2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşallah Yüsra senin için özel dua edeceğim♥️ Yaşım 27 doktor gençsiniz niye iki tane koydunuz böyle olacağı belliydi falan dedi😂 riskli gebelikler olduğu için doktorlar sevmiyor, bile bile yağınca da niye yaptınız diyorlar ama biz takmıyoruz😂 Rabbim kaldırabilecek olana verir diye düşünüyorum 4 senelik evliyim 3 yıldır sürekli tedavi görüyordum, çok şükür 😇

Çoook mutluu olurum 💟bende 3.5 senedir evliyim korumalarım filan oldu bir düşük arkası kürtaj oldum daha olmadı 😔 şuan sizin hissiyatlarınızı çok iyi anlyorum takılacak şey asla değil bizler istedik Allah da verdiyse güzel şeyler düşünerek dünyaya getirmek Rabbım korusun onları da sizleri de hayırlısıyla olurlar çook şükür verene 😍kimseyi yokluğuyla sınamasın 🌸🙏🏼

Çoook mutluu olurum 💟bende 3.5 senedir evliyim korumalarım filan oldu bir düşük arkası kürtaj oldum daha olmadı 😔 şuan sizin hissiyatlarınızı çok iyi anlyorum takılacak şey asla değil bizler istedik Allah da verdiyse güzel şeyler düşünerek dünyaya getirmek Rabbım korusun onları da sizleri de hayırlısıyla olurlar çook şükür verene 😍kimseyi yokluğuyla sınamasın 🌸🙏🏼
Canim benim hep duamdasin insallah doğuma kadar dua etmeme ihtiyaç kalmayacak seninde yakında hasretin sona erecek ben inanıyorum kalbinin güzelliğinin karşılığını mukafatlandiracak Allah 💞

Elhamdulillah canım Amin inşallah en kısa zamanda Rabbim herkese versin 🥰♥️ Benimde bir kez boş gebeliğim kürtajla son buldu , olmazları olduran Allah ım uğraştığım 3 seneye 3 ayrı can verdi bin şükür 👶🏻🙏🏻

Nasılsın güzel anne seni de gördüm bir selam vereyim dedim poncik iyi misin? Hangi aşamada bebişin? 💟🤗
Iyimiyim degilmiyim bilmiyorum valla canim bulantı,enfeksiyon tedavisi oluyorum ilaçlar daha çok bulandırıyor midemi bakalım atlatmaya çalışıyorum şu 2 ayı insallah

Canim benim hep duamdasin insallah doğuma kadar dua etmeme ihtiyaç kalmayacak seninde yakında hasretin sona erecek ben inanıyorum kalbinin güzelliğinin karşılığını mukafatlandiracak Allah 💞

Çook teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🙏🏼 dilerim dediğin gibi olur 🤗 ❤️

Elhamdulillah canım Amin inşallah en kısa zamanda Rabbim herkese versin 🥰♥️ Benimde bir kez boş gebeliğim kürtajla son buldu , olmazları olduran Allah ım uğraştığım 3 seneye 3 ayrı can verdi bin şükür 👶🏻🙏🏻

Aynı benimde boş gebelik olmuştu.
Daima şükür Allah hertürlü yardımcınız olsun inş 🤗🤗

kızlar merhaba. dün yaptırdıgım test ile hamile oldugumu öğrendim. test sonucumda beta hcg 160.08 çıktı. sat 19 mayıs, 33 günde bir adet oluyorum. sizce değer düşük mü geldi, bana mı öyle geliyor?

