Ya kuzu bakalim hayirli sonuclarla gorursun inşllah ben eve gecince yaparimInsaallah canim yaa yarin sabah erken gebelik testi yapcam bata 5 gün kaliyo bakalim ne çıkacak
Hadi insallah sağlıcaklaBenimde ilk çocuğum erkekbu kıza işaret olsun ikimize de hadi bakalım
amin canımYerlesme ağrısıdır insallah
Benimde oğlumda olmamıştı bunda olunca tedirgin oldum
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahmerhaba arkadaşlar, aranıza bende katıldım. sat 2 mayıs 4+3 olduk.. doktora gıden kımler var acaba gıtmemız ıcın henuz erken mı ne ne durumdasınız :) sağlıkla gelsın kuzular
amin canım bırlıkte şahit olalım o gunlere ınsallah. kasık ağrılarım var adet sancısı gıbı normal sanırım. ılk doğumum 8 sene önceydı hıc hatırlamıyorum :) kaçhaftalıkken gıtmeyı düşünüyorsunTebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahbenim sat 1 mayıs henüz gitmedim ben de
Aminnamin canım bırlıkte şahit olalım o gunlere ınsallah. kasık ağrılarım var adet sancısı gıbı normal sanırım. ılk doğumum 8 sene önceydı hıc hatırlamıyorum :) kaçhaftalıkken gıtmeyı düşünüyorsun
ınsallah habeleşiriz yıne buradan :)Aminnevet ben de de var o ağrılar. Ben de çok kararsızım ama aile hekimim haftaya gidebileceğimi söylemişti o yüzden Allah nasip ederse haftaya giderim
4+2 de gitmiştim ama çok erken di kese bile görünmedi beta hcg verdim sadecemerhaba arkadaşlar, aranıza bende katıldım. sat 2 mayıs 4+3 olduk.. doktora gıden kımler var acaba gıtmemız ıcın henuz erken mı ne ne durumdasınız :) sağlıkla gelsın kuzular
Ayy hadi inşallah bekliyoruz siziAllahimm beni de araniza katilmayi nasip etsintransferimi oldum, beklemedeyim
Hamile olan tumm arkadaslara saglikli bir gebelik gecirmelerini ve saglikla yavrularini kucaklarina almalarini diliyorum
Geçmiş olsun canım gebelikte sanırım idrar yolu enfeksiyonuna daha sık rastlanıyor bol bol su içmek lazım tez vakitte geçer inşallaahBen yarın kontrole gidiyorum malesef işler umduğum gibi gitmedi idrar yolu enfeksiyonu oldum aile hekimi olac verdi bebeğe zarar vermeyecek şekilde ama gecmedi hala sıkıntılarım doktorumda bir hafta randevu bulamadim aylardır arayıp bulduğum doktorken kendimi başka doktor arastirirken buldum bu akşam hayat biz plan yaparken basimiza gelenlermisi yaşıyorum yine bu hamileligimde deneyse evlat sağlıklı olsun kavuşalım da razıyız bakalım
Yerlesme kanamasi yogun olmaz peceteyle silince bir kac damlalik bisi gelir diye biliyorum ama hakkinizda hayirlisi olsun insAllahSize birsey danisicam ayin 12 de adet oldum yogun bir sekilde 14 bitti normalde 6 7 gun suruyor 15 inde lekelenme yasadim suan belim ve ara ara kasıklerim agriyor acaba yerlesme mi anlayamadim birkac gun sonra idrar testi yapicagim cikarsa cikar cikmazsa calismalara devam
normalde sabah saatlerinde tahlil alınıyor diye biliyorum ben de. ama çok da emin değilim :/Benimkinde de aynı durum var maalesef ama randevusuz gitsem kabul etmezler kesinBir de tahlil vermek için belirli bir saat var sanıyorum değil mi?