2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allahimm beni de araniza katilmayi nasip etsin transferimi oldum, beklemedeyim

Hamile olan tumm arkadaslara saglikli bir gebelik gecirmelerini ve saglikla yavrularini kucaklarina almalarini diliyorum

Merhablar simdi saglik ocagindan sonuc aldim adetime 2 gun var daha degerim 129. Benim düşüncem iyi bir değer ama doktor düşük dedi galiba acemi idi bu konuda . Pazartesi gel bi daha kan ver dedi ama ben gidip cuma ozelde mi baktirsam diyorum

merhaba arkadaşlar, aranıza bende katıldım. sat 2 mayıs 4+3 olduk.. doktora gıden kımler var acaba gıtmemız ıcın henuz erken mı ne ne durumdasınız :) sağlıkla gelsın kuzular

Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim sat 1 mayıs henüz gitmedim ben de
amin canım bırlıkte şahit olalım o gunlere ınsallah. kasık ağrılarım var adet sancısı gıbı normal sanırım. ılk doğumum 8 sene önceydı hıc hatırlamıyorum :) kaçhaftalıkken gıtmeyı düşünüyorsun

Aminn evet ben de de var o ağrılar. Ben de çok kararsızım ama aile hekimim haftaya gidebileceğimi söylemişti o yüzden Allah nasip ederse haftaya giderim

Ben yarın kontrole gidiyorum malesef işler umduğum gibi gitmedi idrar yolu enfeksiyonu oldum aile hekimi olac verdi bebeğe zarar vermeyecek şekilde ama gecmedi hala sıkıntılarım doktorumda bir hafta randevu bulamadim aylardır arayıp bulduğum doktorken kendimi başka doktor arastirirken buldum bu akşam hayat biz plan yaparken basimiza gelenlermisi yaşıyorum yine bu hamileligimde de neyse evlat sağlıklı olsun kavuşalım da razıyız bakalım

Allahimm beni de araniza katilmayi nasip etsin transferimi oldum, beklemedeyim

Hamile olan tumm arkadaslara saglikli bir gebelik gecirmelerini ve saglikla yavrularini kucaklarina almalarini diliyorum
Ayy hadi inşallah bekliyoruz sizi benimde tüp bebek o yüzden ayrı bi heyecanlanip sevindim size🏵

Merhaba 4+ 0 im. Ayın 10 una randevu aldım kese görmek için umarım herşey yolunda gider

Bende 5 haftalıgiz 2 hafta sonra randevu aldım hem keseyi hemde kalp atışını duymak için erken gitmek istemedim

Geçmiş olsun canım gebelikte sanırım idrar yolu enfeksiyonuna daha sık rastlanıyor bol bol su içmek lazım tez vakitte geçer inşallaah

Merhaba adet baslangic tarihm 1 mayıs rgl gunum 26 mayisti 24 mayista belirtilerimden ötürü idrar testi yaptm silik cikti kan verdim 9 cikti bthcg sonrasinds ise 40. 70. 310 olarak yukseldi henuz ulturasona gitmedim ama umarim saglikli gebeliktir ve rabbim insAllah tüm isteyenlere nasip etsin 4+4 hamileyim tahmini dogum tarihim 5 subat

Yerlesme kanamasi yogun olmaz peceteyle silince bir kac damlalik bisi gelir diye biliyorum ama hakkinizda hayirlisi olsun insAllah

Benimkinde de aynı durum var maalesef ama randevusuz gitsem kabul etmezler kesin Bir de tahlil vermek için belirli bir saat var sanıyorum değil mi?
normalde sabah saatlerinde tahlil alınıyor diye biliyorum ben de. ama çok da emin değilim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…