Kızlar kardiyolojiye gittim ekg çektiler doktor ne zamandır kan alınmamış kan alalim dedi yarin da holter takılacak yalniz şimdi sonuclarima bakiyorumda glukoz degeri ust sınır 115 diyor beni 125 cıkmış yani şimdi bende şekerde mi var yani🙄
Cnm direk o degerle seker var denmez son 3 aylik seker degerine bakan bir test var hba1c diye birde aclik insulin var bunların ortalamasini alip bi deger cikariyolar

Merhaba 😊 Aslında Ocak annesiyim ama ayın sonunda olunca o grupta her şeyi en son yaşıyorum, o yüzden arada buraya da bakıyorum😊
Bende hem sezeryan olacagim icin hemde rahim şeklinden dolayi erken doğum riskim oldugu icin ocak annesi olacam nasipse. Oglumda temmuz annelerinde idim haziran basinda dogum yapmıştım:))
Ocak annelerine yazdimda pek cevap vefen olmadi onlar baya ortami kurmuslar.

kızlar merhaba. dün yaptırdıgım test ile hamile oldugumu öğrendim. test sonucumda beta hcg 160.08 çıktı. sat 19 mayıs, 33 günde bir adet oluyorum. sizce değer düşük mü geldi, bana mı öyle geliyor?
Hayirli olsun sağlıcakla gelsin inalah degeriniz gayet ideal endise etmeyin insallah

şimdi ocak annelerine baktım 14. hafta da hala kötü :KK43: allahım lütfen acı bize :))
ay onlar cinsiyetleri görmeye başlamışlar ne güzel.biz şuan bulantı kusma başka muhabbetimiz yok
Bu çok nadir ama genelde 10. Haftadan sonra azalıyor bu belirtiler iyi düşünelim iyi olsun.
O levele bizde gelelim şu zor günleri atlatıp inşallah.
Aa merhaba. Mayıs ayı tüp bebek topigi listenin en başındaki üçüz annesi sizsiniz değil mi😍sağlıkla kavuşun ❤
Ah kizlar ah yemesem midem bunaliyor yesem midem ağzıma geliyoorrr. Sicak beni mafettii oglumda sagolsun baya miz miz su siralar. Rabbim bizlere guc versin insallah.
Ah cnm hep öyle sık ve az yemek çözüm oldu bana . Sürekli bişeyler atıştırmak lazım yoksa fena oluyor.

İyi akşamlar arkadaşlar maşallah sayımız artıyor çok şükür inş hepimiz sağlıcakla bebeklilerimizi kucağımıza alıp bu günleri unutalım yeni gebelere hayırlı olsun bugün 3.olan arkadaşı okuyunca ben bişe heyecanlandım buradan hasta yatağımda bu grup bol bulantılı 12 haftayı bi bitirelim de inş daha güzel yazışmalar yapalım birlikte

Hayırlı olsun 🤗 bence sonucunuz gayet iyi önemli olan artışı tabi onu doktorunuz takip edecektir 😊

Canım geç döllenme olmuş olabilir reglin 8 gün falan gecikti galiba şuan. Yeniden kan ver de artışa bakılsın ama içini ferah tut herşey yolundadır inşallah

Bu çok nadir ama genelde 10. Haftadan sonra azalıyor bu belirtiler iyi düşünelim iyi olsun.
O levele bizde gelelim şu zor günleri atlatıp inşallah.

Aa merhaba. Mayıs ayı tüp bebek topigi listenin en başındaki üçüz annesi sizsiniz değil mi😍sağlıkla kavuşun ❤

Ah cnm hep öyle sık ve az yemek çözüm oldu bana . Sürekli bişeyler atıştırmak lazım yoksa fena oluyor.
Evet üçüz anne benim çok teşekkür ederim 🥰

Bende hem sezeryan olacagim icin hemde rahim şeklinden dolayi erken doğum riskim oldugu icin ocak annesi olacam nasipse. Oglumda temmuz annelerinde idim haziran basinda dogum yapmıştım:))
Ocak annelerine yazdimda pek cevap vefen olmadi onlar baya ortami kurmuslar.
Bende buradayim ama ocakta olur dogumum erken dogum yapiyorum rahim seklimden dolayi.. cok yazamasamda burayi takip ediyorum hem 2 cocugum var hemde cok fazla bulantim bugunumuze sukur insallah su 3 ayi bir atlatalim gerci benim bulanti ve agzimdaki tat dogum olana kadar devam ediyor

X