2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
arkadaşlar folık asıt kullanmaya başladınız mı neler kullanıyorsunuz ben daha hıc ıcmedim folbi ol aldım bugun başlıycam kardesımın esıne doktoru onu tavsıye etnmıstı bende onu aldım bakalım sızler ne durumdasınız

arkadaşlar folık asıt kullanmaya başladınız mı neler kullanıyorsunuz ben daha hıc ıcmedim folbi ol aldım bugun başlıycam kardesımın esıne doktoru onu tavsıye etnmıstı bende onu aldım bakalım sızler ne durumdasınız
Ben de folbiol kullanıyorum gebe kalmadan önce de folic plus kullanıyordum o yüzden şimdilik 2 günde 1 kullanıyorum folbiol 5 mg olduğu için doktora gidip değerime baktırıp ona göre devam edicem☺️

Kizlar folik asit olarak pregnom verdi dr ama yazilanlara bakinca ilerleyen haftalarda kullanim icin verildigini gordum ilk haftalar pregnom kullanan var mi bi sakincasi olur mu dr pek guvenemiyorum cunku anlasmali gibi geldi :)

Folica kullanıyorum bende. 15 gün önce basladim😊

amin canım bırlıkte şahit olalım o gunlere ınsallah. kasık ağrılarım var adet sancısı gıbı normal sanırım. ılk doğumum 8 sene önceydı hıc hatırlamıyorum :) kaçhaftalıkken gıtmeyı düşünüyorsun
O ağrılar bende de var sancı gibi girip çıkıyor. Şuanda rahim genişliyor geriliyor ya bunlar çok normal😊

Geçmiş olsun canım gebelikte sanırım idrar yolu enfeksiyonuna daha sık rastlanıyor bol bol su içmek lazım tez vakitte geçer inşallaah
Malesf cok dikkat etmeme rağmen buldu yine beni bu arada 5+2 de keseyi gördük henüz kalp atışı duyamadık gidecek olan arkadaşların işine yarar belki

günaydınnn :) bende şubat annesi olucam inşallahh.. ben 1 buçuk senelik evliyim tam 1 sene oldu bu ay 3 düşük geçirdim bu 4. gebeliğim. çok tesadüfi bir şekilde 30 mayısta adetime 10 gün varken erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim be o gün gidip hemen kan verdim 19 çıktı. 31inde hemen doktora gittim erken önlem almak için. bana oksopar kan sulandrıcı iğne, progestan iğne, ecoprin ve folidays yazdı günde 2 tane o gün yine kan verdim 41 çıktı değerim şimdi takip ediyoruz 2 haziranda dün yine kan verdim 105 çıktı adetime daha 5 gün var. umarım bu böyle güzel devam eder. aşırı uyku halim var çalışmakta bile zorlanıyorum ve göğüslerimin yanları çok hassas dokunamıyorum.

günaydınnn :) bende şubat annesi olucam inşallahh.. ben 1 buçuk senelik evliyim tam 1 sene oldu bu ay 3 düşük geçirdim bu 4. gebeliğim. çok tesadüfi bir şekilde 30 mayısta adetime 10 gün varken erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim be o gün gidip hemen kan verdim 19 çıktı. 31inde hemen doktora gittim erken önlem almak için. bana oksopar kan sulandrıcı iğne, progestan iğne, ecoprin ve folidays yazdı günde 2 tane o gün yine kan verdim 41 çıktı değerim şimdi takip ediyoruz 2 haziranda dün yine kan verdim 105 çıktı adetime daha 5 gün var. umarım bu böyle güzel devam eder. aşırı uyku halim var çalışmakta bile zorlanıyorum ve göğüslerimin yanları çok hassas dokunamıyorum.
Hayirli olsun ben de senin gibi adete 10 gun varken ogrendim belirtilerim senin ki kadar yogun degildi ama suan 5 haftalik 1 haftadir belirtilerini yogun yasiyorum :)

Ben baslarda sayilirim. Sabah enerjik kalkiyorum biraz yürüyünce kasık agrim filan oluyor sizde de var mi
Bende başlardayım da tüp bebek olduğu için en başını biliyorum ya olayin o yüzden öyle söyledim 😊😊 evet kasık ağrısı var ara ara girip çıkan bunlar çok şiddetli olmadıgi sürece çok normal. Rahim büyüyor kaslar geriliyor.

X