- 14 Aralık 2019
- 94
- 108
- 30
Olur olur inşallah yaBana da aynısını dedi canım 50den 75e çıkardı ama ben arada daha yükseltebilirim sanki
Çok fazla değilmiş canım senin biran evvel düşer hiç endişelenmebenim 5.5 çıktı. Bebiş daha çok yeni bugün 2. Betayo verdim henüz kese görmedim haftaya nasipse gidicem canım. Görürsem inşallah daha sık buraya gelirim şimdi görmeden hamileyim diyemiyorum kendime
Cnm kontrol amaçlı çağırmıştır aklina kötü birşey getirme inşllah iğneyi kullan geçer kanaman cnmKontrolden geldik kızlar doktor çok olumlu konuştu rahimde kanama alanın yok muhtemelen rahim agzinda korkulacak bir durumun yok dedi iğne verdi progestan 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışı cok iyiydi bu defa ama hız konusundan mi acaba diye düşündüm
Evet canım zaten önceden randevum vardi o zamana gel dedi cok olumlu konuştu içim rahatladı yatisin keyfini cikaricam artık insallah artmaz da geçer bir an önce sen nasıl oldun var mi değişiklikCnm kontrol amaçlı çağırmıştır aklina kötü birşey getirme inşllah iğneyi kullan geçer kanaman cnm
Benim yükseklikte umarım ondandır. bıraktım şimdi duphastonu inşallah geçerO zaman kullanmiyordum canim yeni başladım
Ben peynirin bile light olanını aldım bugün.ben yemek yemeyi severim ama suan diyet yapar gibi besleniyorumHaklısın canım, dikkat edicem bundan sonra, normalde pis boğaz değilimdir aslında ama dün kendimi kaybettim
Bana doktor Duphaston u vermisti yumurtam catladiktan sonra hamile kalman dusuk yumurtan kalitesiz dedi her ihtimale karsi bunu iç demişti bir ihtimal kalirsin hergun icmistim 10 gun boyunca hamile kalamasan bile rahmi besler adet olursun dedi ama o degerlerime bisey yapmadi sadece bana ağır geliyordu yorgunluk falan ama duphaston progestana gore daha hafif bir ilaç bir onceki ay da onu kullanmıştım beni mahvetmişti.Kızlar duphaston kullanıp karaciğer enzimleri alt ve ast yüksek çıkan var mı? varsa ilacı bırakınca düşüyor mu? kafama çok takılıyor. ultrasonda karaciğer ve safra şükür temiz çıktı diğer tahlillerimde temiz bu ilacın ve enox iğnenin yapabileceği söyleniyor.
bana da böyle bir etki yaptı malesef evet çok hafif. ben progestanı vajinal alıyordum şimdi tekrar ona döndüm. umarım geçerBana doktor Duphaston u vermisti yumurtam catladiktan sonra hamile kalman dusuk yumurtan kalitesiz dedi her ihtimale karsi bunu iç demişti bir ihtimal kalirsin hergun icmistim 10 gun boyunca hamile kalamasan bile rahmi besler adet olursun dedi ama o degerlerime bisey yapmadi sadece bana ağır geliyordu yorgunluk falan ama duphaston progestana gore daha hafif bir ilaç bir onceki ay da onu kullanmıştım beni mahvetmişti.
