluyor..güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…