Insallah canim benim hala devam ediyor yatiyorum sürekli bugun hastaneye gittim yine aynen devam takmıyorum artık onu dizi film izliyorum cocukla yattığım yerden oyun oynamaya çalışıyorum geçecek inşallahYatmaktanda insan sıkılıyor cnm yabende iğneden sonra azaldi kanamam ayakta durmazsa birsey olmuyor ama ayaktaysam oluyor cnm insllah bu gunleri atlatip kucagimiza aldığımız gunleride görürüz
Evet keseyi gördükten sonra bakılmıyor bhcg ye, keşke baktırmasaydım bugün, aklımı karıştırdım boşuna, öyle ya da böyle yaşayıp göreceğim zatenAnladim canım keseyi gördüysen kanaman falanda yoksa stres yapma cok etkiliyor.doktorlar en az yuzde 60 artmasi lazim diyor seninki tam yuzde 60 artmamis ama doktorlar keseyi gördükten sonra baktırmayın diyorlar doktorda normal demis sakin kal ins kalp atislarini da duyarsin sıkıntı yasamazsin
Allahım yardımcın olsun canım, inşallah en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder allahım inşallahArkadaşlar merhaba
Ben bugun kontrole gittim maalesef bebeğimin kalp sesini duyamadık 6+5günlükken bebeğimin kalbi durmus cuma günü kürtaj olacagım
2 haftadır kahverengi ve değişik akıntılarla uğrasıyorduk progesteron kullanıyordum ama nasip değilmiş
Rabbim sizlere sağlıklı hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah birde hiç mide bulantısını falan kafaya takmayın hepsi gelip geciyor bende takıyordum şimdi niye takmışım kafama diye kızıyorum
Allqh yardımcın olsun cok ÜzüldümArkadaşlar merhaba
Ben bugun kontrole gittim maalesef bebeğimin kalp sesini duyamadık 6+5günlükken bebeğimin kalbi durmus cuma günü kürtaj olacagım
2 haftadır kahverengi ve değişik akıntılarla uğrasıyorduk progesteron kullanıyordum ama nasip değilmiş
Rabbim sizlere sağlıklı hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah birde hiç mide bulantısını falan kafaya takmayın hepsi gelip geciyor bende takıyordum şimdi niye takmışım kafama diye kızıyorum
İnşallah büyümüştür bebiş. Buraya da yazın mutlakaBen hangi doktora gittiysem mutlaka D vit başla dedi. Şu an günde bir adet Ocean Mommy multivitamin alıyorum.İçinde demir de var. Hatta öncesinde de kullanıyordum multivitamin. Zaten evde kapalı oturuyoruz bence D vit özellikle gerekli.
Benim de birebir durumum aynı. 6+5 olması gerekirken 6+1 görünmüştü. Kalp atışı da belli belirsiz duyulmuştu.
6 gün sonra başka dr'a gittim, kalp atışı çok düzgün duyuldu ama yine 6+1 göründü ve 3,5 cm kist oluşmuştu.
Yarın kontrol randevum var bakalım kistin durumu ne, bebek de büyümüş mü :/
sonuç pozitif hamileyim ama bugun yıne kan vermeye gittim . eger deger yükselirse dış gebelik şüphesi olmayacak . haftaya perşembe de kısmetse kadın doğum uzmanına gideceğim. buradan hanımlar çok erken gidildiğinde kalp atışı duyulmayabilir dedi ben de bir hafta daha bekleyeyim dedim.Merhaba ben de yeni katıldım aranıza senle benzer durumdayım ben de naptın kan testi nasıl çıktı?ben de kan verdim sonuç bekliyorum
Çok teşekkür ederimm aminn inşallahAllahım yardımcın olsun canım, inşallah en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder allahım inşallahhiç üzme kendini
Allah razı olsunAllqh yardımcın olsun cok Üzüldüm
Canim cok geçmiş olsun. Rabbim güç kuvvet versin sana inşaallah.Arkadaşlar merhaba
Bence ikimizin ortası olmalı, abartmayalımBen peynirin bile light olanını aldım bugün.ben yemek yemeyi severim ama suan diyet yapar gibi besleniyorum
Valla canım haşimato hastalarına endokrin uzmanları bakıyor, benim doktorum memorial’da doçent, iyi bir doktor gerçekten, geçen sene öyle bir doz ayarlamıştı ki 1 sene boyunca hiç bozulmadı. Ama yine de sen kendi doktorunu dinle çünkü benim tsh seninkinden biraz daha yukarıda değer olarak, 1 ay sonra da gitceksin zaten, benimki de bana 1 ay sonra gel dedi meselaBenimde haşimatoymuş canım aaa ama bana bu kadar yükseltmedi doktor şimdi geliyorum doktordan. 50lik kullanıyordum ben 75e yükseltti canım 1 ay sonra tekrar tahlil ver dedi. Azmı gelir acaba düşmesi için yabende haftasonları 100 hafta içleri 75mi içsem
Canım çok üzüldüm…Arkadaşlar merhaba
Cok bas agrilarim var canim tuzsuz yagsiz yiyorum artik ben mecbur tansiyon cok degisken benim ondanBence ikimizin ortası olmalı, abartmayalım
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba
Amin inşallah canım.Ben de bugün gittim kadın doğuma keseyi gördük şükür şimdilik.Doktor haftaya gel dedi bakalım kalp atışı duyulacak mı heyecanla bekliyorumsonuç pozitif hamileyim ama bugun yıne kan vermeye gittim . eger deger yükselirse dış gebelik şüphesi olmayacak . haftaya perşembe de kısmetse kadın doğum uzmanına gideceğim. buradan hanımlar çok erken gidildiğinde kalp atışı duyulmayabilir dedi ben de bir hafta daha bekleyeyim dedim.
siz nasılsınız sonuçlar nasıl ? allah kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etssin
Hadi yaaa anladım canım, tansiyon varsa sıkıntılı…dikkat et kendineCok bas agrilarim var canim tuzsuz yagsiz yiyorum artik ben mecbur tansiyon cok degisken benim ondan
Doktora bugün göründüm ultrason için çok erken vajinal bakıp tehlikeye atmak istemiyorum dedi progestan devam dedi , cuma günü bakacak ultrasonda , ikiz gebelik için de ne diyim kiikiz de olabilir bu değerlere göre, 1500 olmadan kese görünmüyor diye biliyorum
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsınArkadaşlar merhaba