Ayni saatlerde ve ayni yerde mi yaptırdın canim bunlar çok onemliMerhaba herkese, ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama hala tam anlamıyla sevinemiyorum maalesef.transferden sonra 11. Gün değerim 40 ikişer gün arayla 71-169-495-1876-ve bugün 2947 bugün aynı zamanda kese görmek için doktora gittim yeni oluşmaya başlamış çok minik daha dedi 0,44mm kese boyutu. Betaı çok düşük başladı ama tam toparlandı derken bugün 2947 çıktı 1876dan 2 kat artmamış. Doktor normal sıkıntı yok dedi ama çok endişeliyim. Daha önce yine tüp bebekle 1 düşüğüm var. Bunda da çok ümitli değilim sanki bırakıp gidecekmiş gibi bebeğim
Ins canimbana da böyle bir etki yaptı malesef evet çok hafif. ben progestanı vajinal alıyordum şimdi tekrar ona döndüm. umarım geçer
Canım benim 2 dış gebeliğim var o yüzden doktorum istiyorOlur olur inşallah yaben bir kere sağlık ocağında verdim beta başka da istemediler ama senden istemişler miydi
Yatmaktanda insan sıkılıyor cnm yaEvet canım zaten önceden randevum vardi o zamana gel dedi cok olumlu konuştu içim rahatladı yatisin keyfini cikaricam artık insallah artmaz da geçer bir an önce sen nasıl oldun var mi değişiklik
Evet aynı lab.da aynı saatlerdeAyni saatlerde ve ayni yerde mi yaptırdın canim bunlar çok onemli
Evet benim de önceki hamileliğimde bulantılarım olmuştu tuzlu kraker ve beyaz leblebi iyi geliyorYaninda peynirli cubuklar oluyo canim devamli ondan bulundur. Genelde tuzlu cubuk derler ama bana peynirli olan fayda etti. Her bulantimda yedim bastırdı cok sukur. Sabah erken kahvalti yapmaya dikkat et sık ye az ye. Birde süt icmeyi ihmal etme
Anladim canım keseyi gördüysen kanaman falanda yoksa stres yapma cok etkiliyor.doktorlar en az yuzde 60 artmasi lazim diyor seninki tam yuzde 60 artmamis ama doktorlar keseyi gördükten sonra baktırmayın diyorlar doktorda normal demis sakin kal ins kalp atislarini da duyarsin sıkıntı yasamazsinEvet aynı lab.da aynı saatlerdekese göründükten sonra onun gelişimiyle takip ediliyor ama yine de kan vermek istedim, bi baktım 2 kat artmamış, doktora gönderdim sıkıntı yok dedi ama bilemiyorum kısmet artık, bekleyip göreceğim. Hayırlısı olsun inşallah. Haftaya cuma gideceğim tekrar
Bana da kesenin etrafında kanama var dedi. Dinlenmemi istedi. Bence bekle çok küçük henüz hemde görmüş küçükte olsa ya. Bekle ve görüşlerine inandığın samimi gelen bir Dr ile devam etMerhaba canım sabahtan beri doktor doktor geziyoruz kendi doktorum baktı yine göremedi radyoloji doktoruna sevketti o doktor keseyi gördü çok şükür ama hafif kanama var dedi sonuçla yine kendi doktoruma yönlendirdi bu sefer de hcg ile kese uyumsuz denildi inan Bi doktorun dediği birini tutmadı herhangi bir kanamam ağrım çok şükür bir şikayetim de olmayınca ilk hamileliğim de ki doktoruma durumu anlattım kanamam lekenenmem olmadığı için 1 hafta beklemmei istedi inan nolacak bilmiyorum Bi üzülüyorum Bi seviniyorum
Benim 17 Mayıs. Ben geçen hafta cumartesi günü gittim görüldü şükür. Bu hafta yine gidicem kontrole kese büyüyor mu diye bakacak. Bı ihtimal kalp atışı duyulur diye umuyorum. Ama küçük bir ihtimalİyi akşamlar arkadaşlar.. biz de bugün 5+1 olduk ☺ cumartesi keseyi görmek için randevu aldım. İnşallah görebilirizbenimle aynı olanlar var mı? Veya yakın olanlar? Sat 16 mayıstı benim..
Gebeliği sonlandırmayi düşünüyorsaniz yapılabilir bu tarz testler. Ama böyle bir düşünce yoksa ne olursa kabulüm diyorsanız yaptırmak hiç mantıklı değil. Sonuçta hamilelik boyunca o üzüntüyü yaşamak da var. Ben kendim yaptırmayi şahsen düşünmüyorumKızlar bizim bir listemiz yok mu burda kaç kişiyiz en büyüğümüz kaç haftalık merak ediyorum. Birde doktorusunuz size hangi testlerden bahsetti 10. Haftada kandan yapılan bir test varmış down sendrom İÇİN yüzde 99,9 sonuç veriyormuş ama 3 bin TL fiyatı varmış yaptıracak mısınız?
Anladım canım inşallah sağlıkla gelişir bebişlerimizCanım benim 2 dış gebeliğim var o yüzden doktorum istiyor
Anladim kuzum kan tahlili kullandıktan sonra hiç yapılmadı da bilemiyorum o yüzdenBenim yükseklikte umarım ondandır. bıraktım şimdi duphastonu inşallah geçer